banner

Over ISBW

Wij bieden ruim 200 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma's aan van één dag tot opleidingen van enkele jaren. Daarmee helpen wij werknemers en organisaties verder met hun professionele ontwikkeling.

Rendement voor jou en je organisatie

Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde studiemethode hebben onze opleidingen en trainingen een bewezen rendement. Bij ISBW doe je geen examen, maar wordt je kennis getoetst aan de hand van een businesscase. Die businesscase is gebaseerd op een actueel vraagstuk uit jouw eigen organisatie waarin je alle geleerde theorie toepast in de praktijk.

Onderzoek laat zien dat ruim 80% van de businesscases ook daadwerkelijk in de organisatie wordt toegepast. In bijna de helft van de gevallen levert de businesscase bovendien een concreet aan te tonen besparing of extra omzet op. 

Maatwerk via een InCompany traject

Wil je met een aantal collega’s op je werk worden opgeleid? Dan kan je werkgever kiezen voor een maatwerkoplossing. Het voordeel daarvan is dat de opleiding volledig is toegesneden op de situatie bij jou op de werkvloer: jouw bedrijf vormt de leerschool. Wil je als enige van je bedrijf de opleiding volgen? Kies dan voor één van de opleidingen of trainingen die je hier op de site vindt. 

Gratis opleidingsadvies? Bel 035 – 760 48 00

Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Bel dan voor een vrijblijvend opleidingsadvies met onze adviseurs via 035 - 760 48 00. We staan je graag te woord! Tip: vraag nu de opleidingsgids aan!


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids thuis ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 9 mei!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.