• Home
  • Marketing- en Salesmanagement

Marketing- en Salesmanagement

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis...

Lees meer

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills...

Lees meer

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills...

Lees meer

Marketing- en Salesmanagement: 15 opleidingen

Erkende HBO Bacheloropleidingen (1) Hogeschool ISBW biedt erkende HBO-opleidingen en is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de wet op hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Onze opleidingen zijn officieel NVAO-geaccrediteerd. Je kunt kiezen voor de Associate degree Operationeel Manager of een van onze HBO Bacheloropleidingen Bedrijfskunde of Human Resource Management. Kwaliteit en rendement van leren zijn de kernwaarden van ons geaccrediteerde onderwijs.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden Erkende HBO Bacheloropleidingen NVAO-geaccrediteerd

Post HBO Opleidingen (4) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (5) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)

Basisopleidingen (MBO-niveau) (1) Een basisopleiding is een praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau en duurt 4-6 maanden. Je gaat aan de slag met vaardigheden en kennis die je al tijdens de opleiding kunt gebruiken in jouw werk.

Vaardigheidstraining (3) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills wilt ontwikkelen: Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen.

HBO Bacheloropleidingen

Tijdens een HBO Bachelor van ISBW word je tijdens jouw vierjarige opleiding klaargestoomd voor een rol als marketing- of salesprofessional. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de HBO Bachelor Bedrijfskunde, waarmee jij je ontwikkelt tot volwaardig bedrijfskundige met de specialisatie ‘Commercieel management’. Na deze opleiding vertaal je keer op keer marktkansen naar de organisatie.

Post HBO-opleidingen

Wil jij jouw hbo-diploma extra kracht bijzetten? Volg dan een post hbo-opleiding van ISBW. Tijdens deze opleiding doe jij waardevolle kennis en vaardigheden op binnen een of meerdere specifieke vakgebieden. Zo kun jij je toeleggen op bijvoorbeeld marketingmanagement of Big Data. Je kunt je ook verder ontwikkelen tot strategisch accountmanager, waarna je straks succesvol sale na sale binnensleept.

Marketing en Salesopleidingen op HBO niveau

Concrete kennis opdoen die je meteen kunt toepassen in de praktijk? Tijdens een HBO-programma van ISWB doe je meteen de vaardigheden op die je kunt inzetten in jouw werkzaamheden. Ook is een HBO-programma een goede opstap voor als je later verder wilt studeren. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding HBO commercieel management volgen, waarbij je leert hoe je de marktpositie van jouw organisatie optimaal kunt uitbouwen.  
Wil jij je een praktijkgerichte opleiding volgen, waarmee jouw kennis feilloos kunt toepassen in het werkveld? Dan is een praktijkopleiding van ISBW iets voor jou. Zo kun jij je in enkele maanden ontwikkelen binnen jouw vakgebied en til je jouw werkzaamheden naar een hoger niveau.

Trainingen voor salesprofessionals

Zo effectief mogelijk onderhandelen, jouw sales skills een boost geven of leren op een positieve manier te beïnvloeden? Dat leer je binnen een paar dagen met een vaardigheidstraining van ISBW. Dankzij de praktijkgerichte oefeningen kun je de kennis en vaardigheden na de training meteen inzetten in jouw werkzaamheden.

 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.