Verandermanagement

Hoe voer je veranderingen strategisch door in je organisatie of afdeling? Hoe betrek je je stakeholders? En hoe begeleid je verandertrajecten? Op deze vragen krijg je antwoord in de opleidingen...

Lees meer

Hoe voer je veranderingen strategisch door in je organisatie of afdeling? Hoe betrek je je stakeholders? En hoe begeleid je verandertrajecten? Op deze vragen krijg je antwoord in de opleidingen verandermanagement bij ISBW. Of je nu veranderingen...

Lees meer

Hoe voer je veranderingen strategisch door in je organisatie of afdeling? Hoe betrek je je stakeholders? En hoe begeleid je verandertrajecten? Op deze vragen krijg je antwoord in de opleidingen verandermanagement bij ISBW. Of je nu veranderingen...

Lees meer

Verandermanagement: 19 opleidingen

Post HBO Opleidingen (7) De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (4) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)

Vaardigheidstraining (3) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Executive Masterclass (1) Een Executive Masterclass is onderdeel van een volledige Executive Master en bestaat uit een compleet programma rondom een bepaald onderwerp of thema op Masterniveau. Het programma is altijd gericht op je persoonlijke leerdoelen, waardoor je precies datgene leert wat voor jou van belang is. Een Executive Masterclass wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een instituutscertificaat.

Masteropleiding (2) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Hoe voer je veranderingen strategisch door in je organisatie of afdeling? Hoe betrek je je stakeholders? En hoe begeleid je verandertrajecten? Op deze vragen krijg je antwoord in de opleidingen verandermanagement bij ISBW. Of je nu veranderingen doorvoert op strategisch, operationeel, technisch of een ander niveau. Bij ons vind je de opleiding waarmee je je doelen bereikt. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Wat is verandermanagement?

Organisaties veranderen continu. Dat moet wel, want de wereld om ons heen doet dat ook steeds. Zo maakt technologische vooruitgang alledaagse taken makkelijker en vragen afzetmarkten steeds weer om verschillende diensten en producten. Hier speel je als organisatie op in. Maar om een verandering succesvol door te voeren, moet je met veel verschillende aspecten rekening houden. Je bepaalt bijvoorbeeld in welke fases je veranderingen doorvoert en je laat de communicatie met alle stakeholders optimaal verlopen. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de veranderingen en dat zij hier ook achter staan. Dit alles bij elkaar maakt verandermanagement nu juist zo uitdagend.

Wat leer je in een opleiding verandermanagement?

In een opleiding verandermanagement leer je hoe je verschillende veranderstrategieën en -modellen toepast. Je kunt een duidelijk, gefaseerd plan opstellen voor een effectieve veranderaanpak. Je weet hoe je verandertrajecten succesvol begeleidt, draagvlak creëert en omgaat met weerstand.

Onze opleidingen verandermanagement zijn zeer praktijkgericht. Dat wil zeggen dat je precies leert wat je nodig hebt om effectief veranderingsmanagement te voeren. Alles wat je bij ons leert, pas je direct toe op de werkvloer. De lessen volg je samen met andere professionals. Zo leer je ook nog eens veel van elkaar.

Opleiding verandermanagement volgen

Op zoek naar een opleiding verandermanagement? Dan heb je bij ISBW een ruime keuze aan opleidingen. Welke opleiding past het best bij jouw voorkennis en doelen?

Volg bijvoorbeeld een praktijkopleiding op HBO-niveau, zoals Verandermanagement of Organisatie en Verandering. Hierin leg je in enkele maanden een stevige basis om een succesvol verandermanager te worden. Of volg een HBO-programma, zoals HBO Management en Verandering. Dit programma brengt jou alle belangrijke kennis over verandermanagement bij. Daarnaast kan het ook als opstap dienen naar een volledige HBO Bachelor.

Werk jij al langer op HBO-niveau als manager? Dan is een Post HBO Verandermanagement een goede keus voor jou. Volg bijvoorbeeld Post HBO Strategie en Verandering. Liever geen hele opleiding doen, maar een training verandermanagement? Met de Executive Masterprogramma Strategisch Leiderschap en Verandering voor ambitieuze leiders leer jij in enkele dagen effectief leiding te geven aan veranderingen.

Ons volledige aanbod opleidingen verandermanagement bekijk je hier. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Onze opleidingsadviseurs geven je graag persoonlijk advies. Bel ze op 035 - 7 604 800 of laat een bericht achter op onze website.

Persoonlijke effectiviteit bij verandermanagement

In jouw opleiding verandermanagement staan jouw persoonlijke doelstellingen centraal. Wat wil jij leren? En waarom? Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen en wensen. En iedereen pakt zaken op zijn of haar eigen manier aan. Daarom besteden we in al onze opleidingen aandacht aan jouw persoonlijke doelstellingen. Je verbetert je zwakke punten en benut je sterke punten. Zo word jij nóg beter in je werk.

Dat begint al direct aan de start van je opleiding. Zo maak je aan het begin de ISBW-effectiviteitsscan. En tijdens je gehele opleiding helpen docenten en studiebegeleiders je om alles uit jezelf te halen. Zo groei jij niet alleen als manager, maar ook als mens.

Bekijk nu snel de opleiding verandermanagement die het best past bij jouw wensen en doelen.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.