Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Sales- & Accountmanagement

Het succes van een organisatie hangt voor een groot deel af van sales. In een ISBW salesopleiding ontdek je de essenties van dit vak zodat je als manager direct een verschil op commercieel...

Lees meer

Het succes van een organisatie hangt voor een groot deel af van sales. In een ISBW salesopleiding ontdek je de essenties van dit vak zodat je als manager direct een verschil op commercieel gebied kunt maken. Ontwikkel jezelf op het gebied van...

Lees meer

Het succes van een organisatie hangt voor een groot deel af van sales. In een ISBW salesopleiding ontdek je de essenties van dit vak zodat je als manager direct een verschil op commercieel gebied kunt maken. Ontwikkel jezelf op het gebied van...

Lees meer

Sales- & Accountmanagement: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

Vakopleidingen (1)

Het succes van een organisatie hangt voor een groot deel af van sales. In een ISBW salesopleiding ontdek je de essenties van dit vak zodat je als manager direct een verschil op commercieel gebied kunt maken. Ontwikkel jezelf op het gebied van effectiviteit bij het leiden van salesteams, het nemen van strategische beslissingen en het opbouwen van duurzame, zakelijke relaties.

Daadkrachtig managen in sales- en accountmanagement

Sales- en accountmanagement draait om het creëren van waardevolle klantrelaties en het inspelen op specifieke behoeften. Als manager ben je continu bezig met het stimuleren van groei, omzetverhoging, klantenbinding, het leiden van je team en het bevorderen van een positieve bedrijfsreputatie.

In het huidige zakelijke landschap zijn digitale innovaties en data-analyse essentieel om klantgedrag te doorgronden en te anticiperen op marktveranderingen. De omgeving wordt steeds meer gedreven door technologische innovatie en online interacties. Een proactieve benadering van relatiemanagement en aanpassingsvermogen zijn hierdoor onmisbaar voor managers. Hierdoor kun je je voorbereiden op de huidige en toekomstige zakelijke uitdagingen.

Verhoog je prestaties: volg een salesopleiding

Als manager wil je verkoopteams succesvol leiden, waardevolle klantrelaties behouden en meetbare groei realiseren. Een opleiding sales en accounting versterkt direct je leiderschap. Je vergroot je deskundigheid en versterkt concrete vaardigheden zoals effectieve klantonderhandelingen, strategische accountplanning, relatiemanagement en doeltreffend teammanagement.

Volg een vakopleiding om op een praktijkgerichte wijze inzicht te krijgen in hoe je je markt kunt beïnvloeden, motiveren en overtuigen. In de vakopleiding Sales- & Accountmanagement leer je in drie maanden over het opstellen van een salesplan, onderhandelen, relatiemanagement en verkooptechnieken. Na afloop van de opleiding realiseer je direct betere verkoopresultaten.

Zoek jij een complete, compacte opleiding waarmee je op strategisch niveau direct een verschil kan maken in jouw werkzaamheden als manager? In de Post HBO Strategisch Sales- en Accountmanagement ga je in drie maanden doelgericht aan de slag met de essentie van sales- en accountmanagement. Je leert inzichten om te zetten naar de praktijk: van strategische verkenningen en marktanalyses naar doelstellingen en salesperformance.

ISBW: altijd een managementopleiding die bij je past

Ontwikkel jezelf zodat je als manager de commerciële belangen van je organisatie doeltreffend kunt behartigen en tegelijkertijd kunt voldoen aan de veranderende eisen van de klant. Ervaar zelf de voordelen van een studie bij ISBW.

 • Onze opleidingen richten zich op de praktijk, waar je direct bruikbare kennis en vaardigheden opdoet.
 • Je krijgt les van deskundige docenten met praktijkervaring.
 • Je leert in kleine leergroepen, waar je voorbeelden uit je eigen werkpraktijk kunt delen.
 • Stem onze opleidingen af op jouw agenda. Ontdek de diverse studiemogelijkheden.
 • Je ontvangt een diploma of certificaat dat gewaardeerd wordt in het werkveld.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.