Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Lean management

Zoek je als manager altijd naar verbetermogelijkheden? Ontwikkel jezelf verder in lean management. Bij ISBW volg je een passende opleiding of training. Leer over de toegevoegde waarde voor...

Lees meer

Zoek je als manager altijd naar verbetermogelijkheden? Ontwikkel jezelf verder in lean management. Bij ISBW volg je een passende opleiding of training. Leer over de toegevoegde waarde voor klanten, het tegengaan van verspilling en continue...

Lees meer

Zoek je als manager altijd naar verbetermogelijkheden? Ontwikkel jezelf verder in lean management. Bij ISBW volg je een passende opleiding of training. Leer over de toegevoegde waarde voor klanten, het tegengaan van verspilling en continue...

Lees meer

Lean management: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

Trainingen (1)

Zoek je als manager altijd naar verbetermogelijkheden? Ontwikkel jezelf verder in lean management. Bij ISBW volg je een passende opleiding of training. Leer over de toegevoegde waarde voor klanten, het tegengaan van verspilling en continue verbetering. Werk nog efficiënter dankzij een opleiding lean management van ISBW. 

Lean management: de verbetermogelijkheden in kaart 

Bij lean management staat kwaliteitsmanagement via procesoptimalisatie centraal. De lean-methode heeft een andere benadering dan kwaliteits- of procesmanagement. Lean management richt zich specifiek op verbetermogelijkheden in processen, ontwikkeling van medewerkers, het creëren van waarde en het tegengaan van verspilling. Lean management is van grote waarde voor managers omdat je de efficiëntie en effectiviteit van processen binnen organisaties ermee kunt verbeteren. 

Opleiding lean management? Maak direct een verschil 

Verdiep je kennis, ontwikkel nieuwe competenties en word een (nog) effectievere manager. Of je nu kiest voor een opleiding of training, bij ISBW leer je datgene wat je nodig hebt als manager of leidinggevende. 

Wanneer je je verder wilt specialiseren in lean management dan is de Post HBO Lean Innovatie- en Risicomanagement een goede keuze. Je leert in negen maanden om bedrijfsprocessen optimaal in te richten. Je behandelt proces-, innovatie- en risicomanagement. Na afronding weet je innovatie- en risicomanagement optimaal in te zetten om bedrijfsprocessen te ontwerpen, in te richten en te optimaliseren via de lean-methodiek. 

Wil je je in een korte periode richten op procesmanagement en de lean-methodiek? In de Post HBO Procesmanagement en Lean komen procesmanagement als geheel en de gerichte aanpak van lean management allebei aan bod. In drie maanden leer je over procesvoering en de principes en uitgangspunten van lean management. Na afloop ben je in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van de lean-methodiek. 

Ben je betrokken bij het verbeteren van de processen binnen je organisatie en wil je in korte tijd leren om bij te dragen aan een efficiënt en resultaatgericht werkproces? Volg dan de Training Lean Management en leer in twee dagen snel de kern om jouw organisatie te verbeteren. Na afronding ken je de uitgangspunten van lean management, kun je werkprocessen vereenvoudigen en kun je verspilling in processen tegengaan. Als (lean) manager zorg je voor efficiënt en resultaatgericht werken.  

Studeer bij ISBW en bouw aan succes 

Kun je niet wachten om verbetermogelijkheden in kaart te brengen? Ontdek de voordelen van een studie lean management bij ISBW. 

 • Onze specialiteit is het opleiden van managers en leidinggevenden. 
 • Bij ISBW werken deskundige docenten die zelf ook manager zijn. 
 • We koppelen de nieuwste inzichten aan jouw persoonlijke werkpraktijk. 
 • We begrijpen dat je een drukke agenda hebt en bieden daarom flexibele studieopties aan. 
 • Bij ISBW behaal je een diploma dat effectief rendement oplevert voor jou als manager. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.