Ieder jaar organiseert ISBW het Managers Event, een dag voor en door managers. Op deze pagina vertellen we je alles over dit evenement, blikken we terug op de editie van 24 juni 2022 en houden we je op de hoogte over de editie van 2023!

Als manager wordt er veel van je verwacht. Dat je over essentiële leiderschapskwaliteiten beschikt bijvoorbeeld, en goede communicatieve vaardigheden. Dat je kritisch en strategisch bent en bovenal een goede coach voor je medewerkers. Maar wat maakt iemand een goede manager? Hoe bepaal je welke leiderschapsstijl bij je past en welke leiderschapskwaliteiten zijn essentieel? Wat hebben je medewerkers van jou nodig en wat heb jij van de organisatie nodig? Welke vraag je ook hebt over management; je kunt ze stellen op het ISBW Managers Event.
Managers op alle niveaus en uit alle branches zijn welkom op dit event: van teamleiders tot commercieel directeuren en van ondernemers tot projectmanagers. Dit is dé dag om elkaar te inspireren, motiveren en van elkaar te leren. Ieder jaar staat er een thema centraal en komen enthousiaste sprekers vertellen over hun kijk op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het event wordt afgesloten met een borrel, waar je uitgebreid kunt netwerken.

ISBW Managers Event 2022

Na een hybride corona-editie was het dit jaar eindelijk weer mogelijk om fysiek bij elkaar te komen, dit jaar voor de tweede keer op Landgoed de Horst in Driebergen. Dit jaar stond het evenement in het teken van: Hoe houd je de beste mensen aan boord? Een thema dat ontzettend belangrijk is nu de banen voor het oprapen liggen. Dit waren de sprekers:

  • Mariken Kooi sprak over het belang van medewerkers écht op één te zetten. Als sustainamentalist en medeoprichter van adviesbureau Double-OO helpt ze organisaties bij het hebben van een zo groot mogelijke positieve impact op het leven van hun medewerkers. Volgens Mariken zijn goede mensen op dit moment schaarser dan klanten. Als manager moet je volgens haar dan ook vertrouwen op het feit dat als je goede mensen hebt en behoudt, de klanten vanzelf komen.
  • Jan van Halst, oud-profvoetballer, vaste voetbalanalist bij Ziggo Sport en mede-eigenaar van het trainings- en coachingsbureau Van baas naar coach, deelde zijn visie over hoe je een goede teamplayer wordt en wat bouwstenen zijn van een topteam. Jan benadrukte hoe belangrijk jouw rol als manager is in het behouden van goede mensen. Dat jij als manager iedere dag weer impact maakt en je zelf bepaalt op welke manier dat gebeurt.

Bekijk aftermovie

ISBW Managers Event 2023

Wil je op de hoogte gehouden worden over de editie van volgend jaar? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Naast informatie over het ISBW Managers Event, krijg je een hoop managementinspiratie, waaronder onze speciale managementpodcast, verhalen van managementstudenten en informatie over nieuwe opleidingen en acties.