Vertrouwde kwaliteit

Als je een opleiding volgt, wil je zeker weten dat deze opleiding van hoge kwaliteit is. Bij ISBW kun je daar zeker van zijn. Wij beschikken namelijk over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen voor opleiders.

Cedeo-erkend

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Onderzoeksinstituut Cedeo onderzoekt elke twee jaar hoe tevreden klanten met ons zijn. Hierbij geldt dat minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden moeten zijn om een Cedeo-erkenning te krijgen. We zijn trots om te vermelden dat zowel de algemene opleidingen als de incompanyopleidingen van ISBW dit kwaliteitskeurmerk dragen. In het laatste Cedeo-onderzoek scoorden we zelfs gemiddeld een 9! Ontdek waarom.

 

NRTO

ISBW is aangesloten bij NRTO en conformeert zich aan de gedragscodes van de NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW.

ISO 9001

ISBW is ISO 9001-gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001-norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor ISBW en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus.

ISO 27001

ISBW is ISO 27001-gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001-norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001-certificaat is voor ISBW van groot belang zodat ISBW-docenten, studenten en partners inzien welk belang ISBW hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens.

NIMA-opleider

Met een NIMA-diploma heb je veel kansen in het bedrijfsleven. Je bent er met je keuze voor ISBW van verzekerd dat de NIMA-opleidingen je uitstekend voorbereiden op de landelijke examens van het NIMA.

APMG

De opleidingen PRINCE2® die ISBW aanbiedt, worden verzorgd in samenwerking met Computrain. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelorgetuigschrift. 

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

  • Associate degree Management, CROHO code 80113
  • HBO Bachelor Bedrijfskunde, Code opleiding 34035

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die een toegevoegde waarde zijn voor onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven in onze opleidingen en trainingen.

Boertien Vergouwen Overduin

Op het gebied van vaardigheidstrainingen werkt ISBW samen met Boertien Vergouwen Overduin, dé uitvinders van het trainingsvak in Nederland. Door met Boertien Vergouwen Overduin samen te werken, kunnen we professionele vakontwikkeling en ontwikkeling van intermenselijke kwaliteiten optimaal met elkaar verbinden.

SRM

Voor onze NIMA-opleidingen werkt ISBW samen met SRM. SRM staat bekend als de opleider voor professionals binnen de marketing of communicatie die willen excelleren in de praktijk. Of je nu net begint of al heel ervaren bent: met een SRM-opleiding of training blijf jij jouw vak vooruit.

NCOI University of Applied Sciences

ISBW biedt in samenwerking met NCOI University of Applied Sciences enkele OCW-erkende Masteropleidingen: de MBA’s en MCC’s. NCOI University of Applied Sciences is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Masteropleider voor werkenden in Nederland.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.