Jouw mensen vs. het zorgsysteem: mensgericht management in de zorg

Werken als manager in de zorg is een mooi en dynamisch beroep, maar gaat steeds vaker gepaard met flinke uitdagingen. Hoe zorg je voor zekerheid in een sector die constant verandert? Hoe maken we het werkveld aantrekkelijker voor de nieuwe generatie? En hoe bewaak je de balans tussen werk en privé, terwijl zorgvragen complexer en individualistischer worden en budgetten steeds meer onder druk staan? 

Manager in de zorg en ISBW-docent Arjan Bouman geeft op 31 oktober 2023 een gratis webinar over het tackelen van de vele uitdagingen waar managers in de zorg vandaag de dag mee te maken hebben. Wil jij weten hoe je in het huidige zorgsysteem mensgericht kunt blijven managen? Zorg dan dat je erbij bent! 

Direct inschrijven

Waarom je het webinar niet mag missen: 

  • Je krijgt de kans om te leren van een ervaren docent met directe praktijkervaring; 
  • Je leert hoe je jouw team(s) op mensgerichte wijze naar betere resultaten stuurt; 
  • Je ontdekt de laatste trends op het gebied van Human Centered Leadership, Gen-Z en bureaucratische belemmeringen; 
  • Na afloop heb jij de eerste tools in handen om de actuele uitdagingen in het vakgebied te tackelen! 

ISBW-docent Arjan Bouman, manager in de zorg 

Arjan Bouman is een bevlogen manager en ervaren trainer met een brede expertise in leiderschap, communicatie, zelfsturing en zelforganisatie. Hij geeft les voor ISBW in diverse vakken, waaronder management in zorg en welzijn, management in de kinderopvang, verandermanagement en inspirerend leiderschap. 

Voor Arjan is zijn werk bij Homerun, Humanitas-DMH van onschatbare waarde. Als manager is hij op de hoogte van ontwikkelingen in verschillende sectoren en kan hij deze praktijkervaring overbrengen naar zijn opdrachtgevers en studenten. Dit stelt hem in staat om theorie en praktijk naadloos te combineren en in te spelen op de meest actuele ontwikkelingen.  

Arjan heeft een uitgesproken mening over leiderschap en management. “Ga met de collega’s om zoals jij wil dat ze met hun cliënten/patiënten omgaan. Eerst de mens, dan de resultaten.” Tijdens het webinar laat Arjan zien hoe je dit effectief aanpakt. 

Het programma 

Het webinar Jouw mensen vs. het zorgsysteem vindt plaats op 31 oktober 2023 van 19:30 tot 21 uur via Microsoft Teams. De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod: 

  • Human Centered Leadership: wat is het en hoe pas je het toe? 
  • De uitdagingen rondom werken met Gen-Z. 
  • Hoe relevant ben jij nog als manager? 
  • Hoe kan jij als manager medewerkers ondersteunen zodat zij een goede werk-privébalans behouden? 
  • Werken vanuit de bedoeling of de systemen: waar ligt het zwaartepunt? 

Aan het einde van het webinar is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. 

Meld je aan!

Contact met ISBW

Heb je vragen over de online inspiratieworkshop of wil je graag meer weten over het volgen van een opleiding bij ISBW? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Neem contact op via 035 – 7 604 800 of stel je vraag online.