Ontdek ons vernieuwde opleidingsaanbod

De studiegids 2019-2020 is uit! In deze studiegids ontdek je al onze opleidingen en trainingen op het gebied van management. Vraag hem nu aan, dan ligt hij binnenkort op je deurmat.
 
Ik wil de studiegids ontvangen
 
In deze studiegids vind je een mooi aanbod voor iedereen die manager is of wordt: van teamleider tot afdelingsmanager, van directielid tot projectmanager. Bij ISBW vind je de opleiding die je helpt om jouw doelen te bereiken, of je nu net begint of dat je al veel ervaring hebt. Ook dit jaar hebben we weer nieuwe opleidingen en trainingen toegevoegd aan de bestaande opleidingen en trainingen. Benieuwd? Hierbij een greep uit het nieuwe aanbod:
 
HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Organisatieontwikkeling
Met deze specialisatie van de HBO Bachelor Bedrijfskunde van Hogeschool ISBW volg je een bedrijfskundige opleiding die gericht is op organisatieontwikkeling. De specialisatie is enerzijds gericht op het optimaal benutten en ontplooien van talent in de organisatie, en anderzijds op het meten en verbeteren van prestaties van medewerkers.
 
Post HBO Big Data en Management
Wil je weten hoe je big data kunt toepassen in combinatie met management om jouw organisatie te optimaliseren? In deze Post HBO-opleiding van ISBW verdiep je je in verschillende aspecten van business intelligence (BI) en het effectief en strategisch besturen van organisaties. Met behulp van onze succesvolle Action Learning Methode vertaal je je opgedane kennis direct naar de praktijk.
 
HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie
Een succesvol leidinggevende heeft inzicht in zijn eigen capaciteiten en is in staat effectief te communiceren. Hoe ondersteun je je medewerkers op alle fronten, terwijl je jouw gekozen strategie doelmatig uitvoert? De HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie biedt je de juiste handvatten op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie. Zo ben je in staat je werk efficiënt en succesvol uit te voeren.

Benieuwd naar het gehele aanbod? Vraag dan nu de studiegids aan!