banner
  • Gerichte kennis
  • Nieuwe skills
  • Jouw praktijk

Over ISBW

Wij bieden ruim 200 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma's aan van één dag tot opleidingen van enkele jaren. Daarmee helpen wij werknemers en organisaties verder met hun professionele ontwikkeling.

Rendement voor jou en je organisatie

Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde studiemethode hebben onze opleidingen en trainingen een bewezen rendement. Bij ISBW doe je geen examen, maar wordt je kennis getoetst aan de hand van een businesscase. Die businesscase is gebaseerd op een actueel vraagstuk uit jouw eigen organisatie waarin je alle geleerde theorie toepast in de praktijk.

Onderzoek laat zien dat ruim 80% van de businesscases ook daadwerkelijk in de organisatie wordt toegepast. In bijna de helft van de gevallen levert de businesscase bovendien een concreet aan te tonen besparing of extra omzet op. 

Maatwerk via een InCompany traject

Wil je met een aantal collega’s op je werk worden opgeleid? Dan kan je werkgever kiezen voor een maatwerkoplossing. Het voordeel daarvan is dat de opleiding volledig is toegesneden op de situatie bij jou op de werkvloer: jouw bedrijf vormt de leerschool. Wil je als enige van je bedrijf de opleiding volgen? Kies dan voor één van de opleidingen of trainingen die je hier op de site vindt. 

Gratis opleidingsadvies? Bel 035 – 760 48 00

Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Bel dan voor een vrijblijvend opleidingsadvies met onze adviseurs via 035 - 760 48 00. We staan je graag te woord! Tip: vraag nu de opleidingsgids aan!

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 8,5!

”IK HEB DOOR DEZE OPLEIDING MEER INZICHT GEKREGEN IN DE BEDRIJFSVOERING VAN ONZE ORGANISATIE”

Christiaan Verschoor
Sectorcoördinator Wijkwerk
Stichting Netwerk

Voordeel bij ISBW!

Schrijf je in voor een opleiding in het najaar en profiteer.

  • Je betaalt pas in september

  • Je betaalt geen inschrijfgeld

  • Je ontvangt gratis het managementboek van het jaar 2017

Meer informatie

Download nu gratis ‘Veranderen doe je samen’

En ontdek wat bijdraagt tot succesvol verandermanagement
Ben jij als leidinggevende of (project)manager betrokken bij het doorvoeren van veranderingen in jouw organisatie? Wil je graag weten hoe je de weerstand die vaak optreedt tegen deze veranderingen kunt ombuigen naar betrokkenheid en enthousiasme? Lees nu de whitepaper en kom alles te weten over verandermanagement.
Download de whitepaper

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.