• Home
  • Trainingen voor managers
Ontvang € 1.000,- subsidie op je opleiding met het STAP-budget. Schrijf je in vóór 17 maart. Klik hier voor meer informatie.

Trainingen voor managers

Wil je als manager een training volgen? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. We bieden naast opleidingen ook veel trainingen voor managers, op het gebied van bijvoorbeeld leidinggeven,...

Lees meer

Wil je als manager een training volgen? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. We bieden naast opleidingen ook veel trainingen voor managers, op het gebied van bijvoorbeeld leidinggeven, coachen en persoonlijke effectiviteit. Bekijk snel...

Lees meer

Wil je als manager een training volgen? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. We bieden naast opleidingen ook veel trainingen voor managers, op het gebied van bijvoorbeeld leidinggeven, coachen en persoonlijke effectiviteit. Bekijk snel...

Lees meer

Trainingen voor managers: 51 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Post HBO Opleidingen (1)

Vaardigheidstraining (43)

Executive Masterclass (7)

Wil je als manager een training volgen? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. We bieden naast opleidingen ook veel trainingen voor managers, op het gebied van bijvoorbeeld leidinggeven, coachen en persoonlijke effectiviteit. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Wanneer volg je als manager een training?

Als manager heb je een veelzijdig takenpakket. Je coacht je medewerkers en helpt ze groeien, je plant en delegeert werkzaamheden en je optimaliseert processen. Eigenlijk ben je een duizendpoot. Om verschillende aspecten van jezelf te ontwikkelen, kun je natuurlijk een opleiding volgen. Maar je kunt ook kiezen voor een korte training.

In een training bij ISBW ga je één of enkele dagen aan de slag met een specifieke vaardigheid die je wilt verbeteren. Een ervaren docent helpt je bij jouw specifieke ontwikkelvraag. In veel van onze trainingen werk je bovendien ook nog eens samen met een trainingsacteur. Zo maak je in korte tijd een enorme groei door.

Welke trainingen voor managers zijn er allemaal?

Bij ISBW hebben we een ruim aanbod aan vaardigheidstrainingen voor managers. Sommige van deze trainingen zijn gericht op leidinggeven, andere meer op persoonlijke effectiviteit, communicatie of andere taken die kunnen komen kijken bij jouw werk als manager. Bekijk alle opleidingen boven aan deze pagina. Of lees meer over de trainingen die wij al hebben geselecteerd:

Coach je medewerkers naar succes

Ben je op zoek naar trainingen voor betere coaching van je medewerkers? Coachend leidinggeven is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat je medewerkers alles uit zichzelf halen. In de training Coachend Leidinggeven leer je hoe je de potentiële kwaliteiten van je medewerkers ontwikkelt, zodat zij optimaal presteren. Onze ervaren en creatieve trainers verzorgen een innovatief programma met onder meer een trainingsacteur. Je kunt zo specifieke situaties naspelen om verschillende coachingsstijlen te oefenen en te ontdekken wat bij jou en je medewerkers past.

Beter leren overtuigen

Als manager wil je anderen van je ideeën overtuigen. Wil je jouw overtuigingskracht vergroten? Volg dan een training Overtuigingskracht. Aan het einde van deze training heb je de belangrijkste vaardigheden om te kunnen overtuigen onder de knie, weet je hoe je een effectieve strategie bepaalt voor een beïnvloedingssituatie en ben je beter voorbereid op lastige situaties. Je bouwt aan betere onderlinge relaties en krijgt meer gedaan in minder tijd. Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. 

Effectief projectmatig werken

Op de werkvloer werken we steeds vaker met projecten. Maar hoe voer je een project nou zo effectief en efficiënt mogelijk uit? Dat leer je in de training Projectmatig Werken. In deze opleiding vergroot je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van projectmatig werken. Je versterkt jouw persoonlijke kwaliteiten, zodat je optimaal kunt bijdragen aan het project. Je leert om in projectverband effectief om te gaan met je projectgroepsleden, managers en opdrachtgevers, zodat jullie met elkaar een maximaal resultaat behalen.

Vind jouw management-training

Daarnaast bieden we je bij ISBW nog veel meer verschillende trainingen en opleidingen. Bekijk snel het hele aanbod hierboven en schrijf je in voor de management-opleiding die past bij wat jij wilt leren. En heb je nog vragen over een bepaalde opleiding, of wil je persoonlijk advies? Bel onze opleidingsadviseurs dan op 035 - 2
003 648
of stel je vraag online. We helpen je graag verder.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.