Menu
ISBW logo
ISBW logo
  • Home
  • Marketing- en Salesmanagement
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Marketing- en Salesmanagement

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis...

Lees meer

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills...

Lees meer

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills...

Lees meer

Marketing- en Salesmanagement: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (4)

Trainingen (1)

Vakopleidingen (3)

HBO-deelprogramma's (2)

Wil jij verzekerd zijn van een succesvolle carrière in de marketing of sales? Dan is een NVAO-geaccrediteerde opleiding of training van ISBW voor jou weggelegd. Of je nu een stevige basiskennis wilt opdoen, je wilt specialiseren of jouw softskills wilt ontwikkelen: Bij ISBW vind je een marketing- of salesopleiding die bij jouw leerdoelen past. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen.

HBO Bacheloropleidingen

Tijdens een HBO Bachelor van ISBW word je tijdens jouw vierjarige opleiding klaargestoomd voor een rol als marketing- of salesprofessional. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de HBO Bachelor Bedrijfskunde, waarmee jij je ontwikkelt tot volwaardig bedrijfskundige met de specialisatie ‘Commercieel management’. Na deze opleiding vertaal je keer op keer marktkansen naar de organisatie.

Post HBO-opleidingen

Tijdens een Post HBO-opleiding doe jij waardevolle kennis en vaardigheden op binnen een of meerdere specifieke vakgebieden. Zo kun jij je toeleggen op bijvoorbeeld marketingmanagement of Big Data. Je kunt je ook verder ontwikkelen tot strategisch accountmanager, waarna je straks succesvol sale na sale binnensleept.

Marketing en Salesopleidingen op HBO niveau

Concrete kennis opdoen die je meteen kunt toepassen in de praktijk? Tijdens een HBO-programma van ISWB doe je meteen de vaardigheden op die je kunt inzetten in jouw werkzaamheden. Ook is een HBO-programma een goede opstap voor als je later verder wilt studeren. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding HBO commercieel management volgen, waarbij je leert hoe je de marktpositie van jouw organisatie optimaal kunt uitbouwen.  
Wil jij je een praktijkgerichte opleiding volgen, waarmee jouw kennis feilloos kunt toepassen in het werkveld? Dan is een praktijkopleiding van ISBW iets voor jou. Zo kun jij je in enkele maanden ontwikkelen binnen jouw vakgebied en til je jouw werkzaamheden naar een hoger niveau.

Trainingen voor salesprofessionals

Zo effectief mogelijk onderhandelen, jouw sales skills een boost geven of leren op een positieve manier te beïnvloeden? Dat leer je binnen een paar dagen met een vaardigheidstraining van ISBW. Dankzij de praktijkgerichte oefeningen kun je de kennis en vaardigheden na de training meteen inzetten in jouw werkzaamheden.

 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.