Vertrouwde kwaliteit

ISBW beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die in Nederland gelden op het gebied van opleiding en training.

Cedeo-erkend

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Onderzoeksinstituut Cedeo onderzoekt elke twee jaar hoe tevreden klanten met ons zijn. Hierbij geldt dat minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden moeten zijn om een Cedeo-erkenning te krijgen. We zijn trots om te vermelden dat zowel de algemene opleidingen als de incompanyopleidingen van ISBW dit kwaliteitskeurmerk dragen. In het laatste Cedeo-onderzoek scoorden we zelfs gemiddeld een 9!
 

NRTO

ISBW is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kun je vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

ISO 9001

ISBW is ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor ISBW en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of ISBW voldoet aan de internationaal erkende eisen.

ISO 27001

ISBW is ISO 27001 gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001 norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001 certificaat is voor ISBW van groot belang zodat ISBW docenten, studenten en partners inzien welk belang ISBW hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of ISBW voldoet aan de internationaal erkende eisen.

NIMA-opleider

Je bent er met je keuze voor ISBW van verzekerd dat de NIMA-opleidingen je uitstekend voorbereiden op de landelijke examens van het NIMA.

APMG

De opleidingen PRINCE2® die ISBW aanbiedt, worden verzorgd in samenwerking met Computrain. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelordiploma. 

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

  • Associate degree Management, CROHO code 80113
  • HBO Bachelor Bedrijfskunde, Code opleiding 34035

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die een toegevoegde waarde zijn voor onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven in onze opleidingen en trainingen.

Boertien Vergouwen Overduin

Op het gebied van vaardigheidstrainingen werkt ISBW samen met Boertien Vergouwen Overduin. Uitvinders van het trainingsvak in Nederland en leidend in de segmenten Communicatie, Management & Leiderschap, Klantgerichtheid en Persoonlijke Effectiviteit. ISBW werkt graag met Boertien Vergouwen Overduin samen om professionele vakontwikkeling en ontwikkeling van intermenselijke kwaliteiten met elkaar te verbinden. Een winnende combinatie waarmee je zowel binnen je organisatie, als op persoonlijk vlak winst behaalt.

LECTRIC

Voor opleidingen op het gebied van online marketing en communicatie werkt ISBW samen met LECTRIC. Het ontwikkelen van relevante content voor jouw doelgroep, storytelling en het hebben van een goede online communicatiestrategie wordt steeds belangrijker voor de hedendaagse professional. LECTRIC is in deze branche de grootste en meest gespecialiseerde opleider in Nederland.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.