Menu
ISBW logo

Overwin de drie belangrijkste uitdagingen voor startende managers

Maar liefst zestig procent van de managers vindt dat hun vak wordt onderschat. Als (startende) manager loop je regelmatig tegen uitdagingen aan waar je als medewerker nog maar weinig mee te maken had, en dat wordt nog wel eens vergeten.​ Hoe pak je die nieuwe rol het beste op? En welke manier van leidinggeven past eigenlijk het beste bij jou? Dit soort vragen hebben aandacht nodig wanneer je doorgroeit naar een managementfunctie. 

Learning & Development specialist en ISBW-docent Nielze Bento geeft op 22 mei 2024 het gratis online proefcollege ‘En opeens ben je manager!’ over de drie belangrijkste uitdagingen voor startende managers en hoe je deze kunt overwinnen. Wil jij weten waar je allemaal rekening mee moet houden om vliegend van start te gaan met je managementcarrière? Zorg dan dat je erbij bent! 

Ik wil erbij zijn!

Waarom je het proefcollege niet mag missen: 

  • Je ontdekt jouw kracht als manager en leert jouw kwaliteiten effectief in te zetten; 
  • Je krijgt handige tools aangereikt om beter leiding te geven aan jouw (nieuwe) team of afdeling; 
  • Je leert hoe je in kaart brengt wat je nodig hebt om de beste manager in jezelf naar boven te halen; 
  • Na afloop heb jij de eerste tools in handen om vliegend van start te gaan met je managementcarrière! 

Nielze Bento, Learning & Development specialist 

Learning & Development specialist Nielze Bento staat al twintig jaar aan het roer van Mistral Support, dat bedrijven en overheidsinstellingen assisteert en adviseert bij het opleiden van medewerkers en managers. Met haar ruime ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende en trainer is ze goed bekend met de uitdagingen waar managers in hun carrière tegenaan lopen. 

Volgens Nielze mag het belang van goede begeleiding bij de promotie naar management dan ook zeker niet worden onderschat. Tijdens het proefcollege helpt ze je op weg om goed voorbereid aan jouw carrière als manager te beginnen. 

Het programma 

Het online proefcollege ‘En opeens ben je manager!’ vindt plaats op woensdag 22 mei 2024 van 13.30 tot 15.00 uur via Microsoft Teams. Tijdens het proefcollege behandelt Nielze drie belangrijke uitdagingen die jouw aandacht nodig hebben als je in jouw (nieuwe) managementfunctie een positieve impact wil hebben op jouw team en organisatie:

  • De overwinning op jezelf: Leer jezelf kennen! Breng je eigen krachten én valkuilen in kaart en leer hoe je jouw eigen koers kunt varen op een manier die het beste in jezelf naar boven haalt. 
  • De overwinning op je omgeving: Ontdek hoe je anderen meekrijgt in jouw leiderschap en krijg inzicht in handige beïnvloedingstechnieken. 
  • De overwinning op je ontwikkeling: Ontdek hoe je jouw ontwikkeling stimuleert aan de hand van de vier dimensies van Covey: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 
   

Voor wie is dit proefcollege geschikt? 

  • Voor iedereen die de ambitie heeft om door te groeien naar een managementfunctie. 
  • Voor beginnende managers die de uitdagingen in hun nieuwe vak willen tackelen. 
  • Voor ervaren managers die terug willen naar de basis om het beste uit zichzelf te halen. 
Meld je gratis aan

Contact met ISBW

Heb je vragen over het online proefcollege of wil je graag meer weten over het volgen van een opleiding bij ISBW? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Neem contact op via 035 – 7 604 800 of stel je vraag online