Menu
ISBW logo

Persoonlijk studieconsult

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan biedt het persoonlijk studieconsult van ISBW de oplossing. Tijdens een verdiepend een-op-een gesprek met een ervaren opleidingsadviseur bespreken we je ambities, leerdoelen en de opleidingen die daarop aansluiten. Hierna krijg je een gericht advies over de opleidingen die bij jouw wensen passen. 

  • Plan eenvoudig een persoonlijk studieconsult in op een moment dat voor jou uitkomt.
  • Mogelijkheid je afspraak telefonisch, online of fysiek te plannen.
  • Onze consultants zijn beschikbaar van van maandag t/m donderdag.
Plan direct een consult in

Wat kun je verwachten?

Het persoonlijk studieconsult draait om jouw vraag en behoefte. Wij bieden inzichten die relevant zijn voor jou. Je kunt het volgende verwachten:

  • Gerichte inzichten die aansluiten bij jouw specifieke vraag.
  • Persoonlijke begeleiding om een duidelijk beeld te krijgen van jouw mogelijkheden.
  • Informatie over verschillende studievarianten en opleidingen die passen bij jouw situatie.
  • Advies over hoe je onze opleidingen kunt combineren met werk en privé.
  • De mogelijkheid om al je vragen direct te stellen.
 

Jouw agenda, jouw keuze

Bij ISBW begrijpen we dat je een drukke agenda hebt en dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom passen wij ons aan aan jouw agenda. Plan een afspraak in op het moment dat dit voor jou uitkomt. Dit kan telefonisch, digitaal of fysiek. Onze consultants staan 's ochtends en 's middags voor je klaar.

Liever een persoonlijk een-op-een gesprek met een opleidingsadviseur?

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur van ISBW in gesprek voordat je je opleiding of training kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-een gesprek met een van onze opleidingsadviseurs; online of fysiek. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt. Zo weet je zeker dat je een opleiding kiest die op al je doelen aansluit.