Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Middle Management

Je geeft leiding aan een team en zorgt voor de uitvoering van de strategie van de directie. Maar hoe doe je dat op een effectieve en inspirerende manier? Bij ISBW ontdek je hoe je als middle...

Lees meer

Je geeft leiding aan een team en zorgt voor de uitvoering van de strategie van de directie. Maar hoe doe je dat op een effectieve en inspirerende manier? Bij ISBW ontdek je hoe je als middle manager het verschil maakt. Volg een training of...

Lees meer

Je geeft leiding aan een team en zorgt voor de uitvoering van de strategie van de directie. Maar hoe doe je dat op een effectieve en inspirerende manier? Bij ISBW ontdek je hoe je als middle manager het verschil maakt. Volg een training of...

Lees meer

Middle Management: 26 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO Associate degree (1)

Post HBO-opleidingen (5)

HBO-deelprogramma (11)

Trainingen (3)

Vakopleidingen (6)

Je geeft leiding aan een team en zorgt voor de uitvoering van de strategie van de directie. Maar hoe doe je dat op een effectieve en inspirerende manier? Bij ISBW ontdek je hoe je als middle manager het verschil maakt. Volg een training of opleiding en leer omgaan met de belangen, uitdagingen en veranderingen die je als middle manager tegenkomt.

Middle management: de sleutel tot succesvolle verandering

Als middle manager heb je een cruciale rol in je organisatie. Je geeft leiding aan een team en bent de schakel tussen de medewerkers, hoger management en directie. Je houdt je bezig met beleid en vertaalt de bedrijfsstrategie naar concrete plannen en doelstellingen. Een uitstekende middle manager zorgt voor een goede uitvoering van de strategie, een positieve werksfeer, een hoge betrokkenheid en een optimale prestatie van het team.

Middle management-opleiding

Als middle manager sta je voor veel uitdagingen en veranderingen. Je moet balanceren tussen de verschillende belangen van je team en je organisatie. Hoe kun je dat het beste doen? En hoe ga je om met de uitdagingen en veranderingen die je dagelijks tegenkomt? Bij ISBW ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om effectief en flexibel om te gaan met de situaties die je dagelijks tegenkomt. Ontwikkel jezelf op het gebied van communicatie, leiderschap, planning en besluitvorming.

Van HBO-programma’s tot praktijkopleidingen op HBO-niveau : bij ISBW kun je verschillende opleidingen volgen binnen het vakgebied middle management. Er zijn ook specialisaties mogelijk, zoals Middle Management voor de Overheid en Leidinggeven binnen het Middle Management. Bekijk het complete aanbod middenmanagementopleidingen hierboven.

Middenmanagement studeren bij ISBW: zo werkt het

Zet jij de eerste stap in middenmanagement of ben je een ervaren middle manager? Wij bieden praktische opleidingen en trainingen waarmee je je (verder) ontwikkelt tot een effectieve manager. Ontdek de voordelen van studeren bij ISBW.

  • Je volgt een opleiding die specifiek voor werkenden is ontwikkeld. Je kiest uit een breed aanbod praktijkgerichte deeltijdopleidingen.
  • Je krijgt les van professionele docenten die ervaring uit de praktijk meebrengen.
  • Je studeert op een manier die past bij jouw situatie. Je kiest zelf of je overdag, 's avonds, in het weekend of online studeert. Zo kun je jezelf ontwikkelen op jouw eigen tempo en niveau.
  • Bij ISBW behaal je een waardevol diploma dat effectief rendement oplevert.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.