Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Financieel Management

Wil je leren hoe je de financiën van je organisatie kunt beheren, analyseren en verbeteren? Met een opleiding in financieel management van ISBW ontdek je hoe je hier effectief mee aan de...

Lees meer

Wil je leren hoe je de financiën van je organisatie kunt beheren, analyseren en verbeteren? Met een opleiding in financieel management van ISBW ontdek je hoe je hier effectief mee aan de slag gaat. Draag bij aan de financiële gezondheid van...

Lees meer

Wil je leren hoe je de financiën van je organisatie kunt beheren, analyseren en verbeteren? Met een opleiding in financieel management van ISBW ontdek je hoe je hier effectief mee aan de slag gaat. Draag bij aan de financiële gezondheid van...

Lees meer

Financieel Management: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (1)

HBO-deelprogramma (2)

Wil je leren hoe je de financiën van je organisatie kunt beheren, analyseren en verbeteren? Met een opleiding in financieel management van ISBW ontdek je hoe je hier effectief mee aan de slag gaat. Draag bij aan de financiële gezondheid van jouw bedrijf door je te verdiepen in onder andere begrotingen, budgetten en investeringen.

Financieel management: wat is het?

Financieel management gaat over het proces van het plannen, organiseren, analyseren, rapporteren en controleren van de financiële middelen van een organisatie. Een vakbekwaam financieel professional beschikt over kennis en vaardigheden op het gebied van boekhouding, budgettering, financiering, investeringen, rapportage en controle. Als financieel manager ben je verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van je organisatie.

Opleiding financieel management? Kies wat bij je past

Krijg jij als manager steeds vaker te maken met financiële vraagstukken? Volg een opleiding of training zodat jij de financiële gezondheid van jouw organisatie effectief kunt verbeteren. ISBW heeft een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op het gebied van financieel management.

Wil je als manager financiële rapportages kunnen lezen en weten hoe je budgetten moet opstellen? Meld je aan voor de praktijkopleiding Financieel Management voor Managers. Kies voor de HBO Module Financieel Management wanneer je inzicht wil krijgen in de financiën en de financiële gezondheid van een organisatie wil kunnen beoordelen.

Als manager heb je te maken met financiële informatie en vraagstukken, ook wanneer je niet op de finance afdeling werkt. In de Post HBO Financieel Management voor Non-financials doe je als manager financiële kennis op, krijg je inzicht in de financiële situatie van je afdeling en leer je financiële rapportages te begrijpen.

Studeren bij ISBW: een slimme investering

Verbeter prestaties, beheers risico’s en signaleer kansen met een opleiding financieel management van ISBW. Ontdek zelf of studeren bij ISBW bij jou past.

  • Onze expertise is het opleiden van leidinggevenden en managers.
  • Combineer je studie met een baan of je privéleven. Wij bieden jou de mogelijkheid om flexibel te studeren.
  • Je leert van ervaren docenten uit de praktijk die je begeleiden en inspireren om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Bij ISBW haal je een diploma waarmee je direct impact maakt.

ISBW is dé opleider voor managers. Met onze opleidingen en trainingen in financieel management maak jij het verschil. Meld je vandaag nog aan en zet de volgende stap in je carrière!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.