Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Managementtrainingen

Als manager heb je een veelzijdig takenpakket. Je coacht je medewerkers en helpt ze groeien, je plant en delegeert werkzaamheden en je optimaliseert processen. Om verschillende aspecten...

Lees meer

Als manager heb je een veelzijdig takenpakket. Je coacht je medewerkers en helpt ze groeien, je plant en delegeert werkzaamheden en je optimaliseert processen. Om verschillende aspecten van jezelf verder te ontwikkelen, kun je een korte, effectieve...

Lees meer

Als manager heb je een veelzijdig takenpakket. Je coacht je medewerkers en helpt ze groeien, je plant en delegeert werkzaamheden en je optimaliseert processen. Om verschillende aspecten van jezelf verder te ontwikkelen, kun je een korte, effectieve...

Lees meer

Managementtrainingen: 35 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Trainingen (35)

Als manager heb je een veelzijdig takenpakket. Je coacht je medewerkers en helpt ze groeien, je plant en delegeert werkzaamheden en je optimaliseert processen. Om verschillende aspecten van jezelf verder te ontwikkelen, kun je een korte, effectieve training volgen. Een training bij ISBW houdt je scherp, up-to-date en verhoogt je productiviteit. 

Waarom kiezen voor een training? 

Wil je gerichte vaardigheden opdoen of werken aan je soft skills? Dan is een training bij uitstek geschikt voor jou. In een training ga je één of enkele dagen aan de slag met een specifieke vaardigheid of soft skills die je wilt verbeteren. Een ervaren docent helpt je bij jouw ontwikkelvraag. In veel van onze trainingen werk je bovendien ook nog eens samen met een trainingsacteur. Zo maak je in korte tijd een enorme groei door. Alle trainingen duren één of enkele dagen. Na afloop krijg je een certificaat. 

Populaire trainingen 

1. Training Professioneel Inkopen 
Met de korte en effectieve training Professioneel Inkopen versterk je aanzienlijk je inkoopkwaliteiten. Op basis van de praktijkgerichte aanpak van ISBW ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van onderhandelen, bedrijfsmatig inkopen en leveranciersmanagement. Ook de juridische aspecten rondom inkoop komen hierbij aan bod. 

2. HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie 
Een succesvol leidinggevende heeft inzicht in zijn eigen capaciteiten en is in staat effectief te communiceren. Hoe ondersteun je je medewerkers op alle fronten, terwijl je je gekozen strategie doelmatig uitvoert? De HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie biedt je de juiste handvatten op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie. Zo ben je in staat je werk efficiënt en succesvol uit te voeren. 

Assessmenttool 

Vraag je je af op welke manier jij je als manager verder kunt ontwikkelen en welke training het beste bij je past? Bij ISBW hebben we een gratis assessmenttool ontwikkeld waarmee jij voor jezelf kunt testen waar jouw krachten als manager liggen en op welk gebied je nog wat extra begeleiding kunt gebruiken. Kom erachter wat voor manager jij al bent en wat je nog nodig hebt om effectiever te worden in de rollen die jij als manager bekleedt. 

Doe de assessmenttool

Praktijkgericht studeren 

De beste manier om iets te leren, is door het te doen. Praktijkgericht is daarom hét sleutelwoord bij de trainingen van ISBW. Onze lesinhoud, de praktijkervaring van onze docenten én de manier waarop zij lesgeven, garanderen dat je de kennis uit de les meteen kunt toepassen en de vaardigheden die je leert direct kunt benutten in je eigen werkpraktijk.  

Onze leerstof baseren we op de laatste bedrijfskundige inzichten en we weten als geen ander hoe je die inzichten toepast in de praktijk. Daarom bieden onze trainingen optimaal resultaat voor jou én je organisatie. 

Meer over de praktijkgerichte aanpak van ISBW. 

Subsidies en financiering 

Een opleiding is een investering in je carrière. Zowel werkgevers als particulieren kunnen bij opleidingen van ISBW gebruikmaken van interessante subsidiemogelijkheden en belastingvoordelen die gekoppeld zijn aan opleidingen. De details kun je lezen op de pagina ‘Subsidies en fiscale regelingen.’

Word een effectievere manager met ISBW 

Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen in jouw rol als manager? Bij ISBW weten wij als geen ander hoe we jou het beste kunnen helpen om succesvol te zijn in jouw vak. Of je nu al manager bent of dat graag wilt worden, jouw praktijkgerichte opleiding helpt je in jouw ontwikkeling als manager. 

ISBW biedt een totaalpakket met kennis, vaardigheden en skills voor effectieve managers. Dit doen we vanuit de vier rollen van de manager, zodat jij je veelzijdige functie zo effectief mogelijk kunt uitvoeren. Ons ManagersOntwikkelModel® geeft de vier kernrollen van de manager weer: 

  • Leider 
  • Coach 
  • Organisator 
  • Ondernemer 

De ene rol zal je misschien makkelijk afgaan, de andere moet je nog wat verder ontwikkelen. Daarom is ISBW er voor jou. Wij helpen je om van jouw ontwikkelpunt een kracht te maken. Maar we stimuleren je ook om je verder te verdiepen in de rol waar jij je het meeste thuis voelt. Hoe meer je de rollen van het MOM® beheerst, des te effectiever je bent voor jouw organisatie. Benieuwd op welke manieren dit allemaal kan bij ISBW? 

Bekijk het opleidingsaanbod

Studenten over ISBW 

Over Managen en Leidinggeven op Afstand
“De lesinhoud is interessant, de bijgeleverde boeken leren je ook veel. De opdrachten waren leuk om te maken. De docent is makkelijk om mee te communiceren, ik kon altijd met vragen terecht. Ik vond het fijn dat dit gewoon online kon en dat ik aan de training kon werken wanneer het mij uitkwam. Het is op die manier goed te combineren met een fulltime baan.” 

Gratis studieconsult 

Weet je nog niet helemaal zeker of een training van ISBW bij jou past? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 035 – 7 604 800 of plan geheel vrijblijvend een gratis persoonlijk studieconsult in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 

Veelgestelde vragen 

Moet je na afloop van een training een examen of eindopdracht doen? 
Je hoeft geen examen of eindopdracht te doen om een training van ISBW af te ronden. Zolang je deelneemt ontvang je na afloop het certificaat voor de training.  

Voor officieel geaccrediteerde trainingen zoals de Lean Green Belt ontvang je na de training een deelnamecertificaat. Je bent dan uitstekend voorbereid op het theorie- en praktijkexamen van de LSSA (Lean Six Sigma Academy) waar je voor moet slagen voor het behalen van het officiële certificaat. Deze examens zijn verder niet bij de trainingen inbegrepen. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.