Over ISBW

Over ISBW

De opleider voor effectieve managers

Wil jij jezelf ontwikkelen als manager? Dan ben je bij ISBW aan het juiste adres. Of je nu al manager bent, of dat je dat wilt worden. Of je afdelingsmanager of teamleider bent, of projectmanager, logistiek manager, HR-professional of bedrijfskundige: jouw praktijkgerichte opleiding helpt je om een (nog) effectievere manager te worden.

In je opleiding koppelen we de laatste inzichten aan jouw persoonlijke werkpraktijk. Zo word je met je opleiding altijd een (nóg) effectievere manager. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. In ons meer dan 90-jarige bestaan hebben we meer dan een miljoen managers opgeleid. Je vindt door ISBW opgeleide managers dan ook op alle niveaus, in alle beroepsgroepen en alle branches.

Daar zijn we natuurlijk enorm trots op, maar waarom kozen die managers nu juist voor ons? Wat maakt ons dé opleider voor managers? Ontdek de zeven zekerheden waar jij als ISBW-student van profiteert:

  1. Het opleiden van managers en leidinggevenden is ons specialisme
  2. Onze docenten en trainers zijn zelf ook managers
  3. Wij helpen je groeien met ons eigen ManagersOntwikkelModel®
  4. Ook voor de managers van morgen
  5. Goed te combineren met je baan
  6. Al 90 jaar bewezen succesvol
  7. Waardevolle diploma’s
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.