Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Coaching

Als manager zoek je altijd naar manieren om je team gemotiveerd te houden. Bij ISBW ontwikkel je je verder in coachend leiderschap en behaal je betere resultaten. Bij coachend leiderschap...

Lees meer

Als manager zoek je altijd naar manieren om je team gemotiveerd te houden. Bij ISBW ontwikkel je je verder in coachend leiderschap en behaal je betere resultaten. Bij coachend leiderschap ligt de nadruk op het faciliteren en ondersteunen van...

Lees meer

Als manager zoek je altijd naar manieren om je team gemotiveerd te houden. Bij ISBW ontwikkel je je verder in coachend leiderschap en behaal je betere resultaten. Bij coachend leiderschap ligt de nadruk op het faciliteren en ondersteunen van...

Lees meer

Coaching: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (4)

HBO-deelprogramma (5)

Vakopleidingen (1)

Als manager zoek je altijd naar manieren om je team gemotiveerd te houden. Bij ISBW ontwikkel je je verder in coachend leiderschap en behaal je betere resultaten. Bij coachend leiderschap ligt de nadruk op het faciliteren en ondersteunen van je medewerkers. Leer over motiveren, coachen, leidinggeven en beïnvloeden en werk nog effectiever. 

Coachend leiderschap: toekomstgericht management 

Coachend leiderschap is meer dan alleen een leiderschapsstijl; de nadruk ligt op begeleiding, ondersteuning en faciliteren van individuele groei en ontwikkeling. Bij coachend leidinggeven stimuleer je zelfstandigheid en moedig je verantwoordelijkheid aan. Hierdoor nemen medewerkers steeds meer zelf de regie over hun ontwikkeling en werkgeluk. 

Coachend leidinggeven geeft managers de mogelijkheid om medewerkers te motiveren, inspireren en hun zelfsturend vermogen te vergroten. Door deze benadering kunnen managers bijdragen aan het versnellen van de prestaties en het behalen van betere resultaten. 

Opleiding coachend leidinggeven? Maak direct impact 

In je rol als manager ben je altijd op zoek naar kansen en verbetermogelijkheden. Het is niet alleen belangrijk om je teamleden te stimuleren in hun ontwikkeling, maar ook om zelf continu te blijven groeien en leren. Dit zorgt ervoor dat je kansen signaleert en resultaten behaalt. Bij ISBW leer je datgene wat je in de praktijk nodig hebt om als succesvol te zijn als manager. 

Wil je je in een korte periode richten op het verdiepen van je coachingsvaardigheden? In de HBO Module Coachingsvaardigheden komen coachingstechniek, coachingsaanpak en begeleiding aan bod. In drie maanden leer je over de uitgangspunten, technieken, aanpak en de coachingsvraag. Na afronding kun je mensen professioneel en succesvol begeleiden en inspireer je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. 

Wanneer je je vaardigheden op het gebied van coaching en leiderschap wil verbeteren is het korte HBO Programma Coachend Leidinggeven geschikt. In zes maanden leer je over coaching en effectief leidinggeven. De volgende onderwerpen komen aan bod: coachingstechniek, coachingsaanpak, begeleiding, situationeel leidinggeven, motiveren van medewerkers en efficiënt leiden van meetings. Na de opleiding ben je in staat om medewerkers te motiveren zodat je samen resultaten behaalt. 

Wil je je specialiseren in coachend leiderschap? Dan is de opleiding Coachend Leidinggeven en Beïnvloeden een passende keuze. Je ontwikkelt je in één jaar op het gebied van effectief leidinggeven, coaching en professioneel adviseren en beïnvloeden. Na de opleiding ben je een coachende leider die medewerkers gemakkelijk meekrijgt en in hun kracht zet. 

Een studie coachend leidinggeven volg je bij ISBW 

Kun je niet wachten om medewerkers te motiveren? Ontdek de voordelen van een opleiding coachend leidinggeven bij ISBW. 

 • Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van managers en leidinggevenden. 
 • We koppelen nieuwe inzichten en methoden aan jouw werksituatie. 
 • Bij ISBW werken ervaren docenten die zelf ook manager zijn. Ze zijn deskundig en bieden kennis die je direct in de praktijk kan toepassen. 
 • Wij bieden flexibele studieopties omdat we begrijpen dat je een opleiding met je werk- en privéleven combineert. 
 • Bij ISBW behaal je een diploma dat erkend wordt in de branche en waarmee je direct impact maakt. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.