• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Post HBO-opleidingen

Heb je HBO werk- en -denkniveau door studie en/of werkervaring? En wil je een volgende stap zetten in je carrière door je kennis te verbreden of verdiepen? Dan is een Post HBO-opleiding...

Lees meer

Heb je HBO werk- en -denkniveau door studie en/of werkervaring? En wil je een volgende stap zetten in je carrière door je kennis te verbreden of verdiepen? Dan is een Post HBO-opleiding een uitstekende optie. Bij Hogeschool ISBW vind je een...

Lees meer

Heb je HBO werk- en -denkniveau door studie en/of werkervaring? En wil je een volgende stap zetten in je carrière door je kennis te verbreden of verdiepen? Dan is een Post HBO-opleiding een uitstekende optie. Bij Hogeschool ISBW vind je een...

Lees meer

Post HBO-opleidingen: 64 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Post HBO-opleiding (61)

Vaardigheidstraining (1)

Vakopleiding (2)

Heb je HBO werk- en -denkniveau door studie en/of werkervaring? En wil je een volgende stap zetten in je carrière door je kennis te verbreden of verdiepen? Dan is een Post HBO-opleiding een uitstekende optie. Bij Hogeschool ISBW vind je een breed aanbod Post HBO-opleidingen. Deze korte en overzichtelijke opleidingen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Hieronder vind je ons volledige aanbod Post HBO-opleidingen.

Wat is Post HBO?

Als je al enige tijd werkt en functioneert op HBO-niveau is het een goed idee om je verder te ontwikkelen op Post HBO-niveau. Maar wat is een Post HBO-opleiding eigenlijk? Deze opleidingen worden verzorgd op een niveau dat tussen HBO en Master in ligt. Met een Post HBO-opleiding kun je je in korte tijd verdiepen en verder ontwikkelen. Niet door meer theorie te bestuderen, maar juist door op het juiste niveau met praktijkvraagstukken bezig te zijn. Door persoonlijke aandacht van onze docenten en de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden direct in je werkpraktijk toe te passen, behaal je je Post HBO-diploma.

Altijd een passende Post HBO-opleiding bij ISBW

Bij ISBW heb je ruime keuze uit uiteenlopende Post HBO-opleidingen. Er zit er dus altijd wel een bij die aansluit op je vooropleiding, vakgebied en interesses. Hieronder lichten we 3 populaire Post HBO-opleidingen verder toe. Ben je benieuwd naar ons gehele aanbod Post HBO-opleidingen? Scrol dan naar boven voor het complete overzicht.

Post HBO Coaching en Begeleiding

Met de Post HBO Coaching en Begeleiding ontwikkel je de praktische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om in je werk succesvol te coachen en begeleiden. We nemen het coachingsproces stap voor stap door. Van het analyseren van de probleemsituatie tot het opbouwen van een coachingsgesprek en het omgaan met weerstand. De praktische aanpak maakt dat je de vaardigheden direct in je praktijk kunt toepassen. Dit is niet alleen heel waardevol voor jou, maar ook voor de collega’s die je na deze opleiding uitstekend kunt sturen en begeleiden.

Post HBO Bedrijfskunde

De Post HBO Bedrijfskunde biedt je een compleet overzicht van alle relevante aspecten met betrekking tot bedrijfskunde. Zo ga je aan de slag met organisatiestrategie, bedrijfsanalyses, datavaardigheden en verandermanagement. Je verdiept je in verkoopkanalen en verdienmodellen en ontdekt welke veranderingen je organisatie kan doorvoeren om zich door te ontwikkelen.

Post HBO Management voor Zorg en Welzijn

Heb je een leidinggevende functie binnen een zorginstelling en wil je je graag professioneel verder ontwikkelen? In de praktijkgerichte opleiding Post HBO Management voor Zorg en Welzijn ontwikkel je de kennis en vaardigheden om een strategisch zorgplan voor je zorginstelling op te stellen. Met dit zorgplan vertaal je de organisatiestrategie in haalbare doelen voor de afdelingen en ben je in staat je organisatie een nieuwe richting te laten inslaan.

Vind de Post HBO-opleiding die bij je past

Ben je benieuwd naar onze andere Post HBO-opleidingen? Bekijk dan het volledige overzicht boven aan deze pagina. Weet je niet goed welke Post HBO-opleiding het best bij je past? Dan staan onze opleidingsadviseurs graag voor je klaar.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.