Ontdek jouw verschillende rollen als manager

Download gratis de whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’

Als manager houd je veel verschillende ballen in de lucht. Je zorgt voor stabiliteit én groei. Voor individueel excelleren én voor optimale groepsdynamiek. Voor een sterke structuur én een inspirerende cultuur. Je neemt veel verschillende rollen aan. En voor iedere rol heb je weer andere vaardigheden nodig. Wil jij weten wat deze rollen zijn en hoe je ze optimaal benut?

Whitepaper bekijken

Liever een papieren versie?

Dat kan ook. Je kunt onze gratis whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’ ook in hardcopy ontvangen. Vraag hem hieronder aan, dan sturen we je hem zo snel mogelijk toe.

Whitepaper aanvragen
De 4 rollen van de manager staan beschreven in onze whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’. We delen hierin niet alleen onze inzichten over de rollen, maar ook over de taken die bij deze rollen horen. Je ontdekt onder andere:
  • Wat de 4 verschillende managersrollen zijn
  • Welke vaardigheden bij welke rol horen
  • Hoe jij het meeste uit iedere rol haalt

Hoe gebruik ik het ManagerOntwikkelModel®?

Jij wilt jezelf als manager ontwikkelen. Wij willen je daarmee helpen. Bijvoorbeeld door helder te maken in welke gebieden je allemaal kunt groeien.
 
Met het ManagerOntwikkelModel® krijg je inzicht in de verschillende takken van het managerschap. Iedere manager heeft iets van een ondernemer, organisator, leider en coach in zich. Welke rol je als manager aanneemt, hangt af van de situatie en je doel op dat moment. De ene rol zal je misschien makkelijk afgaan, de andere moet je nog wat verder ontwikkelen.
 
Zo zie je waar je staat en wat je nodig hebt. Bij iedere rol staat geschreven welke taken erbij horen. Denk bijvoorbeeld aan delegeren, bijsturen of inspireren. Welke van deze taken beheers jij al heel goed? En in welke taken moet je nog meer groeien?
 
Je kunt met je ontwikkelpunten aan de slag door bijvoorbeeld meer energie te besteden aan de taken waar je nog niet zo goed in bent. Of je volgt een opleiding die past bij de rol die je wilt uitbouwen. En je hoeft je niet per se te focussen op wat je nog moet leren: ga aan de slag met je sterke punten om nóg beter te worden in een bepaalde rol.

Whitepaper lezen

Nieuwsgierig? Download dan nu gratis onze whitepaper ‘De 4 rollen van de manager’:

Whitepaper bekijken