Communicatieve vaardigheden

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen...

Lees meer

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve...

Lees meer

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve...

Lees meer

Communicatieve vaardigheden: 15 opleidingen

Post HBO Opleidingen (2) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)

Vaardigheidstraining (12) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve vaardigheden. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Waarom communicatieve vaardigheden zo belangrijk zijn voor managers

Als manager communiceer je veel. Je coacht je medewerkers om alles uit zichzelf te halen. Je geeft feedback op hun werk. Als je nieuwe werkprocessen invoert of bestaande werkprocessen aanpast, overtuig je je medewerkers waarom dit zo belangrijk is. Hoe sterker je communicatie is, hoe beter jouw boodschap aankomt bij de ontvanger en hoe groter de kans is dat ze gaan handelen zoals jij dat wilt.

Wil jij bepaalde communicatievaardigheden verbeteren? Wil je bijvoorbeeld beter worden in onderhandelen, schriftelijk rapporteren of inspirerend presenteren? Met een opleiding of training van ISBW lukt het je. Bekijk snel het aanbod en kies de opleiding of training die aansluit bij wat jij wilt leren.

Training Basisvaardigheden in Communicatie volgen

Wil je je luistervaardigheden verbeteren, jezelf duidelijker uiten en betere feedback geven? Volg dan de training Basisvaardigheden in Communicatie. In deze training krijg je inzicht in je eigen communicatie(voorkeurs)stijl en de manier waarop anderen communiceren. Je ontdekt hoe je daadkrachtiger communiceert en hoe je je boodschap helderder overbrengt. Je leert actief te luisteren, structuur aan te brengen en de juiste vragen te stellen om zo contact te maken met je gesprekspartner. Ook ga je aan de slag met feedback geven en ontvangen en effectief omgaan met weerstand.  Zo sta je steviger in je schoenen als manager.

Beter leren overtuigen

Wil je medewerkers of collega's vaker kunnen overtuigen van je plannen, ideeën of visies? Volg dan de training Overtuigingskracht. In deze training leer je wat overtuigingskracht is en reflecteer je op hoe dit je momenteel afgaat. Je leert een effectieve strategie in een beïnvloedingssituatie bepalen, krijgt de belangrijkste overtuigingsvaardigheden onder de knie, wordt voorbereid op lastige situaties en bedenkt een persoonlijk actieplan om ook na de training effectiever te overtuigen op de werkvloer. 

Vind jouw opleiding of training communicatieve vaardigheden

Naast deze trainingen bieden we je bij ISBW nog veel meer verschillende trainingen en opleidingen. Bekijk snel het hele aanbod hierboven en schrijf je in voor de opleiding of training communicatieve vaardigheden die past bij wat jij wilt leren. En heb je nog vragen over een bepaalde opleiding, of wil je persoonlijk advies? Bel onze opleidingsadviseurs dan op 035 - 2 003 648 of stel je vraag online. We helpen je graag verder.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.