Management Overheid en Non-profit

Hoe geef je effectief leiding in de overheid en non-profit? Hoe maak je in deze sector beslissingen op hoger niveau? Dit en nog veel meer leer je bij de opleidingen management voor overheid...

Lees meer

Hoe geef je effectief leiding in de overheid en non-profit? Hoe maak je in deze sector beslissingen op hoger niveau? Dit en nog veel meer leer je bij de opleidingen management voor overheid en non-profit. In korte tijd ontwikkel je jezelf tot...

Lees meer

Hoe geef je effectief leiding in de overheid en non-profit? Hoe maak je in deze sector beslissingen op hoger niveau? Dit en nog veel meer leer je bij de opleidingen management voor overheid en non-profit. In korte tijd ontwikkel je jezelf tot...

Lees meer

Management Overheid en Non-profit: 11 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Erkende HBO Bacheloropleidingen (1) Hogeschool ISBW biedt erkende HBO-opleidingen en is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de wet op hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Onze opleidingen zijn officieel NVAO-geaccrediteerd. Je kunt kiezen voor de Associate degree Operationeel Manager of een van onze HBO Bacheloropleidingen Bedrijfskunde of Human Resource Management. Kwaliteit en rendement van leren zijn de kernwaarden van ons geaccrediteerde onderwijs.

Post HBO Opleidingen (4) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (4) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

Hoe geef je effectief leiding in de overheid en non-profit? Hoe maak je in deze sector beslissingen op hoger niveau? Dit en nog veel meer leer je bij de opleidingen management voor overheid en non-profit. In korte tijd ontwikkel je jezelf tot professioneel manager in deze sector. Wil jij leidinggevende bij de overheid of een non-profitorganisatie worden? Of ben je dat al, maar wil je groeien in je functie? Bekijk snel ons aanbod en kies de opleiding waarmee jij jouw doelen bereikt.

Werken bij de overheid of non-profit

Werk jij in de overheid of non-profit, dan werk je middenin de maatschappij. Hierdoor kun je echt het verschil maken voor onze samenleving. Als manager in deze sector geef jij leiding aan een team of afdeling. Je motiveert en coacht je medewerkers en zorgt ervoor dat jullie samen de gestelde doelen bereiken. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de vaak complexe organisatievormen in het publieke domein. Juist dat maakt dit werk zo veelzijdig en uitdagend. Een goede basis in de vorm van een opleiding zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat als manager in deze sector.

Wat leer je in de opleidingen manager overheid en non-profit?

Bij ISBW heb je verschillende opleidingen die je managerscarrière in de overheid en non-profit vooruit zullen helpen. Of je hier nu al een tijdje werkt, of dat je dat binnenkort wilt gaan doen. Wat je precies leert, hangt af van welke opleiding je kiest. Terugkerende thema's zijn onder andere de managementmethoden- en technieken, sturing geven binnen de publieke sector en het creëren van draagvlak. Je leert alles over goed leiderschap, maar ook de specifieke dingen die je als manager in deze sector moet weten.

Opleiding management voor overheid volgen

Bij ISBW vind je verschillende opleidingen voor managers in de overheid en non-profit. Je kunt een HBO Bacheloropleiding volgen, maar je kunt ook kiezen voor de kortere HBO Praktijkopleidingen, Post HBO-opleidingen of HBO-programma's.

Wil jij jezelf in korte tijd ontwikkelen tot manager voor de overheid en non-profit? Volg een praktijkopleiding op HBO-niveau. Bijvoorbeeld Leidinggeven binnen de Overheid en Non-profit of Projectmanagement voor Overheid en Non-profit. Of ga voor een HBO-programma, zoals HBO Middle Management voor Overheid en Non-profit.

Ga jij voor je Bachelordiploma? Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Management voor overheid en non-profit ontwikkel je jezelf tot bedrijfskundig professional die inzicht heeft in besturing, strategievorming en verandering van de publieke sector. Na afloop krijg je het officieel erkende getuigschrift.

Werk jij al een tijd op HBO-niveau? Dan is een Post HBO-opleiding ook een interessante keuze voor jou. Denk bijvoorbeeld aan Post HBO Strategisch Management voor Overheid en Non-profit.

Maar we hebben nog veel meer opleidingen in dit vakgebied: bekijk snel alle opleidingen en maak jouw keuze.

Persoonlijke effectiviteit bij managen voor overheid en non-profit

De ene manager is de ander niet. Jij hebt je eigen, persoonlijke doelstellingen. Dat begrijpen we bij ISBW. Wat jij wilt leren, staat bij ons centraal. We helpen je om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Dat betekent dat je leert om je zwakke punten te versterken, en je sterke punten te benutten. Zo ben jij het meest effectief en maak je de meeste impact op je werk.

Wat wil jij leren? Bekijk snel alle opleidingen management bij overheid en non-profit om de opleiding te kiezen die bij jou past.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.