Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Projectmanagement

Als projectmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor projectaansturing, maar speel je ook een sleutelrol in het aansturen van teamleden. Met een opleiding van ISBW ontwikkel je deze...

Lees meer

Als projectmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor projectaansturing, maar speel je ook een sleutelrol in het aansturen van teamleden. Met een opleiding van ISBW ontwikkel je deze vaardigheden. Versterk je leiderschap, leer op een...

Lees meer

Als projectmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor projectaansturing, maar speel je ook een sleutelrol in het aansturen van teamleden. Met een opleiding van ISBW ontwikkel je deze vaardigheden. Versterk je leiderschap, leer op een...

Lees meer

Projectmanagement: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (3)

HBO-deelprogramma (3)

Trainingen (1)

Vakopleidingen (3)

Als projectmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor projectaansturing, maar speel je ook een sleutelrol in het aansturen van teamleden. Met een opleiding van ISBW ontwikkel je deze vaardigheden. Versterk je leiderschap, leer op een efficiënte wijze bedrijfsdoelen te behalen of werk aan het integreren van agile werken. Ontdek onze opleidingen die jou helpen bij een succesvolle aanpak van projecten.

Projectmanagement in het moderne bedrijfslandschap

Projectmatig werken is niet meer weg te denken in het hedendaagse bedrijfsklimaat. De verantwoordelijkheden van projectmanagers nemen alleen maar toe. Effectief beheer en coördinatie van projecten zijn van vitaal belang voor elke organisatie. Sterk projectmanagement biedt niet alleen heldere focus en doelstellingen, maar bevordert ook samenwerking en productiviteit. Er worden steeds nieuwe projectmanagementmethodieken ontwikkeld. Een bekende methodiek in projectmanagement is agile werken.

Werk jij als projectmanager? Als projectmanager ligt de uitdaging niet alleen in het beheersen en coördineren van projectfasen, maar ook in het coachen, motiveren van teamleden, klantcontact, het halen van deadlines en planning en budgettering. Het managen binnen complexe organisaties maakt dit werk veelzijdig en uitdagend.

Opleiding projectmanagement: doelgericht groeien

Versterk je positie en vergroot je impact als (project)manager. Bij ISBW vind je altijd een opleiding die bij je past. Ben je een ervaren manager die op zoek is naar verdere ontwikkeling? Kies voor onze compacte, doelgerichte Post HBO-opleidingen. Met deze opleidingen versterk je jouw vaardigheden in een periode van drie of zes maanden zeer gericht. Ze bieden niet alleen een verdieping, maar bereiden je ook voor op hoger management. Ga bijvoorbeeld voor de Post HBO Leidinggeven aan Projecten. Je leert in zes maanden effectief leidinggeven bij projecten, hoe je dat organisatorisch aanpakt en hoe je medewerkers hierbij effectief begeleidt. Je krijgt de kans om diepgaand te werken aan thema's die betrekking hebben op elke fase van een project.

In de Post HBO Procesmanagement en Lean ga je aan de slag met het ontwerpen en optimaliseren van processen via de lean methode. In drie maanden leer je over proces-, kwaliteit- en verbetermanagement. Na afloop ken je de uitgangspunten, kun je processen herkennen, analyseren en efficiënter inrichten en kun je een team aansturen en stimuleren om doelgerichte resultaten te behalen.

Ben je een beginnende of opkomende projectmanager die zijn vaardigheden wil aanscherpen? Ontwikkel jezelf met onze praktijkgerichte HBO-deelprogramma’s, die een solide basis bieden voor projectmanagement. In zes of twaalf maanden bouw je expertise op in een specifiek domein.

Volg het HBO-deelprogramma Kwaliteits- en Procesmanagement en krijg in één jaar inzicht in de essentie van kwaliteits- en procesmanagement. Je leert praktische vaardigheden op het gebied van processen besturen, beheersen, analyseren, optimaliseren, ontwikkeling en implementatie. Van kwaliteitsmanagement, projectmanagement tot procesmanagement. Na afronding kun je op succesvolle wijze invulling geven aan dit uitdagende vakgebied.

ISBW biedt een breed scala aan opleidingen in projectmanagement, variërend van Post HBO-opleidingen, vakopleidingen en vaardigheidstrainingen tot HBO-deelprogramma's. Bekijk ons aanbod hierboven.

ISBW: Ontdek de kracht van ontwikkeling

Bij ISBW investeer je niet alleen in een opleiding; je investeert in jezelf. Versterk je positie als (project)manager en ontdek hoe je met onze opleidingen je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

 • ISBW heeft ervaren docenten in dienst die zelf actief zijn als manager.
 • De projectmanagement opleiding die je volgt, is afgestemd op jouw niveau en leerdoelen.
 • We verbinden actuele inzichten met jouw persoonlijke werksituatie.
 • We bieden flexibele, modulaire opleidingen aan die je in je eigen tempo kunt volgen en inplannen.
 • We ondersteunen je bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit, waardoor je optimaal presteert en aanzienlijke impact hebt op je werk.
 • Een diploma of certificaat van ISBW wordt gewaardeerd in het werkveld.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.