• Home
  • Korte praktijkopleidingen op HBO-niveau
Ontvang € 1.000,- subsidie op je opleiding met het STAP-budget. Schrijf je in vóór 17 maart. Klik hier voor meer informatie.

Korte praktijkopleidingen op HBO-niveau

Met de korte, krachtige praktijkopleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern van de leerstof. Geen onnodige theorie, maar concrete toepassingen voor je eigen praktijk. Hieronder...

Lees meer

Met de korte, krachtige praktijkopleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern van de leerstof. Geen onnodige theorie, maar concrete toepassingen voor je eigen praktijk. Hieronder vind je het volledige aanbod Praktijkopleidingen....

Lees meer

Met de korte, krachtige praktijkopleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern van de leerstof. Geen onnodige theorie, maar concrete toepassingen voor je eigen praktijk. Hieronder vind je het volledige aanbod Praktijkopleidingen....

Lees meer

Korte praktijkopleidingen op HBO-niveau: 95 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

HBO-programma (2)

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (84)

Vaardigheidstraining (2)

Met de korte, krachtige praktijkopleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern van de leerstof. Geen onnodige theorie, maar concrete toepassingen voor je eigen praktijk. Hieronder vind je het volledige aanbod Praktijkopleidingen.

H2 Direct toepasbaar in de praktijk
Omdat we tijdens onze praktijkopleidingen werken met de ISBW Action Learning Methode, is alle leerstof meteen toepasbaar binnen je eigen werksituatie. Je gaat direct aan de slag met nuttige opdrachten in je eigen werksituatie en het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.

Altijd een passende praktijkopleiding bij ISBW

Bij ISBW heb je ruime keuze uit diverse HBO-praktijkopleidingen. Kies voor een compleet HBO-programma of een praktijk opleiding van enkele maanden tot een jaar. Liever een opleiding op MBO-niveau? Dan kun je kiezen voor een van onze basisopleidingen. Dat zijn praktijkgerichte opleidingen op MBO-niveau, zoals de Basisopleiding HRM.

Populaire praktijkopleidingen

Hieronder lichten we een aantal populaire HBO-praktijkopleidingen voor je uit. Een volledig overzicht van al onze praktijkopleidingen vind je boven aan deze pagina.

Praktijkopleiding Middle Management

Wil je je managementvaardigheden ontwikkelen in een bewezen succesvol programma? In de opleiding Middle Management doe je de benodigde kennis en vaardigheden op om als middle manager aan de slag te gaan. Je ontwikkelt je op het gebied van communicatie, leiderschap en planning. Met je bevlogenheid motiveer je medewerkers en zorg je ervoor dat je team handelt in lijn met de visie en strategie van de organisatie.

Praktijkopleiding Inkoop en contractmanagement

Professioneel inkopen is meer dan alleen goed onderhandelen. Naast het specificeren van producten en diensten selecteer je zorgvuldig de leverancier en leg je afspraken vast. Wil je graag je vaardigheden en competenties op dit gebied verder ontwikkelen? Dan biedt ISBW je de zeer praktijkgerichte opleiding Inkoop en contractmanagement.

Praktijkopleidings Kwaliteits- en procesmanagement

Tijdens de opleiding Kwaliteits- en Procesmanagement ontwikkel je de kennis en vaardigheden om processen te verbeteren en te optimaliseren. Dit doe je onder andere aan de hand van het implementeren van kwaliteitssystemen die de performance en kwaliteit van processen waarborgen. Daarmee lukt het je om de resultaten van jouw organisatie verder te verbeteren.

Vind de praktijkopleiding die bij je past

Ben je benieuwd naar onze andere praktijkopleidingen? Bekijk dan het volledige overzicht boven aan deze pagina. Weet je niet goed welke praktijkopleiding het best bij je past? Dan staan onze opleidingsadviseurs graag voor je klaar.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.