Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Marketing Management

Marketing is een dynamisch veld waarin marketingmanagers dagelijks uitdagingen aangaan om data, technologie, product en klant te verbinden. Voor marketingmanagers zijn flexibiliteit, creativiteit...

Lees meer

Marketing is een dynamisch veld waarin marketingmanagers dagelijks uitdagingen aangaan om data, technologie, product en klant te verbinden. Voor marketingmanagers zijn flexibiliteit, creativiteit en verbindende vaardigheden cruciaal. ISBW biedt...

Lees meer

Marketing is een dynamisch veld waarin marketingmanagers dagelijks uitdagingen aangaan om data, technologie, product en klant te verbinden. Voor marketingmanagers zijn flexibiliteit, creativiteit en verbindende vaardigheden cruciaal. ISBW biedt...

Lees meer

Marketing Management: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (2)

HBO-deelprogramma (1)

Marketing is een dynamisch veld waarin marketingmanagers dagelijks uitdagingen aangaan om data, technologie, product en klant te verbinden. Voor marketingmanagers zijn flexibiliteit, creativiteit en verbindende vaardigheden cruciaal. ISBW biedt gerichte marketingopleidingen om je kennis en vaardigheden te verdiepen, waardoor je effectief en succesvol kunt managen in dit complexe landschap.

Werken als marketingmanager

Van online marketing, affiliate marketing, content, events tot management. Marketing is een multidisciplinair vakgebied. Als marketingmanager ben je de sleutel tot klantenbinding en groei. Je volgt trends en ontwikkelingen en houdt je bezig met het ontwikkelen van strategieën, creëren van waardeproposities, het opzetten van campagnes, het bepalen van marketinginstrumenten en het managen van je team.

Als manager is het de uitdaging om te navigeren in het dynamische marketinglandschap. Hoe word je een succesvolle marketingmanager in een veranderende wereld? Blijf jezelf ontwikkelen via een opleiding of training. Dan ben je klaar om de uitdagingen van dit veelzijdige vakgebied, zowel nu als in de toekomst, aan te gaan.

Welke marketing opleiding past bij mij?

Een opleiding in marketing is een investering in persoonlijke en professionele groei voor managers en professionals die hun marketingexpertise willen vergroten. Een opleiding van ISBW biedt inzicht in de nieuwste trends, tools en strategieën, en stelt managers in staat effectievere beslissingen te nemen en hun team beter te leiden.

Wil jij je op een praktijkgerichte manier ontwikkelen op het gebied van marketingmanagement? Volg de Post HBO Marketingmanagement en leer in drie maanden hoe je een marketingplan opstelt, een budget beheert, een strategie ontwikkelt, marketingcommunicatie inzet en een marketingbeleid uitvoert. Na afronding kun je de organisatiestrategie vertalen naar marketingdoelen en benut je media effectief om betekenisvol te kunnen zijn voor klanten en andere stakeholders.

Marketing en sales zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij bieden ook de Post HBO Marketing- en Salesmanagement waarin in zes maanden beide vakgebieden behandeld worden. Zo leer je ook over strategisch salesmanagement, salesdoelstellingen en verkoopresultaten, beloning, targets en rapportages. Versterk je kennis en vaardigheden om als manager te zorgen dat in jouw organisatie beide disciplines elkaar versterken.

ISBW: dé keuze voor jouw professionele ontwikkeling

ISBW is dé opleider voor effectieve managers. Ontdek hoe je meer waarde kunt creëren met marketing en ervaar zelf de voordelen van studeren bij ISBW.

 • Wij bieden opleidingen die aansluiten bij jouw leerdoelen, ambities en niveau.
 • Onze opleidingen zijn volledig afgestemd op de specifieke uitdagingen en vaardigheden die nodig zijn om effectief te managen.
 • We volgen de laatste ontwikkelingen en koppelen dit aan jouw werkpraktijk.
 • Onze docenten en trainers zijn zelf ook ervaren managers die jouw werkveld begrijpen.
 • We bieden flexibele studiemogelijkheden die goed te combineren zijn met je baan.
 • Bij ISBW behaal je waardevolle diploma's die erkend worden in het werkveld.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.