Menu
ISBW logo

Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over de opleidingen en trainingen van ISBW. We zetten alles wat je moet weten om jouw leerervaring soepel te laten verlopen voor je op een rijtje.

Persoonlijke aandacht

Bij ISBW staat persoonlijke aandacht centraal. Voordat je begint met je training, doorlopen we een intake via e-Connect. Hierdoor krijgt je studiecoach inzicht in je leerdoelen en behoeften en stellen we een op maat gemaakt traject samen.

Onze kleine lesgroepen stimuleren discussies en bieden de docent de ruimte om aandacht te besteden aan jouw individuele vragen. Dit is direct een kans om gelijkgestemde professionals te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Flexibel studeren

Bij ISBW begrijpen we dat jouw drukke schema als manager om maatwerk vraagt. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om je studie op jouw manier in te richten. Ons flexibele concept, HBO OP MAAT, geeft je de vrijheid om je studie af te stemmen op jouw situatie en behoeften.

Opleidingslocaties

ISBW beschikt over opleidingslocaties verspreid door heel Nederland. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid. Elke locatie is gekozen om tegemoet te komen aan de behoeften van werkende professionals. Ontdek meer over onze leslocaties waar jij binnenkort jouw opleiding kunt volgen.

Op jouw tempo

We weten dat het werkschema van een manager soms vraagt om flexibiliteit. Is het bijvoorbeeld niet mogelijk om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn? Dan kun je op een andere locatie of datum een gemiste bijeenkomst inhalen.

Virtual classroom of e-learning

Overweeg je een online opleiding te volgen? Bij ISBW heb je de keuze uit twee mogelijkheden: de virtual classroom en e-learning. In de virtual classroom neem je deel aan interactieve live sessies met docenten en medestudenten. Hier kun je direct vragen stellen en actief deelnemen aan discussies. Met e-learning heb je de vrijheid om op jouw eigen tempo te studeren en het lesmateriaal te lezen op de tijdstippen die het beste bij jou passen.

Eventueel aanvullende kosten

Afhankelijk van de opleiding en studievorm die je kiest, kan het zijn dat er aanvullende kosten aan jouw opleiding of training verbonden zitten.

Locatie- en arrangementskosten

Bij ISBW regelen wij een arrangement voor jou bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. Het dagarrangement is inclusief een uitgebreide lunch. De arrangementskosten bedragen € 25,-/  € 30,-* per dag of € 5,50 / € 10,-* per avond.

Daarnaast kunnen er locatiekosten vermeld worden in het kostenoverzicht. Deze kosten worden aan je doorberekend. De locatiekosten bedragen € 29,50 / € 35,-* per dag of € 10.- / € 20.-* per avond.

Let op: alle bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.  Vanaf 1 september 2024 zijn de bedragen met een * van toepassing.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Studeren met subsidie

Er bestaan diverse methoden om je studiekosten te verminderen, ongeacht of je de kosten zelf draagt of je werkgever dit doet. Vraag je je af welke regelingen mogelijk voor jou van toepassing kunnen zijn? Verken een uitgebreid scala aan diverse subsidieregelingen die je kunnen helpen bij het verlagen van je studiekosten.

Persoonlijk advies

Bij ISBW draait alles om jouw succes. Met onze praktische informatie en ondersteunende studiebegeleiding zorgen we ervoor dat jij je studie soepel en met vertrouwen doorloopt. Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Plan dan een persoonlijk studieconsult in met een ervaren opleidingsadviseur. Heb je nog overige vragen? Neem dan een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.