Menu
ISBW logo

Je HBO-getuigschrift halen bij Hogeschool ISBW

Wil jij als manager een erkende HBO Associate degree of HBO Bacheloropleiding volgen? Bij ISBW lukt het je! Je volgt je opleiding naast je baan, zodat je werken en leren optimaal met elkaar combineert.

Waarom haal je je HBO-managementgetuigschrift bij Hogeschool ISBW?

  • Bij ISBW vind je verschillende volledig erkende Bachelors en Associate degrees 
  • Je krijgt praktijkgerichte modules waarmee je je heel gericht verdiept
  • Je kunt ook kiezen voor deelprogramma’s als ideale opstap naar een volledig erkend getuigschrift
 

Erkende HBO Bacheloropleidingen en Associate degrees

Hogeschool ISBW is door het ministerie van OCW erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en voert dus erkende opleidingen op HBO-niveau. De Bacheloropleidingen en HBO Associate degrees van Hogeschool ISBW zijn geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).
 
Bij Hogeschool ISBW kun je in je eigen tempo naast je werk een volledig erkende HBO Bacheloropleiding volgen. Dankzij de praktijkgerichte aanpak kun je je nieuwe kennis ook meteen toepassen in je werk. Je maakt praktijkgerichte opdrachten die voortkomen uit jouw eigen werkomgeving. Hierdoor ziet je werkgever ook meteen het rendement van jouw Bacheloropleiding. De docenten die jou begeleiden werken zelf ook in het bedrijfsleven.

Praktijkgericht onderwijs

Jouw ISBW-opleiding of training is specifiek gericht op professionals. Dat betekent dat de lesstof en de opdrachten zijn afgestemd op jouw werkpraktijk, zodat je alles wat je leert direct kunt uitvoeren in je eigen werksituatie. Dat maakt leren niet alleen leuker, maar ook effectiever.
Bovendien geef je hiermee ook iets terug aan je eigen werkomgeving: bijvoorbeeld doordat je je nieuwe skills meteen inzet bij een nieuw project, of door een businesscase te richten op een probleem waar je in je werk tegenaan loopt.

Action Learning Methode© 

In onze ISBW Action Learning Methode stemmen we kennis, vaardigheden en praktijk optimaal op elkaar af. Je leert wat je moet weten en je traint wat je moet kunnen. Kenmerkend hiervoor is de wisselwerking tussen de drie pijlers:

  • Gerichte kennis
  • Nieuwe skills
  • Jouw praktijk
 

Goed te combineren met je baan en je privéleven

Een opleiding moet zich aanpassen aan jouw agenda, niet andersom. Daarom kies je bij ISBW een leslocatie bij jou in de buurt en een lesmoment dat bij jou past, doordeweeks, ’s avonds of op zaterdag, en op welk startmoment je wilt. Of volg je opleiding online en beslis helemaal zelf wanneer je studeert.
 
Ook kun je per module switchen tussen virtual classroom, e-learning en klassikale lessen. Start bijvoorbeeld klassikaal en volg de volgende module via e-learning. En heb je het echt even te druk? Dan kun je je studie ook pauzeren.

HBO Bachelor of HBO Associate degree

Bij ISBW kun je je volledige HBO Bachelor halen (studieduur gemiddeld 4 jaar) maar je kunt ook kiezen voor een HBO Associate degree, die gemiddeld 2 jaar in beslag neemt. Ook dit is een volledig erkend getuigschrift. Heb je je HBO Ad op zak? Dan kun je laten alsnog verder studeren en je Bachelortitel binnenhalen.

In kleine stappen naar een erkend HBO-diploma

Een erkend HBO-diploma halen om verder te komen in je werk? Bij ons kan dat heel goed, praktijkgericht, in je eigen tempo en in combinatie met je baan. De HBO Bacheloropleidingen en Associate degrees (Ad) van Hogeschool ISBW zijn erkend door het Ministerie van OCW en geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Nog niet toe aan het volgen van een hele Bachelor of Ad? Ook onze deelprogramma's zijn waardevol en effectief en vaak al voldoende voor de volgende stap in je werk. Bovendien zijn deze opleidingen op HBO-niveau vaak onderdeel van onze erkende Bachelors. Je kunt vanuit deze deelprogramma's zo doorstromen naar een erkende Bacheloropleiding of Ad.

Bekijk het totale opleidingsaanbod
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.