Praktische informatie

Hieronder vind je de praktische informatie die geldt voor alle opleidingen en trainingen

Studieadvies

Op de website vind je de meest belangrijke informatie over alle opleidingen en trainingen. Verder beschikt ISBW over ervaren opleidingsadviseurs die jou goed kunnen helpen om de juiste opleiding of training te kiezen die aansluit bij jouw leerdoelen en verdiepingswensen. Wanneer je bezig bent met een opleiding of training, heb je toegang tot de digitale leeromgeving e-Connect waarop je informatie vindt. Uiteraard zijn we je ook graag van dienst als je ons nodig hebt. Je kunt ons bereiken via 035 - 7 604 800 of info@isbw.nl. Ons team is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Je wordt snel geholpen en duidelijk geïnformeerd.

Persoonlijke aandacht

Iedere opleiding en training bij ISBW start met een online intake via e-Connect. Aan de hand van gerichte vragen krijgt de trainer een goed beeld van jouw leervragen, zodat hij optimaal rekening kan houden met je persoonlijke situatie en wensen. Op deze wijze kun jij je op jouw beurt optimaal voorbereiden op de opleiding of training en de bijeenkomsten zo volledig mogelijk benutten.

Kleine groepen

ISBW werkt met kleine groepen. Zo is er veel ruimte voor discussie en kan de docent/trainer ook voldoende stilstaan bij jouw persoonlijke leervraag. De interactie met andere deelnemers in de groep is inspirerend. Je leert mensen kennen die net als jij interesse hebben om zich verder te ontwikkelen. Zeer interessant om zo je netwerk ook uit te breiden.

Inhalen bijeenkomsten

ISBW biedt opleidingen en trainingen aan die specifiek op werkenden gericht zijn. Wij realiseren ons dat het kan voorkomen dat je door je werk een bijeenkomst mist. Wanneer de planning deze mogelijkheid biedt, kun je op een andere plek of andere datum de gemiste bijeenkomst inhalen. Informeer voor meer informatie bij onze studieadviseurs.

Opleidingslocaties

ISBW beschikt over opleidingslocaties door heel Nederland. Iedere opleidingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. De locaties zijn voorzien van alle gemakken en specifiek ingericht met het oog op de opleidingsdoeleinden van werkenden. Door de grote omvang van ISBW kunnen we de opleidingen en trainingen op meerdere plaatsen in Nederland aanbieden. Indien de opleiding of training niet plaatsvindt op de door jou gewenste plek, bestaat er altijd een passend alternatief. Samen met onze studieadviseurs ga je op zoek naar de beste mogelijkheid.

Online leeromgeving

ISBW maakt gebruik van de zeer geavanceerde online leeromgeving e-Connect. Je vindt daar niet alleen de complete informatie en een bijbehorende planning, je werkt in deze omgeving ook je opdrachten uit. E-Connect biedt daarbij de mogelijkheid om met je medecursisten en docent te chatten. Zo activeer je het leren buiten bijeenkomsten om en kun je ervaringen blijven delen.

Locatie- en arrangementskosten

ISBW regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. Bij het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal jij je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
 
Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Flexibel studeren

Heb je het erg druk en lukt het je niet om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn? Bij ons kun je ook studeren op afstand. Deze aanpak combineert de flexibiliteit van thuisstudie met de zekerheid van persoonlijke begeleiding en heldere ijkpunten. Deze aanpak wordt ondersteund door e-Connect, de geavanceerde online leeromgeving van ISBW. Wanneer je een bijeenkomst niet kunt bijwonen, kun je met behulp van e-Connect de lessen toch voorbereiden wanneer het jou schikt. Hier tref je alle informatie aan die je nodig hebt om de stof geheel zelfstandig onder de knie te krijgen. Je maakt daarbij gebruik van de meest actuele literatuur en readers. Via e-Connect heb je ook contact met je docent en studiegenoten. Zo kun je altijd terecht met vragen en onderling kennis en ervaring uitwisselen. Oefenen doe je altijd direct in jouw werkomgeving. Iedere module sluit je apart af. Uiteindelijk ben je klaar om je diploma te behalen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.