Menu
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Bedrijfskunde

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie goed functioneert, innoveert en groeit? Dat is de vraag waar bedrijfskunde zich mee bezighoudt. Als manager is het belangrijk dat je deze inzichten...

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie goed functioneert, innoveert en groeit? Dat is de vraag waar bedrijfskunde zich mee bezighoudt. Als manager is het belangrijk dat je deze inzichten ontwikkelt. ISBW biedt meerdere opleidingen en trainingen...

Lees meer

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie goed functioneert, innoveert en groeit? Dat is de vraag waar bedrijfskunde zich mee bezighoudt. Als manager is het belangrijk dat je deze inzichten ontwikkelt. ISBW biedt meerdere opleidingen en trainingen...

Lees meer

Bedrijfskunde: 29 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO-Opleidingen (2)

HBO Associate degree (1)

Post HBO-opleidingen (11)

HBO-deelprogramma (8)

Vakopleidingen (7)

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie goed functioneert, innoveert en groeit? Dat is de vraag waar bedrijfskunde zich mee bezighoudt. Als manager is het belangrijk dat je deze inzichten ontwikkelt. ISBW biedt meerdere opleidingen en trainingen rondom bedrijfskunde aan, volledig afgestemd op de specifieke uitdagingen en vaardigheden die nodig zijn om effectief te managen.

Bedrijfskunde voor managers: wat leer je?

Wat is bedrijfskunde? In dit vakgebied draait alles om de organisatie. Met een opleiding bedrijfskunde vergroot je jouw tactische en strategische kennis. Je houdt je bezig met het managen van bedrijfsprocessen en zaken die het naleven van de bedrijfsstrategie mogelijk maken.

Daarnaast komen het maken van analyses van organisaties, mensen, processen en informatiestromen aan bod. Bij ISBW leer je hoe je een effectieve manager op strategisch vlak wordt in jouw gekozen richting. Ontwikkel jezelf tot bedrijfskundige, strategisch HR-manager of ga voor een adviserende rol.

Welke opleiding bedrijfskunde past bij mij?

Je kunt een opleiding bedrijfskunde in verschillende vormen volgen bij ISBW. Doe nieuwe kennis op of groei door met een training, vakopleiding, HBO-opleiding, Post HBO-opleiding, HBO-deelprogramma of Masteropleiding.

Ben je vooral op zoek naar een stevige basis? Met het HBO Programma Praktische Bedrijfskunde leer je in één jaar de belangrijkste aspecten van bedrijfskunde kennen. Alle kennis en vaardigheden die je tijdens deze vakopleiding opdoet, is direct toepasbaar in jouw werk als manager.

Of vergroot je jouw expertise op het gebied van bedrijfskunde liever met een officiële Bachelortitel? Volg dan de door werkgevers zeer gewaardeerde HBO Bachelor Bedrijfskunde van ISBW. Je duikt tijdens deze volledige Bacheloropleiding uitgebreid de materie in en ontwikkelt jezelf als manager op strategisch vlak. Na afloop kun je jouw expertise gebruiken om jouw organisatie naar grotere successen te leiden.

Bedrijfskundeopleiding in een korte tijd volgen?

Wil jij een goed beleid voeren én doelen bereiken, zonder dat je hiervoor jaren in de schoolbanken zit? Je kunt bij ISBW ook in korte tijd meer over bedrijfskunde leren om relevant te blijven in jouw vakgebied.

Kies voor de Post HBO Strategie en Verandering of de Post HBO Management, Organisatie en Verandering. Binnen zes maanden ontwikkel jij de praktische kennis en vaardigheden die je als manager nodig hebt om op strategisch vlak jouw organisatie of afdeling te kunnen leiden.

Het volledige aanbod rondom bedrijfskunde vind je in de lijst bovenaan deze pagina.

Waarom kies je voor ISBW?

Wil jij impact maken en effectief werken? Ontdek hoe wij jou ondersteunen en ervaar zelf de voordelen van studeren bij ISBW.

  • Bij ISBW werken deskundige docenten die zelf ook managers zijn.
  • We koppelen de nieuwste inzichten aan jouw persoonlijke werkpraktijk.
  • We begrijpen dat je een drukke agenda hebt en bieden daarom flexibele, modulaire opleidingen aan die je in je eigen tempo kunt volgen en indelen.
  • Bij ISBW behaal je een diploma dat effectief rendement oplevert voor jouw bedrijf.

Kun je niet wachten om je strategische en tactische kennis te vergroten? Schrijf je dan meteen in voor een opleiding bedrijfskunde en ontwikkel jezelf tot een effectievere manager.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.