• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Financieel Management

Ambieer jij een carrière in financieel management? Of werk je in finance, geef je leiding aan een financiële afdeling of wil je dit doen? Met een Financieel Managementopleiding van ISBW...

Lees meer

Ambieer jij een carrière in financieel management? Of werk je in finance, geef je leiding aan een financiële afdeling of wil je dit doen? Met een Financieel Managementopleiding van ISBW creëer je een stevige basis voor je verdere carrière.

Wat...

Lees meer

Ambieer jij een carrière in financieel management? Of werk je in finance, geef je leiding aan een financiële afdeling of wil je dit doen? Met een Financieel Managementopleiding van ISBW creëer je een stevige basis voor je verdere carrière.

Wat...

Lees meer

Financieel Management: 5 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
STAP - budget
Filters

Post HBO-opleidingen (1)

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1)

Trainingen (1)

HBO-deelprogramma's (2)

Ambieer jij een carrière in financieel management? Of werk je in finance, geef je leiding aan een financiële afdeling of wil je dit doen? Met een Financieel Managementopleiding van ISBW creëer je een stevige basis voor je verdere carrière.

Wat is financieel management?

Een gezonde organisatie voert gezonde financiën. Financieel management heeft alles te maken met de financiële huishouding van een bedrijf. Zo is het belangrijk dat er duidelijk zicht is op de in- en verkoop van producten en diensten. Het beheren van de processen rondom financiën, het bijhouden van de financiële administratie: het speelt binnen het financieel management allemaal een rol. Of je nu in een corporate werkzaam bent of een midden- en kleinbedrijf. Vanuit een gezond, financieel plaatje ben je in staat belangrijke beslissingen te nemen die direct of indirect met geld te maken hebben.

Financieel management voor het MKB

Binnen de MKB-sector is financieel management van groot belang. Ondernemen is namelijk populairder dan ooit. Je concurrenten halen alles uit de kast om te overleven in de huidige, dynamische MKB-markt. Daarom is het belangrijk om de ontwikkelingen in de MKB-markt bij te houden. Hoe kun je jouw financiën managen? Wat zijn de nieuwste trends? En waar kun je tijd en efficiëntie winnen? Blijf je concurrentie altijd een stap voor en verdiep je in de ontwikkelingen binnen het MKB. Zo zorg je dat jouw organisatie relevant blijft!

Managers en financieel management

Of je nu financieel manager bent of een niet-financieel manager: de geldcyclus binnen een organisatie speelt bij het maken van besluiten een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bij het aannemen van personeel of het in- of aankopen van ondersteunende producten en diensten. Geef je leiding aan een financiële afdeling of wil je dit op korte termijn gaan doen? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de nieuwste trends en processen op financieel gebied. Op deze manier haal jij ook alles uit de kast om je organisatie financieel gezond te houden.   

Opleidingen Financieel Management ISBW

Wil jij relevant blijven als het om het voeren van de financiële administratie gaat? Doe nieuwe kennis en vaardigheden op met een opleiding Financieel Management bij ISBW. In korte tijd leer jij de belangrijkste facetten binnen het financieel management kennen. Met de Post HBO Financieel Management voor Non-Financials of de vaardigheidstraining Financieel Management voor Hoger Management bijvoorbeeld. Wil je liever een andere opleiding over financieel management volgen? Bekijk ons complete aanbod aan intensieve opleidingen en trainingen hierboven!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.