Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Managementvaardigheden

Je managementvaardigheden vergroten? Als manager werk je dagelijks op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Blijf up-to-date en ontdek de nieuwste inzichten en trends bij ISBW....

Lees meer

Je managementvaardigheden vergroten? Als manager werk je dagelijks op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Blijf up-to-date en ontdek de nieuwste inzichten en trends bij ISBW. Om als manager succesvol en effectief te werken, zijn groei,...

Lees meer

Je managementvaardigheden vergroten? Als manager werk je dagelijks op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Blijf up-to-date en ontdek de nieuwste inzichten en trends bij ISBW. Om als manager succesvol en effectief te werken, zijn groei,...

Lees meer

Managementvaardigheden: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

HBO-deelprogramma (1)

Trainingen (1)

Je managementvaardigheden vergroten? Als manager werk je dagelijks op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Blijf up-to-date en ontdek de nieuwste inzichten en trends bij ISBW. Om als manager succesvol en effectief te werken, zijn groei, verbetering en ontwikkeling essentieel. Kies een opleiding of training voor hoger management, behaal bedrijfsdoelstellingen en blijf optimaal presteren. 

De kwaliteiten van een manager: managementvaardigheden vergroten 

Strategisch denken en handelen, motiveren en inspireren, innoveren en draagvlak creëren. Als manager heb je deze vaardigheden dagelijks nodig. Wil je je managementvaardigheden aanscherpen? Het ontwikkelen van managementvaardigheden is een continu proces. Een goede manager blijf je door nieuwsgierig te zijn en te (blijven) leren van anderen. Zo kun je als manager het verschil maken binnen je team en organisatie. 

Bij ISBW bieden we managementopleidingen en trainingen aan die speciaal zijn ontworpen voor ervaren managers. Onze programma's richten zich op het versterken van leiderschapsvaardigheden, het ontwikkelen van strategisch denken en het aanleren van praktische tools en technieken om jouw team en organisatie naar nieuwe hoogten te leiden. 

Managementvaardigheden aanscherpen? Effectief leidinggeven als manager 

Investeer, leer en blijf groeien als manager. ISBW is de opleider voor effectieve managers. Onze opleidingen en trainingen vertalen zich naar professionele groei. 

De Post HBO Management biedt toepasbare kennis en vaardigheden op senior managementniveau en wordt verzorgd op een niveau tussen HBO en Master. De volgende onderwerpen worden behandeld: strategisch management, organisatie en verandering, humanresourcesmanagement en inspirerend leidinggeven. Na één jaar kun je verschillende managementmethoden en -technieken toepassen, heb je een effectieve leiderschapsstijl en kun je strategieën opstellen en implementeren. 

Zoek jij een praktijkgerichte opleiding waarin je meer leert over verandermanagement en de invloed daarvan op bedrijfsresultaten? In de Post HBO Management, Organisatie en Verandering van zes maanden krijg je inzicht in organisaties, verandermanagement, big datamanagement, marketing, communicatie, financiële resultaten en business performance management. Na afronding ben je op de hoogte van organisatiestructuren, kun je optimalisatiemogelijkheden inzichtelijk maken, veranderingen succesvol implementeren en hierbij effectief communiceren en kun je big datamanagement toepassen voor betere bedrijfsresultaten. 

Investeren in professionele groei? Studeer bij ISBW 

Wil je effectief werken in hoger management? Ontwikkel je managementvaardigheden en verdiep je leiderschapskwaliteiten. Ontdek de managementopleidingen en trainingen van ISBW. Wat kun je verwachten van een studie bij ISBW? 

  • Je krijgt les van docenten die zelf als manager actief zijn. 
  • We bieden flexibele studiemogelijkheden, zodat je een opleiding naast je baan kunt volgen. 
  • Bij ISBW geloven we in de kracht van toepasbare kennis. We koppelen actuele inzichten aan jouw werkpraktijk. 
  • Van korte training, module tot Post HBO-opleiding. Bij ISBW behaal je een diploma waarmee je direct bijdraagt aan het succes van jouw organisatie. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.