Hogeschool ISWB

In een kleine stap naar een erkend HBO-diploma?

Hogeschool ISBW helpt jou verder in je werk met:

  • Praktijkgerichte modules waarmee je je heel gericht verdiept
  • Deelprogramma’s als ideale opstap naar een volledig erkend diploma
  • Volledig erkende Bachelors en Associate Degrees 
 

Erkende HBO Bacheloropleidingen en Associate Degrees

Hogeschool ISBW is door het ministerie van OCW erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en voert dus erkende opleidingen op HBO-niveau. De Bacheloropleidingen en HBO Associate degrees van Hogeschool ISBW zijn geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).
 
Bij Hogeschool ISBW kun je in je eigen tempo naast je werk een volledig erkende HBO Bacheloropleiding volgen. Dankzij de praktijkgerichte aanpak kun je je nieuwe kennis ook meteen toepassen in je werk. Je maakt praktijkgerichte opdrachten die voortkomen uit jouw eigen werkomgeving. Hierdoor ziet je werkgever ook meteen het rendement van jouw Bacheloropleiding. De docenten die jou begeleiden werken zelf ook in het bedrijfsleven. 

Action Learning Methode© 

De praktijkgerichte aanpak van ISBW zal je positief verrassen. De unieke ISBW Action Learning Methode koppelt kennis en vaardigheden uit de opleiding direct aan je werk. Je gaat bij ISBW direct aan de slag met concrete en relevante managementvraagstukken. Je werkt in korte modules aan opdrachten die je meteen toepast in jouw eigen werkomgeving. Met die opdrachten rond je ook de modules af. Hierdoor leer je hoe je ingewikkelde vraagstukken overzichtelijk maakt. Door de speciale opzet en het tempo kun je deze opleiding prima combineren met je werk.

HBO-opleidingen met flexibele aanpak

Je kunt de HBO-opleidingen van Hogeschool ISBW dankzij de flexibele aanpak heel goed combineren met je werk en privéleven. Je kunt terecht op locaties door heel Nederland en bovendien kiezen voor lessen overdag, ’s avonds of in het weekend. Verder heeft de modulaire opbouw van de HBO-opleidingen het voordeel dat je jouw opleiding zonder problemen kunt versnellen of onderbreken.  

Associate Degree

In plaats van een HBO Bacheloropleiding van gemiddeld 4 jaar kun je bij Hogeschool ISBW ook kiezen voor een erkende HBO Associate degree die gemiddeld 2 jaar in beslag neemt. Met deze Ad op zak kun je later altijd nog verder studeren om de Bachelortitel binnen te halen.

Deelprogramma’s op erkend HBO-niveau

Bij Hogeschool ISBW kun je ook heel interessante deelprogramma’s volgen. Deze HBO-opleidingen zijn onderdeel van de erkende Bacheloropleidingen. Het voordeel is dat je kunt kiezen voor de onderwerpen die jij interessant vindt en dat deze deelprogramma’s een ideale opstap zijn naar een erkend HBO-diploma. Je kunt vanuit deze deelprogramma’s eventueel zo doorstromen naar de erkende Bachelor- of HBO Associate degree-opleidingen.

Bekijk het totale opleidingsaanbod

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.