Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Startende Manager

Ontdek hoe je als startende manager je rol optimaal kunt invullen. Volg een opleiding voor startende managers bij ISBW. Leer over communicatie, coaching en motiveren. Je krijgt praktische...

Lees meer

Ontdek hoe je als startende manager je rol optimaal kunt invullen. Volg een opleiding voor startende managers bij ISBW. Leer over communicatie, coaching en motiveren. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waardoor je het beste uit jezelf...

Lees meer

Ontdek hoe je als startende manager je rol optimaal kunt invullen. Volg een opleiding voor startende managers bij ISBW. Leer over communicatie, coaching en motiveren. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waardoor je het beste uit jezelf...

Lees meer

Startende Manager: 13 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO Associate degree (1)

Post HBO-opleidingen (2)

HBO-deelprogramma (3)

Trainingen (5)

Vakopleidingen (2)

Ontdek hoe je als startende manager je rol optimaal kunt invullen. Volg een opleiding voor startende managers bij ISBW. Leer over communicatie, coaching en motiveren. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waardoor je het beste uit jezelf en je team haalt. Leer alles wat je nodig hebt om als startend manager efficiënt, mensgericht en resultaatgericht leiding te geven. 

Van startend manager naar effectieve leider 

Het effectief leiden van je team of project is de uitdaging voor elke beginnende manager. Een goede manager moet zijn rol en positie kennen, verbinding kunnen maken, kunnen omgaan met weerstand en leidinggeven naar behoeften. De volgende aspecten zijn daarbij belangrijk: delegeren, bijspringen, actief luisteren en feedback en instructies geven. 

Bij ISBW ontdek je niet alleen je leiderschapsstijl, maar ontwikkel je ook alle vaardigheden om als junior manager een impactvolle start te maken. Je leert praktische managementvaardigheden, strategisch denken en leiderschapstechnieken die je direct kunt toepassen in je werk. Zo kun je als junior manager het verschil maken binnen je team en organisatie. 

Opleiding voor startende managers? Leer impactvol leidinggeven 

Volg een opleiding, blijf leren en ontwikkel jezelf bij ISBW. Blijf op de hoogte van trends en doe nieuwe inzichten op. Bij ISBW leer je praktische handvatten waarmee je van toegevoegde waarde blijft voor je team en organisatie. 

De tweedaagse Training Startend Leidinggevende is speciaal ontwikkeld voor beginnende managers, leidinggevenden en teamleiders. Je doet basiskennis op en legt een stevig fundament voor jouw rol als leidinggevende. Je leert meer over je taken en verantwoordelijkheden, effectieve communicatie, omgang met verschillende belangen en de interactie met management en medewerkers. 

Wil je weten welke stijl van leidinggeven het meest effectief is voor jou en je team? In de HBO Module Effectief Leidinggeven ontdek je in drie maanden hoe je jouw team mensgericht en resultaatgericht kunt leiden. Je ontwikkelt een eigen leiderschapsstijl, verdiept je in situationeel leiderschap, leert over motiveren en inspireren van medewerkers en kunt op een effectieve manier feedback geven. Deze module is geschikt voor startende leidinggevenden die hun managementkwaliteiten verder willen ontwikkelen. 

Personeelsmanagement is een belangrijk onderdeel van je functie als beginnend manager. De HBO Module HR-tools voor Managers is specifiek gericht op HR-management. In drie maanden verdiep je je in HR-procedures, arbeidsrecht en verschillende gesprekstechnieken. Je leert alles over de regels rondom ziekte, sollicitatiegesprekken, beoordelingen, ontslagprocedures en slechtnieuwsgesprekken. 

ISBW: altijd een passende opleiding voor junior managers 

Om als beginnend manager succesvol te zijn blijf je kritisch en streef je naar groei en verbetering van jezelf en je team. Het is essentieel om je managementvaardigheden te (blijven) ontwikkelen. Ontdek de voordelen van studeren bij ISBW. 

 • Het opleiden van managers en leidinggevenden is onze specialiteit. 
 • De nieuwste inzichten in het vak worden aan jouw werkpraktijk gekoppeld. 
 • Onze deskundige docenten zijn zelf manager waardoor zij toepasbare kennis overdragen. 
 • Wij bieden flexibele studieopties aan zodat je een opleiding goed kunt combineren met je werk- en privéleven. 
 • Bij ISBW behaal je een diploma dat effectief rendement oplevert voor jou als manager. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.