Over het event
Over het event
Over het event

Over het event

Als manager ben jij de kapitein van jouw schip. Om van A naar B te komen heb jij de beste stuurlui nodig. Maar hoe houd je je beste mensen aan boord? Wat vraagt dit van jou als manager? Welke leiderschapskwaliteiten zijn hierbij essentieel? En wat heb jij van de organisatie nodig?

Wil jij het antwoord op alle bovenstaande vragen, kom dan op vrijdag 24 juni gratis naar het Managers Event 2022 van ISBW! Het thema dit jaar is ‘Goede mensen behouden’. Een belangrijk thema nu de banen voor het oprapen liggen. Hoe zorg je er als manager voor dat je de beste mensen aan boord houdt en zo een stabiel team behoudt?

Hier zullen verschillende sprekers op ingaan tijdens het event. We sluiten het event af met een borrel, waar je uitgebreid kunt netwerken. Wil jij hier ook bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via onze website. Wacht hier niet te lang mee, er zijn namelijk 250 plaatsen beschikbaar. 

Gratis aanmelden
Sprekers
Sprekers
Sprekers

Sprekers

Onze drie sprekers gaan aan de hand van inzichten dieper in op het thema ‘Goede mensen behouden’. Wij stellen onze sprekers graag aan je voor.

Jan van Halst

Jan is naast oud-profvoetballer, ook vaste voetbalanalist bij Ziggo Sport en mede-eigenaar van het trainings- en coachingsbureau Van baas naar coach. Met deze ervaring, én zijn deelname aan Expeditie Robinson, deelt hij zijn visie op goed leiderschap. Hij weet door alledaagse voorbeelden te gebruiken te confronteren, motiveren en inspireren!

Tijdens het event zal Jan spreken over welke (verkeerde) keuzes hij heeft gemaakt en wat hij hiervan heeft geleerd. Hij laat door middel van voorbeelden van alledaagse situaties zien wat het resultaat is van het onbewuste gedrag dat we als leiders vertonen.

Mariken Kooi

Mariken is medeoprichter van adviesbureau Double-OO, waar ze organisaties helpt om een zo groot mogelijke positieve impact te hebben op het leven van hun mensen. Ze vertelt op het Managers Event wat een team nodig heeft om goede mensen te kunnen vasthouden. Aan de hand van concrete voorbeelden geeft zij hiervoor verschillende tips.

Het is nu belangrijker dan ooit voor organisaties om te investeren in hun personeel. De strategie ‘eerst de business dan de mensen’ werkt niet meer. Dit vraagt niet alleen een andere mindset van organisaties, maar ook van het management. Weet jij zeker wat jouw medewerkers belangrijk vinden?

Sander Denneman

Sander is dagvoorzitter van het event. Hij is een enthousiaste gespreksleider en weet soms de discussie op scherp te zetten. Dit doet hij altijd met een knipoog. Sander maakt podcasts voor onder meer BNR Nieuwsradio en National Geographic. Ook was Sander de host van de podcast van ISBW ‘En opeens ben je manager’. 

Programma
Programma
Programma

Programma

Op het event leer jij hoe je als manager goede mensen behoudt in jouw team. Het programma voor het event ziet er als volgt uit:

14.00    Inloop
14.30    Ontvangst door dagvoorzitter Sander Denneman
14.45    Spreker: Mariken Kooi
15.30    Pauze
16.00    Spreker: Jan van Halst
16.50    Afsluiting ISBW-directeur Rob Rijbroek en dagvoorzitter Sander Denneman
17.00    Borrel

Tijdens de inloop staat een verrassing op jou te wachten. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent!

Verzeker jezelf van een plek

Wil jij bij dit mooie event aanwezig zijn? Er zijn maximaal 250 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er op tijd bent. Verzeker jezelf van een plek door je aan te melden.

Locatie
Locatie
Locatie

Landgoed De Horst, Driebergen

Het evenement vindt plaats in Theater Maitland op Landgoed de Horst. Landgoed de Horst is dé plek waar leiders van Nederland samenkomen om te leren over thema's rondom leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, maar ook om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Dit is daarom de perfecte locatie voor het ISBW Managers Event. Een plek voor managers door managers.

Theater Maitland is een ruime congreslocatie met plaats tot 275 personen. In Maitland staat de verbinding tussen binnen en buiten centraal, te merken aan de ronde opstelling en grote raampartijen die voor daglicht zorgen. In dit theater ervaar je deze verbinding optimaal: het groen van de bossen komt echt binnen. Het architectonische hoogtepunt van het landgoed is vernoemd naar de oprichter van de Baak, Charles Maitland. Hij had een uitgesproken mening over het belang van de omgeving op het leer- en ontwikkelingsproces: “De ambiance is niet de verpakking, maar een essentieel onderdeel van het product.”

Op Landgoed de Horst weet men dat je moet kunnen experimenteren om te leren. De omgeving draagt daar aan bij. Door te prikkelen, uit te dagen en nieuwsgierig te maken. Op die manier wil Landgoed de Horst dé plek zijn om geïnspireerd te raken. 

Meld je aan voor het event

Wil jij ook bij dit event aanwezig zijn?

Adres

Landgoed de Horst

De Horst 1
3971 KR Driebergen