Menu
ISBW logo
ISBW logo
 • Home
 • Kwaliteits- en procesmanagement
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Kwaliteits- en procesmanagement

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteits- en procesmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid,...

Lees meer

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteits- en procesmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie,...

Lees meer

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteits- en procesmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie,...

Lees meer

Kwaliteits- en procesmanagement: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (6)

Trainingen (1)

Executive Masterclass (1)

Vakopleidingen (2)

HBO-deelprogramma's (2)

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te analyseren, verbeteren en veranderingen te begeleiden? Volg een opleiding kwaliteits- en procesmanagement bij ISBW. Verbeter de klanttevredenheid, verhoog klantloyaliteit, optimaliseer de concurrentiepositie, verlaag kosten, beheer risico’s, vergroot het marktaandeel of verhoog de winst of omzet.

Kwaliteitsmanagement en procesmanagement: de sleutel tot succes

Kwaliteits- en procesmanagement zijn sterk met elkaar verbonden. Kwaliteitsmanagement heeft alles te maken met de kwaliteit van een product of dienst. Procesmanagement richt zich op het beheersen en optimaliseren van de organisatieprocessen. Hiermee kun je de kwaliteit van producten of diensten beïnvloeden. Het doel is om meer waarde te creëren voor de organisatie en haar stakeholders. Kwaliteits- en procesmanagement focust zich op het realiseren van deze doelstellingen, waardoor het vakgebied van grote waarde is voor organisaties. 

Opleidingen die je verder helpen 

Wil jij je bezighouden met het verbeteren van de kwaliteit van producten, diensten en processen binnen een organisatie? Leer de basisprincipes van kwaliteits- en procesmanagement of duik dieper in dit boeiende vakgebied door een opleiding van ISBW te volgen. 

Ben je betrokken bij het verbeteren van de processen binnen je organisatie en wil je in korte tijd leren om bij te dragen aan een efficiënt en resultaatgericht werkproces? Volg dan de Training Lean Management en leer in twee dagen snel de kern om jouw organisatie te verbeteren.     

In de vakopleiding Kwaliteits-en Procesmanagement ga je dieper in op het vakgebied. Je ontwikkelt in zes maanden inzicht in het toepassen van kwaliteitssystemen en bent in staat om processen te verbeteren en optimaliseren. In de opleiding leer je onder andere over kwaliteitszorgsystemen, performancemanagement, risicobeheersing, arbozorg, milieuzorg, procesontwerp, lean management, audits en controles. De vakopleiding geeft op een praktische manier invulling aan dit vakgebied zodat je kennis en vaardigheden direct toepasbaar zijn. De opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau.

Wanneer je jouw kwaliteiten op het gebied van procesmanagement en organisatieverbetering verder wil ontwikkelen, ga dan voor het praktische HBO Programma Kwaliteits- en Procesmanagement. In dit programma leer je in één jaar hoe je de rol als kwaliteits- en procesmanager het beste kunt invullen. Je leert kwaliteit analyseren, kunt kwaliteitssystemen toepassen en processen ontwikkelen, inrichten en verbeteren. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau en zorgt dat je je sterk en intensief kunt ontwikkelen.

Studeren bij ISBW: een investering in jezelf

Wil jij een succesvolle en innovatieve manager worden? Ontdek de voordelen van studeren bij ISBW: de opleider voor effectieve managers.

 • Onze specialiteit is het opleiden van managers en leidinggevenden.
 • Onze docenten zijn zelf ervaren managers met praktijkkennis.
 • Wij bieden flexibele studieopties aan.
 • Een diploma waarmee je direct een verschil maakt in de praktijk.

Verdiep je kennis, ontwikkel nieuwe competenties en word een (nog) effectievere manager. Of je nu kiest voor een training, cursus of opleiding, bij ISBW leer je datgene wat je nodig hebt als manager of leidinggevende.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.