Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Inkoop- & Contractmanagement

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit, efficiëntie en winstgevendheid van jouw organisatie? ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen waarin je alles leert over inkoop- en contractmanagement....

Lees meer

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit, efficiëntie en winstgevendheid van jouw organisatie? ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen waarin je alles leert over inkoop- en contractmanagement. Leer inkopen, onderhandelen en contracten beheren. Met...

Lees meer

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit, efficiëntie en winstgevendheid van jouw organisatie? ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen waarin je alles leert over inkoop- en contractmanagement. Leer inkopen, onderhandelen en contracten beheren. Met...

Lees meer

Inkoop- & Contractmanagement: 5 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO-deelprogramma (3)

Trainingen (1)

Vakopleidingen (1)

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit, efficiëntie en winstgevendheid van jouw organisatie? ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen waarin je alles leert over inkoop- en contractmanagement. Leer inkopen, onderhandelen en contracten beheren. Met een opleiding Inkoopmanagement van ISBW word je een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van jouw organisatie.

Wat is inkoopmanagement?

Inkoopmanagement is veelomvattend en gaat over het inkopen van producten en diensten voor een organisatie. Je bent bezig met hoe je de inkoopstrategie kunt afstemmen op de organisatiedoelen, hoe je leveranciers kunt selecteren en beoordelen, en hoe je contracten kunt opstellen en bewaken. Bij inkoop komt ook contractmanagement kijken. Bij contractmanagement staan het afsluiten en beheren van contracten centraal.

Als manager is het essentieel om in te spelen op veranderingen in de markt, wetgeving en klantvraag. Werk je als inkoper of inkoopmanager en wil je nog meer bereiken? Of wil je jouw kennis up-to-date houden? Volg een training, vakopleiding of HBO-deelprogramma inkoopmanagement van ISBW.

Inkoper of inkoopmanager worden? Kies een opleiding van ISBW

Ben jij inkoopmanager en wil je nog meer uit jezelf en jouw team halen? Of ben je inkoper en wil je verder doorgroeien? ISBW helpt je kennis en vaardigheden op te doen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Ben jij op zoek naar een opfrisser van je kennis op het gebied van inkoopmanagement? In het tweedaagse  trainingsprogramma Professioneel Inkopen versterk je je inkoopvaardigheden. Je leert meer over onderhandelen, bedrijfsmatig inkopen en leveranciersmanagement.

Of verdiep je in de geldende richtlijnen en wet- en regelgeving voor contractmanagement via het korte HBO programma Contractmanagement. Wil je specifieke kennis en vaardigheden opdoen om inkoop en contractbeheer professioneel uit te voeren? Volg dan in zes maanden het HBO programma Inkoop- en Contractmanagement.

Studeren bij ISBW

Studeren bij ISBW betekent optimaal resultaat voor jou én je organisatie. Bekijk de mogelijkheden en voordelen van een praktijkgerichte opleiding bij ISBW.

  • Onze opleidingen zijn afgestemd op de uitdagingen en vaardigheden die nodig zijn om effectief te managen.
  • Je krijgt les van deskundige docenten uit de praktijk die je ondersteunen en coachen om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Door onze flexibele studiemogelijkheden kun je je studie makkelijk combineren met je werk en je privéleven.
  • Bij ISBW bereiden we je voor op de uitdagingen van vandaag en morgen. Onze opleidingen sluiten aan op de laatste ontwikkelingen.

ISBW is dé opleider voor effectieve managers. Met onze opleidingen en trainingen in inkoopmanagement zet jij de volgende stap in je carrière. Schrijf je vandaag nog in.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.