Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Logistiek & Supply Chain

Hoe zorg je ervoor dat het proces van plannen, organiseren, coördineren en controleren van de stroom van goederen en diensten soepel verloopt? Dat is waar logistiek management over gaat....

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat het proces van plannen, organiseren, coördineren en controleren van de stroom van goederen en diensten soepel verloopt? Dat is waar logistiek management over gaat. Als manager is het van grote waarde dat je inzicht in...

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat het proces van plannen, organiseren, coördineren en controleren van de stroom van goederen en diensten soepel verloopt? Dat is waar logistiek management over gaat. Als manager is het van grote waarde dat je inzicht in...

Lees meer

Logistiek & Supply Chain: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

HBO-deelprogramma (2)

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1)

Vakopleidingen (1)

Hoe zorg je ervoor dat het proces van plannen, organiseren, coördineren en controleren van de stroom van goederen en diensten soepel verloopt? Dat is waar logistiek management over gaat. Als manager is het van grote waarde dat je inzicht in de logistieke keten ontwikkelt. ISBW heeft verschillende opleidingen logistiek management, die volledig zijn aangepast aan de specifieke uitdagingen en vaardigheden die je nodig hebt om logistiek effectief te managen.

Logistiek management: een belangrijk onderdeel van supply chain management

Supply chain management is onlosmakelijk verbonden met de logistiek. Logistiek management gaat over de stappen die je moet nemen om de logistiek van goederen en diensten vlot te laten verlopen. Het betreft het fysieke proces en richt zich op de actuele situatie. Logistiek management zorgt voor de efficiëntie, effectiviteit en klanttevredenheid van een organisatie op korte termijn.

Supply chain management is het grotere geheel waarbij bijvoorbeeld de planning, inkoop, distributie en voorspellingen een rol spelen. Supply chain management zorgt voor de strategische, tactische en operationele afstemming van de verschillende partijen in de keten (op de lange termijn).

Een opleiding in logistiek management is van meerwaarde omdat je leert hoe je logistieke problemen kunt identificeren, analyseren en oplossen met behulp van verschillende methoden en technieken. Bij ISBW ontwikkel je jezelf tot een effectieve logistiek manager of strategisch adviseur in supply chain management.

Logistiek management: welke opleiding past bij mij?

Werk je in de logistieke sector of wil je succesvol worden in deze branche? Bij ISBW kun je terecht voor allerlei opleidingen binnen het logistiek management.

Volg de Praktijkopleiding Logistiek Manager om je te verdiepen in logistiek management, procesmanagement en effectief leidinggeven. In deze opleiding ontwikkel je jezelf in één jaar tot een manager die logistieke processen coördineert en verbetert, op de hoogte is van actuele inzichten en medewerkers motiveert om betere resultaten te behalen. Voor deze opleiding gaan we uit van een MBO-/HBO-werk- en -denkniveau.

Werk je al als leidinggevende in de logistiek, maar wil je je kwaliteiten op het gebied van logistiek supply chain management verder ontwikkelen in een praktisch programma? In de Post HBO-opleiding Logistiek en Supply Chain Management doe je, in drie maanden, kennis op die direct toepasbaar is. Na afronding vertaal je de ondernemingsstrategie naar logistieke doelstellingen. Daarnaast analyseer je logistieke aspecten van de supply chain van jouw organisatie en verbeter je de logistieke performance. Deze senior managementopleiding wordt verzorgd op een niveau tussen HBO en Master.

Het volledige aanbod in logistiek management vind je in de lijst bovenaan deze pagina.

Waarom kies je voor ISBW?

Wil jij effectief werken in logistiek management? Ontdek hoe je de logistieke stromen goed kan inrichten met een opleiding van ISBW. De voordelen van studeren bij ISBW:

 • Je krijgt les van deskundige docenten die zelf ook managers zijn;
 • We verbinden de nieuwste inzichten aan jouw persoonlijke werkpraktijk;
 • Onze opleidingen passen bij de veranderende eisen van het moderne management;
 • We bieden flexibele studiemogelijkheden. Je werkt aan je ontwikkeling als manager op momenten die jou het beste uitkomen en in het tempo dat bij je past;
 • Je behaalt een waardevol diploma dat erkend wordt in het werkveld en direct rendement oplevert.

Kun je niet wachten om je praktische en strategische kennis te vergroten? Meld je direct aan voor een opleiding logistiek management en groei uit tot een effectievere manager.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.