Menu
ISBW logo
 • Home
 • Marketing & Salesmanagement
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Marketing & Salesmanagement

Maximaliseer jouw managementimpact met een opleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke groei. Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Beheers...

Lees meer

Maximaliseer jouw managementimpact met een opleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke groei. Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Beheers het commerciële vak en zorg voor nog meer rendement. Van...

Lees meer

Maximaliseer jouw managementimpact met een opleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke groei. Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Beheers het commerciële vak en zorg voor nog meer rendement. Van...

Lees meer

Marketing & Salesmanagement: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (3)

HBO-deelprogramma (2)

Vakopleidingen (3)

Maximaliseer jouw managementimpact met een opleiding die afgestemd is op jouw persoonlijke groei. Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Beheers het commerciële vak en zorg voor nog meer rendement. Van diepgaande productkennis, het slim inzetten van marketinginstrumenten tot het opbouwen van klantrelaties. Bij ISBW investeer je niet alleen in een opleiding, maar ook in jezelf, je team en jouw organisatie.

Marketing en salesmanagement: een uitdaging die bij je past

Werken in marketing en sales vraagt om flexibiliteit, creativiteit en aanpassingsvermogen. In deze branche sta je voor uitdagingen die iedere keer veranderen. Van veranderend consumentengedrag tot technologische ontwikkelingen.

Als leidinggevende is iedere dag anders. Je hebt dagelijks te maken met diverse disciplines zoals marketing, communicatie, strategie, sales of accounting. Om hier als marketing- en salesmanager effectief op in te spelen is het cruciaal dat je jezelf blijft ontwikkelen in skills als ondernemerschap, klantgerichtheid en data-analyse. Bij ISBW ontwikkel je jezelf tot een succesvolle en innovatieve manager die zich kan aanpassen aan een veranderlijke omgeving.

Een opleiding in marketingmanagement of sales

Versterk je leiderschap, blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen en vergroot je vaardigheden. Ga voor professionele groei en verbeter de resultaten van jezelf, je team en jouw organisatie. Bij ISBW leer je de nieuwste inzichten, methoden en technieken.

Verdiep je in marktbewerking, krijg inzicht in essentiële marketingaspecten, verrijk je kennis over data, ontwikkel je in strategie of verbeter je commerciële slagkracht. Volg een opleiding in marketing en salesmanagement zodat je als manager je innovatiekracht vergroot.

Trainingen voor managers

Zo effectief mogelijk onderhandelen, jouw salesskills een boost geven of leren op een positieve manier te beïnvloeden? Dat leer je binnen een paar dagen met de Training Effectief Onderhandelen van ISBW. Leer in twee dagen over de uitgangspunten voor onderhandelen, onderhandelingsstijlen, het onderhandelingsproces en het voeren van onderhandelingen. Met een training leer je in een kort tijdsbestek direct toepasbare kennis en vaardigheden waarmee je als manager meteen impact kunt maken.

Post HBO-opleidingen: gericht ontwikkelen

Een Post HBO-opleiding is gericht op praktische toepassing van kennis en bereidt je voor op effectief leiderschap op strategisch-tactisch niveau. Ontwikkel je tot strategisch sales- en accountmanager of ga aan de slag met Big Data en Management. In een periode van drie, zes of negen maanden volg jij een volwaardige opleiding waardoor jij als manager kunt innoveren en groeien. Deze opleidingen zijn uitermate geschikt wanneer je al functioneert op HBO-niveau en klaar bent voor de volgende stap in je carrière.

Deelprogramma’s: marketing en sales op HBO-niveau

Een HBO-deelprogramma is de perfectie manier om concrete kennis op te doen die je direct toepast in de praktijk. Je legt een uitgebreide basis en het is daarnaast een goede opstap als je later verder wilt studeren.
Wil jij de perfecte basis leggen voor succes in een commerciële functie? Volg dan het HBO Programma Commercieel Management. Dit programma is een combinatie van sales, marketing en management. Je krijgt praktische handvatten om succesvol te zijn in een commerciële functie. Na deze opleiding ben je in staat om de marktpositie van jouw organisatie verder uit te bouwen, een effectief marketing- en salesplan op te stellen, kun je de juiste verkooptechnieken gebruiken en weet je blijvende klantrelaties op te bouwen.

ISBW: dé keuze voor jouw ontwikkeling in de zorg

Wil je van waarde zijn voor jezelf en jouw team? Schrijf je in voor een opleiding of training van ISBW. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen waarmee jij jezelf ontwikkelt tot een effectieve, inspirerende leider. Ontdek de voordelen van studeren bij ISBW.

 • Ga voor flexibel studeren. Ontwikkel jezelf waar, wanneer en hoe jou dat uitkomt.
 • Onze opleidingen zijn ingedeeld op onderwerp, duur en niveau. Bekijk onze verschillende studievormen en varianten.
 • Ontvang persoonlijke aandacht van onze deskundige docenten. Zij begrijpen jouw werkveld en geven individuele begeleiding.
 • De praktijk staat centraal: leer in kleine groepen direct toepasbare kennis en vaardigheden.
 • Bij ISBW behaal je waardevolle diploma's die erkend worden in het werkveld.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.