banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Over ISBW

ISBW is al 85 jaar hét opleidingsinstituut voor de professionele team- of projectmanager. En voor iedereen die de ambitie heeft dat te worden. Mensen die leiding (willen) geven aan collega’s of aan projecten. Voor die professionals bieden wij ruim 200 zeer praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO- en Post-HBO-niveau. Je kunt daarbij kiezen voor een training van één dag tot en met volledig erkende opleidingen van enkele jaren. Maar welke keuze je ook maakt, wij zorgen dat je wat je vandaag leert, morgen al kunt toepassen. 

Rendement voor jou en je organisatie

Onze manier van opleiden baseren we altijd op de laatste bedrijfskundige inzichten en we weten als geen ander hoe je die inzichten toepast in de praktijk. Daarom bieden onze opleidingen optimaal resultaat aan jou en je organisatie. We maken gebruik van onze unieke Action Learning Methode, waarbij we drie aspecten continu op elkaar afstemmen; de kennis die je nodig hebt, de vaardigheden waarmee je die kennis toepast en jouw actuele werkpraktijk. Daardoor leer je wat je moet weten en train je wat je moet kunnen. 

Leer vandaag morgen toepassen met onze ISBW Action Learning Methode, gebaseerd op de optimale wisselwerking tussen drie belangrijke pijlers:

  1. Gerichte kennis, voor het halen van je diploma.
  2. Nieuwe skills, om die kennis optimaal toe te passen.
  3. Jouw praktijk, waar je doet wat je hebt geleerd en je leert van wat je deed.

Maatwerk via een incompanytraject

Wil je samen met een aantal collega’s op je werk worden opgeleid? Dan kan je werkgever kiezen voor een maatwerkoplossing. Het voordeel daarvan is dat de opleiding nóg beter is toegesneden op de specifieke situatie van je eigen werkomgeving: jouw bedrijf vormt de leerschool. Wil je als enige van je bedrijf de opleiding volgen? Kies dan voor één van de opleidingen of trainingen die je hier op de site vindt. 

Gratis opleidingsadvies? Bel 035 - 7 604 800

Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Bel dan voor een vrijblijvend opleidingsadvies met onze adviseurs via 035 - 7 604 800. We staan je graag te woord! Tip: vraag nu de opleidingsgids aan!

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 8,5!

”IK HEB DOOR DEZE OPLEIDING MEER INZICHT GEKREGEN IN DE BEDRIJFSVOERING VAN ONZE ORGANISATIE”

Christiaan Verschoor
Sectorcoördinator Wijkwerk
Stichting Netwerk

Kom naar de open avond!

Vind je het prettig als wij eens met je meedenken over een goede opleiding voor jou?

Tijdens de open avond krijg je een persoonlijk opleidingsadvies en beantwoorden we al jouw vragen.
We ontmoeten je graag.

Aanmelden

Download nu gratis ‘Veranderen doe je samen’

En ontdek wat bijdraagt tot succesvol verandermanagement
Ben jij als leidinggevende of (project)manager betrokken bij het doorvoeren van veranderingen in jouw organisatie? Wil je graag weten hoe je de weerstand die vaak optreedt tegen deze veranderingen kunt ombuigen naar betrokkenheid en enthousiasme? Lees nu de whitepaper en kom alles te weten over verandermanagement.
Download de whitepaper

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.