Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Business Control

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen en resultaten verbetert? Daar richt je je als businesscontrolmanager op. ISBW heeft een uitgebreid aanbod opleidingen in businesscontrol en financieel...

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen en resultaten verbetert? Daar richt je je als businesscontrolmanager op. ISBW heeft een uitgebreid aanbod opleidingen in businesscontrol en financieel management. Als manager kan businesscontrol je...

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen en resultaten verbetert? Daar richt je je als businesscontrolmanager op. ISBW heeft een uitgebreid aanbod opleidingen in businesscontrol en financieel management. Als manager kan businesscontrol je...

Lees meer

Business Control: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (1)

HBO-deelprogramma (3)

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen en resultaten verbetert? Daar richt je je als businesscontrolmanager op. ISBW heeft een uitgebreid aanbod opleidingen in businesscontrol en financieel management. Als manager kan businesscontrol je helpen om financieel inzicht te krijgen, verbetermogelijkheden te identificeren en doelstellingen te behalen. 

Wat is businesscontrol en wat kan het je opleveren? 

Bij businesscontrol richt je je op het verbeteren van bedrijfsresultaten en de toekomstige mogelijkheden hierin. De focus ligt op het analyseren van data, het interpreteren van informatie en het uitwerken van verbetervoorstellen. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van procesoptimalisatie of organisatiestructuren zijn. 

Als businesscontrolmanager zet je je financieel-economische expertise in om directie en management te adviseren over operationele, tactische en strategische besluiten. Businesscontrol is essentieel voor managers omdat het inzicht geeft in financieel management, het verbetermogelijkheden in kaart brengt en het richting geeft voor de toekomst. 

Opleiding businesscontrol volgen? Bouw direct aan succes 

Je kunt een opleiding businesscontrol in verschillende vormen volgen bij ISBW. Doe nieuwe kennis op en groei als manager door het volgen van een module. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf in een korte periode op een specifiek onderwerp te ontwikkelen. 

Ben je manager en wil je je ontwikkelen op het gebied van businesscontrol en financieel management? In de HBO Module Financieel Management krijg je in drie maanden inzicht in het financieel management binnen je organisatie. Je leert over financiële overzichten, werken met kengetallen en een planning-en-controlcyclus. Na afronding kun je de financiële gezondheid van een organisatie beoordelen en kun je financiële data gebruiken bij besluitvorming. 

Wanneer je je als zorgmanager wil specialiseren in financieel management, dan is de HBO Module Financieel Management voor Zorg en Welzijn uitermate geschikt. In drie maanden krijg je inzicht in financiën in de zorg. In dit financieel managementprogramma voor de zorg leer je over de financiering van zorg, de begrotingscyclus, kosten en opbrengsten, rapportages en prestatiemetingen. Na afronding heb je praktisch inzicht in financiën en handvatten die je direct kunt toepassen in de praktijk. 

Via de Post HBO Financieel Management voor Non-financials krijg je inzicht in de essentie van financieel management. In een periode van drie maanden krijg je zicht op financiën, financiële rapportages en de planning-en-controlcyclus. Na afronding heb je financieel inzicht ontwikkeld, begrijp je financiële overzichten en kun je deze beoordelen. Dit geeft je de basis om weloverwogen (financiële) beslissingen te nemen. 

ISBW dé opleider voor effectieve managers 

Bij ISBW zijn we gespecialiseerd in het opleiden van managers en leidinggevenden. Wij weten wat je als manager nodig hebt. Dit is waarom je kiest voor een studie bij ISBW: 

  • Onze deskundige docenten werken zelf in de praktijk en leren je direct toepasbare kennis en vaardigheden. 
  • Er is ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding door de kleine lesgroepen. 
  • Bij ISBW kies je zelf wanneer, waar en in welk tempo je studeert. 
  • Je ontvangt een diploma of certificaat waarmee je jezelf onderscheidt van anderen en dat gewaardeerd wordt in het werkveld. 

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.