Menu
ISBW logo
 • De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Innovatiemanagement

Ben je een manager die graag nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert? ISBW heeft diverse Post HBO-opleidingen op het gebied van innovatiemanagement. Volg een opleiding van ISBW en leer jouw organisatie...

Lees meer

Ben je een manager die graag nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert? ISBW heeft diverse Post HBO-opleidingen op het gebied van innovatiemanagement. Volg een opleiding van ISBW en leer jouw organisatie met een sterke innovatie- en veranderstrategie...

Lees meer

Ben je een manager die graag nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert? ISBW heeft diverse Post HBO-opleidingen op het gebied van innovatiemanagement. Volg een opleiding van ISBW en leer jouw organisatie met een sterke innovatie- en veranderstrategie...

Lees meer

Innovatiemanagement: 11 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (10)

HBO-deelprogramma (1)

Ben je een manager die graag nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert? ISBW heeft diverse Post HBO-opleidingen op het gebied van innovatiemanagement. Volg een opleiding van ISBW en leer jouw organisatie met een sterke innovatie- en veranderstrategie naar een succesvolle toekomst te leiden.

Wat is innovatiemanagement?

Innovatiemanagement is het ontwikkelen, implementeren en evalueren van nieuwe ideeën, producten of diensten die waarde creëren voor klanten, medewerkers, stakeholders of de samenleving in het algemeen. Waarom innoveren? Innovatiemanagement is belangrijk omdat het de concurrentiekracht, de groei en de klanttevredenheid van organisaties kan verbeteren. Kortom, door te innoveren kun je je als bedrijf aanpassen aan de markt, blijven bestaan en groeien.

Leren innoveren bij ISBW

Ben je op zoek naar een opleiding in innovatiemanagement? Dan zit je bij ISBW op de goede plek! Wij bieden diverse Post HBO-opleidingen die geschikt zijn voor mensen die al enige tijd werken en functioneren op HBO-niveau. De Post HBO-opleidingen worden verzorgd op een niveau tussen HBO en Master. Met een Post HBO-opleiding doe je in korte tijd diepgaande kennis op en maak je de stap van operationeel naar strategisch niveau. Deze opleidingen zijn ideaal als je theoretische achtergrondkennis wilt hebben die ervoor zorgt dat je krachtiger wordt in je huidige rol.

De Post HBO Innovatiemanagement geeft je in drie maanden de benodigde handvatten om innovaties succesvol vorm te geven binnen je eigen organisatie.

Zoek je verdieping op het gebied van strategisch management? In de Post HBO Strategisch Innovatiemanagement leer je in zes maanden welke innovaties van waarde zijn voor jouw organisatie en hoe je innovaties kunt implementeren om lange termijndoelstellingen te behalen. Zo doe je de kennis en vaardigheden op om flexibel te reageren op veranderingen.

Ga voor de Post HBO Innovatiemanager wanneer je al als manager werkt en interesse hebt in innovatie, verander- en projectmanagement en extra waarde wil creëren voor jouw organisatie. In deze Post HBO-opleiding leer je in negen maanden hoe je verandertrajecten en innovatieve projecten succesvol kan inrichten, begeleiden, bijsturen, afronden en evalueren. In deze opleiding ontwikkel je analytische, organisatorische, plannings- en sociale vaardigheden.

Studeren bij ISBW: een investering in jezelf en je toekomst

Als je een opleiding of training kiest, dan is het goed om te weten wat ISBW je te bieden heeft. Dit zijn de redenen waarom studeren bij ISBW voordelig is voor jou.

 • Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van managers met praktische en actuele kennis en vaardigheden.
 • Onze docenten zijn zelf managers met praktijkervaring die je tips en feedback geven die aansluiten op jouw werksituatie.
 • Je leert in kleine groepen en vergroot je netwerk.
 • Wij hebben flexibele studiemogelijkheden die passen bij je werk- en privéleven.
 • Wij zorgen dat onze opleidingen up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen.

ISBW is dé opleider voor effectieve managers. Met onze opleidingen innovatiemanagement zet jij de volgende stap. Schrijf je nu in!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.