Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Kwaliteitsmanagement

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteitsmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit,...

Lees meer

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteitsmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie, beheer...

Lees meer

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteitsmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie, beheer...

Lees meer

Kwaliteitsmanagement: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

HBO-deelprogramma (2)

Vakopleidingen (2)

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteitsmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie, beheer risico’s of vergroot het marktaandeel. 

Kwaliteitsmanagement voor efficiënte managers 

Kwaliteitsmanagement focust zich op het beïnvloeden van de kwaliteit van producten of diensten. Het doel is om (meer) waarde te creëren voor de organisatie en haar stakeholders. Het draagt bij aan het realiseren van doelstellingen, waardoor dit van grote waarde is voor organisaties. 

Als manager ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw team en het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Wil je dat je team efficiënter werkt, de klanttevredenheid wordt verhoogd of dat het marktaandeel stijgt? Kwaliteitsmanagement kan daar een bijdrage aan leveren. Het garanderen van kwaliteit is essentieel in een tijd waarin de verwachtingen van klanten steeds hoger worden. 

Een opleiding kwaliteitsmanagement voor succesvol leiderschap 

Wil jij je bezighouden met het verbeteren van de kwaliteit van producten, diensten en processen binnen een organisatie? Leer de basisprincipes van kwaliteitsmanagement en duik dieper in strategische kwesties door een opleiding bij ISBW te volgen. 

Verbeter en optimaliseer de kwaliteit van interne processen via het HBO Programma Kwaliteits- en Procesmanagement. In een periode van een jaar focus je je volledig op jouw vaardigheden als kwaliteits- en procesmanager en alle aspecten die hierbij komen kijken. We behandelen de volgende onderwerpen: management en organisatie en kwaliteits- en procesmanagement. Na afronding kun je processen besturen, beheersen, de performance analyseren en optimaliseren. 

In de vakopleiding Kwaliteits- en Projectmanagement leer je over de kern van kwaliteitsmanagement en hoe je dit op een praktische wijze toepast. In deze opleiding van een jaar leer je onder andere over proces-, kwaliteits- en projectmanagement. Na afronding ben je in staat om processen te optimaliseren en de kwaliteit van producten en diensten te verbeteren. De vakopleiding geeft op een praktische manier invulling aan dit vakgebied zodat je kennis en vaardigheden direct toepasbaar zijn. 

Wij bieden ook Post HBO-opleidingen aan waarmee jij je specialiseert in een specifieke richting. Ben je leidinggevende in de zorg? De Post HBO Kwaliteitsmanagement voor Zorg en Welzijn helpt je om efficiënter te werken zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. Na drie maanden ken je de principes van kwaliteitsmanagement, kun je met verschillende kwaliteitssystemen werken en kun je dit toepassen in de praktijk om resultaten te verbeteren. 

ISBW: altijd een passende managementopleiding 

Wil jij een succesvolle en innovatieve manager worden? Ontdek de voordelen van studeren bij ISBW: de opleider voor effectieve managers. 

  • Onze specialiteit is het opleiden van managers en leidinggevenden. 
  • Onze docenten zijn zelf ervaren managers met praktijkkennis. 
  • Wij bieden flexibele studieopties aan. 
  • Een diploma waarmee je direct een verschil maakt in de praktijk.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.