Menu
ISBW logo

Maatwerk

Voordelen maatwerk ISBW InCompany

Op basis van een zorgvuldige analyse van je situatie komen we tot een maatwerk samenwerkingsverband waarbij we (groepen) medewerkers kunnen opleiden specifiek voor jouw organisatie. Binnen je muren of extern, op voor jou geschikte data. Onze aanpak kent de volgende voordelen:

Inhoudelijke flexibiliteit

Het opleidingsprogramma wordt specifiek vormgegeven rondom thematiek en competenties die jij belangrijk vindt om daarin te worden opgenomen. Praktijkcases die in jouw organisatie veelvuldig voorkomen, staan centraal in het ‘vanuit de praktijk’ leren.

Professionele docenten

De juiste match tussen de groep medewerkers en de docent die hen coacht in hun ontwikkeling is cruciaal. We bepalen gezamenlijk, heel nauwkeurig, welke trainer/docent het beste aansluit bij jouw mensen. Na elke module volgt daarnaast een strikt gehanteerd evaluatiemoment om te bepalen hoe de voortgang van de samenwerking verloopt.

Organisatorische flexibiliteit

Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Er zijn diverse instroom- en uitstroommomenten mogelijk per jaar. Eerder verworven competenties (EVC) kunnen worden erkend waardoor er vrijstellingen voor diverse medewerkers mogelijk zijn. Door de tussentijds ingebouwde evaluatiemomenten kan het ontwikkeltraject op elk gewenst moment worden aangepast.

Vergroten van draagvlak en motivatie

Je medewerkers ontwikkelen zich tegelijkertijd en dat stimuleert teambuilding en samenwerking. Deze aanpak vergroot ook de actieve deelname en de sociale controle. Mensen zorgen ervoor dat ze hun voorbereidingen treffen en begeleiden elkaar in het toepassen van de leerstof op de werkvloer. In plaats van een momentopname brengen we medewerkers daadwerkelijk in beweging. Er wordt concreet antwoord gegeven op de vraag: “Wat ga ik morgen anders doen zodat ik mijn doelstellingen realiseer?”

Resultaat: meer effect

ISBW InCompany is in staat om het rendement van onze interventie uit te drukken in een concrete, verwachte terugverdientijd. Bekijk onze rendementstest.

Interesse

Wil je weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluit bij jouw bedrijf? En wat precies je mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 035 - 760 48 10 of mail ons via Incompany@isbw.nl.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.