Je ervaring laten vastleggen bij EVC Centrum Nederland

Heb jij al veel ervaring, maar nog geen diploma? Laat dan je ervaring vastleggen in een Ervaringscertificaat van EVC Centrum Nederland. Hiermee kun je in sommige gevallen vrijstellingen aanvragen in een opleiding van ISBW. Dat scheelt tijd én geld bij het behalen van je diploma.

Wat is EVC?

Leren doe je niet alleen in een opleiding: ook op je werk leer je iedere dag weer bij. Met een EVC-procedure maak je zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaring je hebt opgedaan. Dit wordt namelijk vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Met je Ervaringscertificaat van EVC Centrum Nederland kun je mogelijk vrijstellingen aanvragen bij een opleiding van ISBW.

Voor welke opleidingen is het een EVC-procedure geschikt?

De EVC-procedure is geschikt voor een aantal erkende MBO- en HBO-opleidingen. Benieuwd voor welke managementopleidingen deze procedure geschikt is? Je vindt het overzicht op de Managementpagina van EVC Centrum Nederland.

Hoe ziet het EVC-traject eruit?

Een EVC-traject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden en verloopt volgens de volgende stappen:

  • Je doet een Quickscan op de website van EVC Centrum Nederland.
  • Na de Quickscan voer je een intakegesprek met een EVC-adviseur die de procedure uitlegt en je helpt te bepalen welke bewijzen van jouw competenties beschikbaar zijn. Op basis van dit gesprek wordt bepaald of een EVC-traject zinvol is voor jouw persoonlijke situatie.
  • Je verzamelt bewijzen uit de praktijk die de competenties aantonen, zoals werkomschrijvingen, adviesdossiers en diploma’s van eerder afgelegde examens.
  • Je groepeert deze bewijzen in je portfolio en laat dit beoordelen.
  • Je voert het eindgesprek met twee assessoren die jou bevragen over je portfolio en de aan te tonen competenties.
  • Na afronding krijg je het Ervaringscertificaat opgestuurd, met de beschreven erkende competenties.
  • Op basis van het Ervaringscertificaat kun je een opleidingsplan aanvragen. Hierin staan onderdelen die nog gevolgd moeten worden of voor welk deel van de opleiding je vrijstelling krijgt. 
 

Meer weten?

Wil je een EVC-traject starten of wil je meer weten over de mogelijkheden? Doe de Quickscan op de website van EVC Centrum Nederland. Of neem contact op met de ervaren adviseurs van EVC Centrum Nederland. Je kunt hen bereiken via 035 – 7 506 195 of info@evc-centrum-nederland.nl. Of kijk op onze website www.evc-centrum-nederland.nl.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.