banner

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die toegevoegde waarde bieden aan onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden geborgd worden in onze opleidingen en trainingen

Computrain

Voor specifieke trainingen op het gebied van projectmanagement werkt ISBW samen met Computrain, de grootste IT- en projectmanagementopleider van Nederland. Computrain beschikt over alle certificeringen en kwaliteitskeurmerken die binnen IT en projectmanagement te behalen zijn, zoals IPMA en PRINCE2®.

Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep (MVP) is dé opleider voor financiële professionals in Nederland. De bewezen succesvolle aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Markus Verbeek Praehep biedt expertise op het gebied van HBO Associatie degree-opleidingen, zoals Moderne Bedrijfsadministratie, Accountancy en SPD.

Boertien Vergouwen Overduin

Voor vaardigheidstrainingen werkt ISBW samen met Boertien Vergouwen Overduin, de specialist in de ontwikkeling van sociaal-communicatieve vaardigheden. ISBW werkt graag met Boertien Vergouwen Overduin samen om vakontwikkeling en ontwikkeling van intermenselijke kwaliteiten te verbinden. Hard samen met zacht. Een winnende combinatie.

LECTRIC

Voor opleidingen op het gebied van online marketing en communicatie werkt ISBW samen met LECTRIC. LECTRIC is in deze branche de grootste opleider in Nederland.


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids thuis ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 9 mei!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.