Menu
ISBW logo

Ontdek jouw verschillende rollen als manager

Download gratis de whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’

Als manager houd je veel verschillende ballen in de lucht. Je zorgt voor stabiliteit én groei. Voor individueel excelleren én voor optimale groepsdynamiek. Voor een sterke structuur én een inspirerende cultuur. Kortom, je neemt veel verschillende rollen aan. En voor iedere rol heb je weer andere vaardigheden nodig. Wil jij weten wat deze rollen zijn en hoe je ze optimaal benut? Lees het in onze whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’!

Whitepaper downloaden

Ontdek in welke rol jouw kracht ligt 

Benieuwd in welke rol jij op dit moment het meest effectief bent als manager? Met de gratis assessmenttool test jij binnen twee minuten of jij vooral een ondernemer, coach, leider of organisator bent. Ontvang een uitgebreid rapport met jouw resultaat en ontdek op welke manier je het ManagerOntwikkelModel® direct kunt toepassen op je eigen ontwikkeling.

Doe de test

Hoe gebruik ik het ManagerOntwikkelModel®?

In deze whitepaper lees je meer over het ManagerOntwikkelModel® van ISBW. Met het ManagerOntwikkelModel® krijg je inzicht in de verschillende takken van het managerschap. Iedere manager heeft iets van een ondernemer, organisator, leider en coach in zich. Welke rol je als manager aanneemt, hangt af van de situatie en je doel op dat moment. De ene rol zal je misschien makkelijk afgaan, de andere moet je nog wat verder ontwikkelen.
 
Zo zie je waar je staat en wat je nodig hebt. Bij iedere rol staat beschreven welke taken erbij horen. Denk bijvoorbeeld aan delegeren, bijsturen of inspireren. Welke van deze taken beheers jij al heel goed? En in welke taken kun je jezelf verbeteren?
 
Je kunt met je ontwikkelpunten aan de slag door bijvoorbeeld meer energie te besteden aan de taken waar je nog niet zo goed in bent. Of je volgt een opleiding die past bij de rol die je wilt uitbouwen. En je hoeft je niet per se te focussen op wat je nog moet leren: ga aan de slag met je sterke punten om nóg beter te worden in een bepaalde rol.

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu gratis onze whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’:

Whitepaper bekijken