Open Avond

Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Kom dan naar de open avond van ISBW. 

Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past, zodat je werk, privé en je opleiding goed met elkaar kunt combineren.
Je komt ook alles te weten over de ISBW Action Learning Methode. Met deze bewezen effectieve methode leer je vandaag wat je morgen al toepast in je werk. Verder hebben we lesmateriaal voor je klaarliggen om te bekijken.
 

Programma

  • 18:30 uur: inloop koffie / thee
  • 19:00 uur: presentatie over ons opleidingsaanbod en onze unieke manier van werken: jij en jouw persoonlijke doelstellingen staan centraal
  • 19:30 uur: persoonlijk adviesgesprek. Met een van onze opleidingsadviseurs bespreek je je persoonlijke wensen en doelstellingen en kijk je naar opleidingen die daarbij passen
  • 21.00 uur: afsluiting
 

Gratis assessment voor het beste advies

Er is alle tijd en ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur. Samen bekijken jullie welke opleiding het beste bij jouw wensen en doelstellingen past. Je haalt het maximale uit dit gesprek als je je CV meeneemt en vooraf het gratis assessment doet.

Aanmelden open avond

Open Avond
28 november 2019
donderdag
19:00 - 22:00
Utrecht

Inloopspreekuur

Wil je een passend studieadvies? Heb je vragen? Of wil je gewoon eens met ISBW kennismaken? Je kunt er dan ook voor kiezen om overdags naar ons inloopspreekuur te komen. Persoonlijk iemand te woord staan is vaak prettiger dan mailen of bellen.

Het spreekuur houden wij dagelijks van 10.00-14.00 uur in ons kantoor in Hilversum (Marathon 7, 1213 PD). Je krijgt antwoord op je vragen en gaat weer naar huis met de gewenste informatie en adviezen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.
 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je bespreekt je leerdoelen en toekomstplannen met een van onze opleidingsadviseurs
  • Je werkervaring nemen wij mee in ons advies
  • Tijdens het gesprek ontvang je een concreet opleidingsadvies  

Aanmelden inloopspreekuur

Aanmelden