Menu
ISBW logo

De vertrouwde kwaliteit van ISBW

Wanneer je een opleiding volgt, wil je zeker weten dat deze van hoge en erkende kwaliteit is. Bij ISBW kun je daar zeker van zijn. Wij beschikken namelijk over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen voor opleiders.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelorgetuigschrift.

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

Cedeo-erkend

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Onderzoeksinstituut Cedeo onderzoekt elke twee jaar hoe tevreden klanten met ons zijn. Hierbij geldt dat minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden moeten zijn om een Cedeo-erkenning te krijgen.

We zijn trots om te vermelden dat zowel de algemene opleidingen als de incompanyopleidingen van ISBW dit kwaliteitskeurmerk dragen.


 

NRTO

ISBW is aangesloten bij NRTO en conformeert zich aan de gedragscodes van de NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland en is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW.

ISO 9001

ISBW is ISO 9001-gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001-norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor ISBW en worden geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus.

ISO 27001

ISBW is ISO 27001-gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001-norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001-certificaat is voor ISBW van groot belang zodat ISBW-docenten, studenten en partners inzien welk belang ISBW hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens.

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die een toegevoegde waarde zijn voor onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven in onze opleidingen en trainingen. Bekijk het actuele overzicht van onze businesspartners.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.