Menu
ISBW logo
 • Home
 • Management & Leidinggeven
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Management & Leidinggeven

Wil je als manager alles uit jezelf halen? Word een nog effectievere leider met een opleiding management en leidinggeven van ISBW. Ontdek je leiderschapsstijl en talenten als leider. Leer...

Lees meer

Wil je als manager alles uit jezelf halen? Word een nog effectievere leider met een opleiding management en leidinggeven van ISBW. Ontdek je leiderschapsstijl en talenten als leider. Leer hoe je effectief kunt communiceren, beslissen, samenwerken...

Lees meer

Wil je als manager alles uit jezelf halen? Word een nog effectievere leider met een opleiding management en leidinggeven van ISBW. Ontdek je leiderschapsstijl en talenten als leider. Leer hoe je effectief kunt communiceren, beslissen, samenwerken...

Lees meer

Management & Leidinggeven: 84 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO-Opleidingen (1)

HBO Associate degree (1)

Post HBO-opleidingen (21)

HBO-deelprogramma (29)

Basisopleidingen (MBO-niveau) (1)

Trainingen (10)

Vakopleidingen (21)

Wil je als manager alles uit jezelf halen? Word een nog effectievere leider met een opleiding management en leidinggeven van ISBW. Ontdek je leiderschapsstijl en talenten als leider. Leer hoe je effectief kunt communiceren, beslissen, samenwerken en innoveren.

Hoe management en leidinggeven het verschil maakt

Als manager sta je voor veel uitdagingen. Je gaat met diverse stakeholders om en krijgt te maken met bedrijfsprocessen, veranderingen, conflicten en resultaten. In de toekomst zal je nog meer aanpassingsvermogen en flexibiliteit nodig hebben om die uitdagingen goed vorm te geven. Als leidinggevende ben je niet alleen verantwoordelijk voor het aansturen en ontwikkelen van je team.
Een goede manager zorgt daarnaast voor een positieve werksfeer, een hoge betrokkenheid en een optimale prestatie van het team. Hoe word je een manager die klaar is voor de toekomst? Dat leer je bij ISBW, de opleider voor effectieve managers.

Opleiding in management: word een betere leider

Als manager ben je veel meer dan een opdrachtgever. Je stelt doelen op, verbetert processen en helpt medewerkers om boven zichzelf uit te stijgen. Wil je jezelf verder ontwikkelen als manager? Bij ISBW leer je hoe je een effectieve manager wordt in de door jouw gekozen richting. Ontwikkel jezelf in middle management, operationeel management of leidinggeven.

Middle management-opleiding

Als middle manager ben jij de schakel tussen je team en de organisatie. Hierbij combineer je het beste van twee werelden: je weet wat er leeft bij je medewerkers, maar ook waar je organisatie naartoe wil. Wil je je als middle manager ontwikkelen? Kies dan voor één van onze opleidingen.

Middle Management
Deze opleiding is uitermate geschikt wanneer je net het vak in bent gerold. Je ontwikkelt jezelf in één jaar op het gebied van communicatie, leiderschap, planning en besluitvorming. Je doet leidinggevende vaardigheden op waarmee je je medewerkers motiveert tot het sneller behalen van betere bedrijfsresultaten.

Post HBO Leidinggeven en Beïnvloeden
Wanneer je een ervaren manager bent en jezelf wil ontwikkelen dan is een Post HBO-opleiding uitermate geschikt. In drie, zes, negen of twaalf maanden verdiep je je in een specifiek onderwerp. Kies bijvoorbeeld voor de Post HBO Leidinggeven en Beïnvloeden waarmee je in zes maanden leert hoe je draagvlak creëert, motiveert, inspireert en omgaat met weerstand.

Operationeel management

Bij operationeel management houd je je bezig met de processen en projecten in je organisatie. Enkele taken van de operationeel manager zijn het leiden van veranderprocessen, doelstellingen opstellen én behalen en het waarborgen van de kwaliteit die de organisatie levert.

Wil jij operationeel manager worden of jezelf verbeteren in de taken van de operationeel manager? Volg dan een opleiding operationeel management zoals de Post HBO Operations Management.

Opleiding leidinggeven

Leidinggeven: het is de kunst om je medewerkers te inspireren, ondersteunen en laten groeien. Hoe je dat doet, hangt af van je eigen leiderschapsstijl, maar ook van de situatie. Situationeel leidinggeven betekent dat je je aanpast aan de persoon en het doel dat je voor ogen hebt. Zo haal je het beste uit jezelf en je team. Wil je leren hoe je een effectieve en flexibele leider wordt? Ontdek dan onze trainingen en opleidingen op dit gebied. Bekijk de HBO Module Effectief Leidinggeven of Coachend Leidinggeven.

Persoonlijke effectiviteit bij management en leidinggeven

Bij ISBW staan jij en jouw persoonlijke doelstellingen centraal. Daarom besteden we in al onze opleidingen management en leidinggeven aandacht aan persoonlijke effectiviteit. Iedereen heeft namelijk een andere leer- en werkstijl. Als je weet waar jouw kracht ligt, word je nóg beter in je werk.

Waarom kies je voor ISBW?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je managementcarrière? Bij ISBW leer je hoe je effectief werkt en impact maakt. Wij ondersteunen je met praktische opleidingen en trainingen. Ervaar zelf de voordelen van studeren bij ISBW.

 • Bij ISBW werken deskundige docenten die zelf ook manager zijn.
 • Je volgt praktijkgerichte deeltijdopleidingen en trainingen voor werkenden. Je kiest zelf of je overdag, 's avonds, in het weekend of online studeert.
 • Je krijgt les van deskundige docenten uit de praktijk. Zij hebben ervaring en begrijpen daardoor precies wat je moet weten.
 • Bij ISBW behaal je een diploma dat effectief rendement oplevert voor jouw bedrijf.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.