banner

Vertrouwde kwaliteit

ISBW beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die in Nederland gelden op het gebied van opleiding en training.

Cedeo-erkenning

ISBW is trots op zijn Cedeo-erkenning! Zowel de open opleidingen als de incompany-opleidingen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Voor een Cedeo-erkenning dient minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden te zijn. Het laatste Cedeo-onderzoek leverde een klanttevredenheidsscore van 96,5% op!
 

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kun je vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

NIMA-opleider

Je bent er met je keuze voor ISBW van verzekerd dat de NIMA-opleidingen je uitstekend voorbereiden op de landelijke examens van het NIMA.

APMG

De opleidingen PRINCE2® die ISBW aanbiedt, worden verzorgd in samenwerking met Computrain. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelordiploma. 

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

  • Associate Degree Operationeel Manager, Code opleiding 80092
  • HBO Bachelor Bedrijfskunde, Code opleiding 34035
  • HBO Bachelor Human Resource Management, Code opleiding 34609

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids thuis ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 9 mei!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.