Menu
ISBW logo

Leslocaties

Ontdek onze goed bereikbare leslocaties verspreid door het hele land. Bij ISBW maken we het jou gemakkelijk om je opleiding of training te volgen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart niet alleen reistijd, maar stelt je ook in staat om flexibel te kiezen tussen dag- of avondvarianten. Zo past de studie naadloos in jouw drukke schema.

Bij vrijwel al onze locaties kun je gratis gebruikmaken van wifi en genieten van moderne faciliteiten. Onderaan deze pagina vind je de adressen van een aantal veelgebruikte locaties per regio.

Uitgebreide faciliteiten

Bij ISBW begrijpen we dat jouw studieomgeving van invloed is op je leerervaring. Daarom bieden onze leslocaties meer dan alleen een ruimte om te leren. Onze BCN-locaties staan garant voor kwaliteit en comfort:

  • Modern restaurant met uitgebreide keuzemogelijkheden.
  • De modernste apparatuur voor een optimale leerervaring.
  • Kleine klassen om interactie te stimuleren.
  • Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer.
  • Enkele locaties bieden een panoramisch uitzicht, zoals BCN Utrecht CS.
 

Kies jouw voorkeurslocatie

Bij ISBW begrijpen we dat jouw voorkeur een rol speelt in jouw studiekeuze. Daarom kun je bij inschrijving je voorkeurslocatie aangeven. Ook geef je een tweede keuze op. Jouw keuze is een voorkeur. We kunnen niet garanderen dat alle locaties ook altijd beschikbaar zijn. We raden aan om je tijdig in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.

Locaties en adressen

Bij ISBW streven we ernaar om jouw studie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze leslocaties zijn zorgvuldig gekozen om een inspirerende omgeving te bieden die bijdraagt aan jouw leerervaring.

Locatie Utrecht
BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
Routebeschrijving
 
Locatie Rotterdam
BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle aan den IJssel
Routebeschrijving
 
Locatie Utrecht
BCN Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BK Utrecht
Routebeschrijving
 
Locatie Amsterdam
BCN Amsterdam Arena
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam
Routebeschrijving
 
Locatie Den Haag
Delta-N
Laan van Waalhaven 450
2497 GR Den Haag
Routebeschrijving
 
Locatie Zwolle
Hanzelaan 278
8017 JJ Zwolle 
Routebeschrijving
 
Locatie Arnhem
Janspoort 1
6811 GE Arnhem
Routebeschrijving
 
Locatie Eindhoven
Vestdijk 30
5611 CC Eindhoven
Routebeschrijving

Vragen?

Heb je vragen over onze leslocaties? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van ISBW Opleiding & Training. Bereik ze eenvoudig via telefoonnummer 035 – 7 604 800 of stel je vraag online.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.