Menu
ISBW logo
Over ISBW

Over ISBW

De opleider voor effectieve managers

Bij ISBW begrijpen we dat effectieve managers de ruggengraat vormen van het Nederlandse bedrijfsleven en andere organisaties. Onze missie is dan ook om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze managers, zodat ze in staat zijn om zelfverzekerd en succesvol leiding te geven in een voortdurend veranderende wereld. ISBW is al meer dan 90 jaar dé opleider voor effectieve managers.

Ben jij manager of wil je groeien naar een managementfunctie? ISBW biedt praktijkgerichte opleidingen die gericht zijn op kennis, vaardigheden en soft skills. Deze elementen helpen jou om (nog) effectiever als manager te worden. Of je nu afdelingsmanager, teamleider, projectmanager, logistiek manager, HR-professional of bedrijfskundige bent, onze opleidingen zijn afgestemd op jouw behoeften en koppelen de laatste inzichten aan jouw persoonlijke werkpraktijk.

Waarom kiezen managers juist voor ISBW? We bieden zeven zekerheden waar jij als ISBW-student van profiteert.

1. Specialisme in het opleiden van managers

Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van managers en leidinggevenden. Dat betekent dat onze programma's volledig zijn afgestemd op de specifieke uitdagingen en vaardigheden die nodig zijn om effectief te managen.

2. Ervaren docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn zelf ook ervaren managers. Ze begrijpen jouw werkveld en kunnen putten uit hun eigen praktijkervaring om jou optimaal te begeleiden.

3. ManagersOntwikkelModel®

We hebben ons eigen ManagersOntwikkelModel® ontwikkeld. Dit model is gebaseerd op de vier kernrollen van de manager: leider, ondernemer, organisator en coach. Elke rol is relevant in verschillende situaties en afhankelijk van je doel op dat moment. Het model biedt handvatten om je ontwikkelpunten te bepalen, ongeacht of je een junior, medior of senior manager bent. Benieuwd in welke rol jouw kracht ligt? Ontdek het met onze gratis assessmenttool.

4. Voorbereid op de toekomst

Bij ISBW bereiden we je niet alleen voor op de uitdagingen van vandaag, maar ook op die van morgen. We volgen de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en zorgen ervoor dat onze programma's aansluiten bij de veranderende eisen van het moderne management.

5. Flexibel studeren

We begrijpen dat je als manager een drukke agenda hebt. Daarom bieden we flexibele studiemogelijkheden die goed te combineren zijn met je baan. Zo kun je in jouw eigen tempo en op de momenten die jou het beste uitkomen werken aan je ontwikkeling als manager.

6. 90 jaar bewezen succesvol

We dragen graag bij aan jouw persoonlijke groei en carrière. Met meer dan 90 jaar ervaring in het in het opleiden van managers hebben we een bewezen staat van dienst. Meer dan 80% van wat opdrachtgevers en deelnemers hebben geleerd tijdens de businesscase, is daadwerkelijk toegepast in hun organisatie. Onze alumni vind je op alle niveaus, leeftijden, in diverse beroepsgroepen en branches. We zijn trots op hun succes.

7. Waardevolle diploma's

Bij ISBW behaal je waardevolle diploma's die erkend worden in het werkveld en direct rendement opleveren voor bedrijven. Onze programma's zijn ontwikkeld met de kennis uit het bedrijfsleven en sluiten aan bij de actuele behoeften en ontwikkelingen in jouw vakgebied om je op te leiden tot een manager die effectief kan bijdragen aan de groei van een organisatie.

Kortom, bij ISBW vind je de opleidingen die jou helpen om een effectieve manager te worden en impact te maken in jouw organisatie. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Schrijf je dan nu in bij ISBW en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen op jouw pad naar succesvol management.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.