Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Leiderschap

Als manager wil je niet alleen effectief zijn, maar ook je team inspireren. ISBW biedt managementopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor managers. Ontdek diverse leiderschapsstijlen,...

Lees meer

Als manager wil je niet alleen effectief zijn, maar ook je team inspireren. ISBW biedt managementopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor managers. Ontdek diverse leiderschapsstijlen, leer hoe je motiveert, delegeert en resultaat- en mensgericht...

Lees meer

Als manager wil je niet alleen effectief zijn, maar ook je team inspireren. ISBW biedt managementopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor managers. Ontdek diverse leiderschapsstijlen, leer hoe je motiveert, delegeert en resultaat- en mensgericht...

Lees meer

Leiderschap: 30 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (6)

HBO-deelprogramma (9)

Trainingen (8)

Vakopleidingen (7)

Als manager wil je niet alleen effectief zijn, maar ook je team inspireren. ISBW biedt managementopleidingen die speciaal zijn ontworpen voor managers. Ontdek diverse leiderschapsstijlen, leer hoe je motiveert, delegeert en resultaat- en mensgericht kunt werken.

Effectief leiderschap: wat houdt het in?

Je bent als manager verantwoordelijk voor het succes van je team en de uitvoering van de bedrijfsstrategie. Als leidinggevende speel je een cruciale rol bij het beïnvloeden van de prestaties, motivatie en tevredenheid van je teamleden. Maar wat maakt een uitstekende leider en hoe kun je je rol als manager zo effectief mogelijk vervullen? Effectief leidinggeven vergt een combinatie van kennis, leiderschapsvaardigheden, communicatievaardigheden, visie, besluitvaardigheid, motivatie en empathie.

Opleiding voor leidinggevende: investeer in jezelf en je team

Investeer in je persoonlijke ontwikkeling zodat je een nog effectievere manager wordt. Ontdek hoe je jouw leiderschapsstijl kunt versterken, leer nieuwe vaardigheden, ontwikkel strategieën voor het omgaan met uitdagingen of raak bedreven in methoden om je team te motiveren. ISBW heeft de juiste opleiding of training.

Leidinggeven: persoonlijk leiderschap

Leidinggeven gaat niet alleen over het aansturen van anderen. Het betekent ook dat je regie neemt over jezelf en richting geeft aan jouw leiderschap. Ontwikkel jezelf als manager op de gebieden waar dat nodig is.
Wil je je in een kort tijdsbestek in een specifiek onderwerp verdiepen? Kies dan voor een training of module. In de HBO Module Managen en Leidinggeven op Afstand leer je op de juiste manier je medewerkers aansturen en op afstand betrokkenheid te creëren. In drie maanden doe je onder andere kennis op over leidinggeven op afstand, communiceren en samenwerken op afstand, sturen op resultaten, talentontwikkeling en het vergroten van autonomie en verbondenheid. Na een succesvolle afronding ontvang je het diploma 'HBO Module Managen en Leidinggeven op Afstand' van ISBW.

Inspirerend leidinggeven

Zet medewerkers in hun kracht en laat ze hun potentieel benutten. Dit leidt niet alleen tot betere prestaties en een prettige werksfeer. Het draagt ook bij aan een hogere betrokkenheid en tevredenheid. Dat is de kern van inspirerend leidinggeven en vormt de basis voor effectief en succesvol leiderschap. Wil je hier meer over leren? Volg dan de Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching. In zes maanden komen thema’s als inspirerend leidinggeven, coaching en begeleiding aan bod.

Coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven is zeer effectief als je jouw team wilt inspireren en motiveren om zich verder te ontwikkelen. Heb je al ervaring als leidinggevende en wil je je verder ontwikkelen tot een coachend leider? Overweeg dan het HBO Programma Coachend Leidinggeven en Beïnvloeden. Dit uitgebreide HBO-programma biedt diepgaande kennis en vaardigheden. In één jaar krijg je inzicht in leiderschapskwaliteiten en beïnvloedingsvaardigheden. Verder werk je aan je advies-, gespreks- en coachingsvaardigheden. Na een succesvolle afronding ontvang je het diploma ‘HBO Programma Coachend Leidinggeven en Beïnvloeden’.

ISBW: dé opleider voor effectieve managers

Wil je als manager nog effectiever leidinggeven? Ontwikkel jezelf, inspireer anderen en bereik je doelen met behulp van de managementopleidingen van ISBW.

  • Onze deskundige docenten zijn zelf ook manager en begrijpen jouw vak.
  • Bij ISBW werken we met de nieuwste ontwikkelingen aan jouw werkpraktijk.
  • We bieden flexibele studiemogelijkheden zodat je een studie kunt combineren met jouw drukke werk- en privéleven.
  • Bij ISBW behaal je een diploma waarmee je direct impact maakt.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.