Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

HRM

Wil je meer leren over het realiseren van aantrekkelijk werkgeverschap, het binden van medewerkers en het duurzaam inzetten van personeel? Kennis van HRM is dan van onschatbare waarde....

Lees meer

Wil je meer leren over het realiseren van aantrekkelijk werkgeverschap, het binden van medewerkers en het duurzaam inzetten van personeel? Kennis van HRM is dan van onschatbare waarde. Volg een HRM-opleiding of training van ISBW en ontwikkel...

Lees meer

Wil je meer leren over het realiseren van aantrekkelijk werkgeverschap, het binden van medewerkers en het duurzaam inzetten van personeel? Kennis van HRM is dan van onschatbare waarde. Volg een HRM-opleiding of training van ISBW en ontwikkel...

Lees meer

HRM: 20 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (8)

HBO-deelprogramma (4)

Vakopleidingen (8)

Wil je meer leren over het realiseren van aantrekkelijk werkgeverschap, het binden van medewerkers en het duurzaam inzetten van personeel? Kennis van HRM is dan van onschatbare waarde. Volg een HRM-opleiding of training van ISBW en ontwikkel jezelf tot een competente en succesvolle leider die het beste uit medewerkers haalt.

Wat is HR?

Wil jij als manager dat jouw medewerkers op de juiste plek in de organisatie worden ingezet? Dan heb je een waterdichte HR-strategie nodig. Human Resource Management is een essentieel onderdeel van effectief management en leiderschap, omdat het zich richt op het beheren en ontwikkelen van de belangrijkste bron van elke organisatie: haar mensen. HRM stelt managers en leidinggevenden in staat om hun teams effectief te beheren en te ontwikkelen.

Waarom nu een HRM-opleiding volgen?

Wat is de waarde van een HRM-opleiding als manager? Als manager of leidinggevende is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je teamleden gemotiveerd, betrokken en productief zijn. HRM biedt de tools en strategieën om dit te bereiken.

ISBW biedt een ruime keuze uit opleidingen op het gebied van human resource management. Zo leer je effectieve HR-strategieën te ontwikkelen, talent aan te trekken, behouden en motiveren, conflicten te beheren en een positieve werkcultuur te bevorderen. Wij richten onze opleidingen speciaal in voor managers zodat jij alle kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk.

De start van je HRM-carrière

Wil jij als manager of leidinggevende zorgen voor een optimaal personeelsbeleid binnen jouw organisatie? Volg de Basisopleiding HRM en ontwikkel in vier maanden basiskennis over personeel en organisaties, personeelsbeleid, juridische aspecten en vaardigheden voor personeelsmanagers. Zit je beperkt in je tijd, maar wil je je wel graag verder ontwikkelen op het gebied van HRM? Volg dan een korte vaardigheidstraining zoals de Training Arbeids- en Sociaal Recht.

HBO Human resource management

Zoek je een opleiding HRM op HBO-niveau? Dan biedt ISBW verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een vakopleiding zoals HR-adviseur, zodat je de theorie meteen aan de praktijk kunt koppelen. Deze opleiding is geschikt als je (aankomend) HR-adviseur bent of als je HR-taken in je pakket hebt.Daarnaast heb je keuze uit verschillende HBO-deelprogramma’s zoals het HBO Programma HR-learning & Development en Business Performance. In deze opleiding doe je in een half jaar essentiële kennis en vaardigheden op en ga je aan de slag met onderwerpen als leiderschapsontwikkeling, talentmanagement en HR-businessperformance.

Een Post HBO HRM

Werk je al op HBO-niveau en wil je graag stappen zetten op strategisch-tactisch vlak? Met de Post HBO Strategisch HRM ontwikkel je strategische inzichten op het gebied van personeelsbeleid, verandermanagement en de inrichting van je organisatie. Deze opleiding brengt HR-kennis en -vaardigheden op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en verandermanagement samen in een praktisch en inspirerend programma.
Als manager is het van groot belang om mee te kunnen bewegen met veranderingen in de bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering. Leer over efficiënt HR-beleid voeren in een dynamische omgeving in de Post HBO Innovatief HR-management.

Waarom kies je voor ISBW? Vind de HRM-opleiding die bij je past

Wil jij als manager zorgen voor een hogere productiviteit, betere prestaties en een positieve werkomgeving? Met een opleiding HRM van ISBW vergroot je jouw kennis en je vermogen om succesvolle teams samen te stellen, medewerkers te coachen en betrokkenheid te creëren. Ontdek hoe wij jou richting succesvol management helpen. Past ISBW bij jou?

  • Wij zijn specialist in het opleiden van leidinggevenden en managers.
  • ISBW werkt met docenten die zelf manager zijn en relevante praktijkervaring meebrengen.
  • Bij ISBW haal je een diploma waar je direct effect van ziet.
  • We bieden flexibele studiemogelijkheden zodat je een studie kan combineren met je werk of privéleven.

Kun je niet wachten om te starten met een HRM-opleiding? Schrijf je dan meteen in voor één van onze trainingen of opleidingen.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.