Menu
ISBW logo

Het ISBW-boek over effectief management

Relevante kennis, tips, tricks en checklist

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om onze 90ste verjaardag te vieren, kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Vraag het hieronder aan, dan sturen we het digitaal naar je toe! Laat je inspireren, prikkelen en uitdagen, zodat je daarna de juiste stappen kan zetten.

Boek gratis aanvragen

Alles wat je nodig hebt om (nog) effectiever te managen

In dit boek ontdek je alles over de vier verschillende rollen die je als manager speelt: wat je werkwijze in iedere rol is, welke kerntaken hierbij horen en wat er prettig en minder prettig is aan de verschillende rollen. Als manager voer je veel gesprekken met je medewerkers. Daarom vind je praktische tips, tricks en checklists bij het voeren van deze gesprekken. Van instruerend resultaatgesprek voor een junior medewerker tot delegerend ontwikkelgesprek voor een senior medewerker, tot een visieoverdragend gesprek. Zo wordt het voeren van deze gesprekken een stuk makkelijker! Ook vind je verschillende feiten en cijfers over de manager van nu.

90 jaar middenin het vakgebied

ISBW bestaat al ruim 90 jaar. Uiteraard kijken we daarom in dit boek ook terug. Op onze eigen geschiedenis en onze ontwikkeling tot de praktijkopleider voor professionals. Dit doen we met gepaste trots: in ruim 90 jaar hebben meer dan 1 miljoen managers hun ISBW-diploma gehaald.
ISBW-managers vind je in iedere branche en op ieder niveau. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat iemand een goede manager maakt. We praten met brancheorganisaties
over ontwikkelingen en organiseren onder andere het landelijke managersevent. Kortom, we staan middenin het vakgebied.

In dit boek leer je onder andere…

  • Wat effectief management precies inhoudt.
  • Wat de verschillende rollen zijn je als managers hebt.
  • Hoe je resultaatgericht aanstuurt als ondernemer.
  • Hoe je alles haalt uit werken volgens afspraak als organisator.
  • Hoe je effectief medewerkers ontwikkelt als coach.
  • Hoe je verandert met visie als leider.
  • Hoe je verschillende gesprekken zo effectief mogelijk voert: denk aan het resultaatgesprek, een slechtnieuwsgesprek en het ontwikkelgesprek, en meer!
  • Hoe medewerkers kijken naar hun manager.
  • Hoe managers naar zichzelf kijken.
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.