Vertrouwde kwaliteit

ISBW beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die in Nederland gelden op het gebied van opleiding en training.

Cedeo-erkenning

ISBW is trots op zijn Cedeo-erkenning! Zowel de open opleidingen als de incompany-opleidingen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Voor een Cedeo-erkenning dient minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden te zijn. Het laatste Cedeo-onderzoek leverde een klanttevredenheidsscore van 96,5% op!
 

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kun je vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

NIMA-opleider

Je bent er met je keuze voor ISBW van verzekerd dat de NIMA-opleidingen je uitstekend voorbereiden op de landelijke examens van het NIMA.

APMG

De opleidingen PRINCE2® die ISBW aanbiedt, worden verzorgd in samenwerking met Computrain. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelordiploma. 

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

  • Associate Degree Operationeel Manager, Code opleiding 80092
  • HBO Bachelor Bedrijfskunde, Code opleiding 34035
  • HBO Bachelor Human Resource Management, Code opleiding 34609

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die een toegevoegde waarde zijn voor onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven in onze opleidingen en trainingen.

Boertien Vergouwen Overduin

Op het gebied van vaardigheidstrainingen werkt ISBW samen met Boertien Vergouwen Overduin. Uitvinders van het trainingsvak in Nederland en leidend in de segmenten Communicatie, Management & Leiderschap, Klantgerichtheid en Persoonlijke Effectiviteit. ISBW werkt graag met Boertien Vergouwen Overduin samen om professionele vakontwikkeling en ontwikkeling van intermenselijke kwaliteiten met elkaar te verbinden. Een winnende combinatie waarmee je zowel binnen je organisatie, als op persoonlijk vlak winst behaalt.

LECTRIC

Voor opleidingen op het gebied van online marketing en communicatie werkt ISBW samen met LECTRIC. Het ontwikkelen van relevante content voor jouw doelgroep, storytelling en het hebben van een goede online communicatiestrategie wordt steeds belangrijker voor de hedendaagse professional. LECTRIC is in deze branche de grootste en meest gespecialiseerde opleider in Nederland.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/teasers/project-icon.png?width=100&height=100&ext=.png

Kom naar de open avond op 24 januari in Utrecht

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/teasers/krediet_desktop_1.jpg?ext=.jpg

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/brochures/isbw-desktop-gids.png?ext=.png
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/brochures/isbw-desktop-gids.png?ext=.png

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.