• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Communicatieve vaardigheden

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen...

Lees meer

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve...

Lees meer

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve...

Lees meer

Communicatieve vaardigheden: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

Trainingen (8)

Ben jij op zoek naar een training of cursus om je communicatieve vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod voor managers die willen werken aan hun mondelinge of schriftelijke communicatieve vaardigheden. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Waarom communicatieve vaardigheden zo belangrijk zijn voor managers

Als manager communiceer je veel. Je coacht je medewerkers om alles uit zichzelf te halen. Je geeft feedback op hun werk. Als je nieuwe werkprocessen invoert of bestaande werkprocessen aanpast, overtuig je je medewerkers waarom dit zo belangrijk is. Hoe sterker je communicatie is, hoe beter jouw boodschap aankomt bij de ontvanger en hoe groter de kans is dat ze gaan handelen zoals jij dat wilt.

Wil jij bepaalde communicatievaardigheden verbeteren? Wil je bijvoorbeeld beter worden in onderhandelen, schriftelijk rapporteren of inspirerend presenteren? Met een opleiding of training van ISBW lukt het je. Bekijk snel het aanbod en kies de opleiding of training die aansluit bij wat jij wilt leren.

Training Basisvaardigheden in Communicatie volgen

Wil je je luistervaardigheden verbeteren, jezelf duidelijker uiten en betere feedback geven? Volg dan de training Basisvaardigheden in Communicatie. In deze training krijg je inzicht in je eigen communicatie(voorkeurs)stijl en de manier waarop anderen communiceren. Je ontdekt hoe je daadkrachtiger communiceert en hoe je je boodschap helderder overbrengt. Je leert actief te luisteren, structuur aan te brengen en de juiste vragen te stellen om zo contact te maken met je gesprekspartner. Ook ga je aan de slag met feedback geven en ontvangen en effectief omgaan met weerstand.  Zo sta je steviger in je schoenen als manager.

Beter leren overtuigen

Wil je medewerkers of collega's vaker kunnen overtuigen van je plannen, ideeën of visies? Volg dan de training Overtuigingskracht. In deze training leer je wat overtuigingskracht is en reflecteer je op hoe dit je momenteel afgaat. Je leert een effectieve strategie in een beïnvloedingssituatie bepalen, krijgt de belangrijkste overtuigingsvaardigheden onder de knie, wordt voorbereid op lastige situaties en bedenkt een persoonlijk actieplan om ook na de training effectiever te overtuigen op de werkvloer. 

Vind jouw opleiding of training communicatieve vaardigheden

Naast deze trainingen bieden we je bij ISBW nog veel meer verschillende trainingen en opleidingen. Bekijk snel het hele aanbod hierboven en schrijf je in voor de opleiding of training communicatieve vaardigheden die past bij wat jij wilt leren. En heb je nog vragen over een bepaalde opleiding, of wil je persoonlijk advies? Bel onze opleidingsadviseurs dan op 035 - 2 003 648 of stel je vraag online. We helpen je graag verder.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.