• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Innovatiemanagement

Organisaties hebben een vergroot marktvoordeel door innovaties te realiseren die écht waarde toevoegen aan het bedrijf. Werk je binnen het innovatiemanagement of wil je dat binnenkort doen?...

Lees meer

Organisaties hebben een vergroot marktvoordeel door innovaties te realiseren die écht waarde toevoegen aan het bedrijf. Werk je binnen het innovatiemanagement of wil je dat binnenkort doen? Volg dan een opleiding Innovatiemanagement bij ISBW!...

Lees meer

Organisaties hebben een vergroot marktvoordeel door innovaties te realiseren die écht waarde toevoegen aan het bedrijf. Werk je binnen het innovatiemanagement of wil je dat binnenkort doen? Volg dan een opleiding Innovatiemanagement bij ISBW!...

Lees meer

Innovatiemanagement: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

Post HBO-opleidingen (8)

Organisaties hebben een vergroot marktvoordeel door innovaties te realiseren die écht waarde toevoegen aan het bedrijf. Werk je binnen het innovatiemanagement of wil je dat binnenkort doen? Volg dan een opleiding Innovatiemanagement bij ISBW!

Wat is innovatiemanagement?

Innovatiemanagement is het creëren en implementeren van nieuwe ideeën binnen een organisatie. En zoals we al zeiden: daarmee kun je jouw marktaandeel aanzienlijk vergroten. Daarvoor is het belangrijk inzicht te hebben in de huidige markt. Hoe is jouw markt eraan toe? Wat zijn de innovatieve ontwikkelingen? En wat doen je concurrenten? Als je dit eenmaal duidelijk hebt, kun je starten met het uitrollen van het innovatieproces.

Waarom innoveren?

Innovaties en veranderingen zijn noodzakelijk voor bedrijven om te overleven in de huidige markt. Je wilt immers succesvol zijn én de concurrentie een paar stappen voor blijven. Dit doe je door innovaties te implementeren die écht waarde toevoegen aan je organisatie. Hiermee zet je jouw producten of diensten namelijk extra kracht bij. En op deze manier maak je jouw organisatie een belangrijke speler in de markt.

Leren innoveren bij ISBW

Ideeën transformeren naar concrete producten of diensten. Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom doe je bij onze opleidingen Innovatiemanagement kennis en vaardigheden op om innovaties op een verantwoorde manier te organiseren en te managen. Je krijgt les van ervaren docenten en krijgt actuele leerstof die je direct in de praktijk toe kunt passen. Kortom: bij ISBW word je klaargestoomd om innovaties succesvol binnen je organisatie te realiseren!

Opleidingen Innovatiemanagement ISBW

Ben je op zoek naar een opleiding binnen het innovatiemanagement? Dan zit je bij ISBW op je plek! Ontdek onze Post HBO-opleidingen, zoals Post HBO Innovatiemanagement, Post HBO Strategisch Innovatiemanagement of Post HBO Innovatie, Strategie en Verandering. ISBW helpt je een professional te worden. Interesse in een andere opleiding? Ons hele aanbod in Innovatiemanagement vind je hierboven!

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.