• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

HRM-opleidingen

De rol van HRM-professionals verandert in razend tempo van administratief naar strategisch. Met een opleiding human resource management van ISBW weet je zeker dat je dat tempo bijhoudt,...

Lees meer

De rol van HRM-professionals verandert in razend tempo van administratief naar strategisch. Met een opleiding human resource management van ISBW weet je zeker dat je dat tempo bijhoudt, of je nu kiest voor een Bachelor of een deelopleiding...

Lees meer

De rol van HRM-professionals verandert in razend tempo van administratief naar strategisch. Met een opleiding human resource management van ISBW weet je zeker dat je dat tempo bijhoudt, of je nu kiest voor een Bachelor of een deelopleiding...

Lees meer

HRM-opleidingen: 28 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

HBO-Opleidingen (1)

Post HBO-opleidingen (7)

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1)

Trainingen (4)

Executive Masterclass (1)

Vakopleidingen (10)

HBO-deelprogramma's (4)

De rol van HRM-professionals verandert in razend tempo van administratief naar strategisch. Met een opleiding human resource management van ISBW weet je zeker dat je dat tempo bijhoudt, of je nu kiest voor een Bachelor of een deelopleiding op (Post) HBO-niveau.

Wat is HRM?

Human resource management, of kortweg HRM, is een andere benaming voor personeelsmanagement. Als HRM-professional houd je je onder andere bezig met het opstellen van functieprofielen, werving en selectie en het opstellen van opleidingsplannen. Zo zorg je dat de kwaliteiten van alle medewerkers binnen je organisatie optimaal worden benut. Wanneer de juiste persoon op de juiste plek wordt ingezet is dat immers goed voor de gehele organisatie.

Altijd een passende HRM-opleiding bij ISBW

Ben je op zoek naar een opleiding HRM? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruime keuze uit opleidingen op het gebied van human resource management op elk niveau. Sta je aan het begin van je HRM-carrière of wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen op MBO-niveau? Kies dan voor de Basisopleiding HRM. Heb je geen tijd voor een complete HRM-opleiding maar wil je je wel graag verder ontwikkelen? Dan kun je ook kiezen voor een korte vaardigheidstraining, zoals de Training Arbeids- en Sociaal Recht.

HBO Human resource management

Zoek je een opleiding HRM op HBO-niveau? Dan biedt ISBW verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een praktijkopleiding, zoals HR-adviseur, zodat je de theorie meteen aan de praktijk kunt koppelen. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende HBO-programma’s van 6 tot 12 maanden, zoals HBO Human Resources Management (HRM). Leg je liever een stevig fundament voor je HRM-carrière met een complete Bacheloropleiding? Kies dan voor de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Organisatieontwikkeling.

Post HBO HRM

Heb je al een HBO Bachelor afgerond en wil je je graag verder ontwikkelen op strategisch vlak? Dan is onze Post HBO Strategisch HRM een goede keuze. Deze opleiding brengt algemene HR-kennis en -vaardigheden op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en verandermanagement samen in een praktisch en inspirerend programma. Na deze opleiding bezit je de persoonlijke kwaliteiten om strategisch partner van het management te worden, met een duidelijke visie op het HR-beleid.

Vind de HRM-opleiding die bij je past

Kijk voor een compleet overzicht van onze opleidingen human resource management bovenaan deze pagina. Weet je niet goed welke opleiding het best bij je past? Dan staan onze opleidingsadviseurs graag voor je klaar.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.