Bel mij terug

Heb je vragen of wil je persoonlijk opleidingsadvies? Laat hier je gegevens achter en een van onze opleidingsadviseurs belt je terug. We helpen je graag verder.
 

Verandermanagement

Bijna alle organisaties hebben te maken met veranderingen. Ondanks grote inspanningen halen veel veranderprocessen niet het beoogde resultaat. Bij ISBW leer je met welke aspecten je als...

Lees meer

Bijna alle organisaties hebben te maken met veranderingen. Ondanks grote inspanningen halen veel veranderprocessen niet het beoogde resultaat. Bij ISBW leer je met welke aspecten je als (verander)manager rekening moet houden om een verandering...

Lees meer

Bijna alle organisaties hebben te maken met veranderingen. Ondanks grote inspanningen halen veel veranderprocessen niet het beoogde resultaat. Bij ISBW leer je met welke aspecten je als (verander)manager rekening moet houden om een verandering...

Lees meer

Verandermanagement: 13 opleidingen

Filters

Filter

Praktijkopleidingen (HBO Niveau) (3) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

Vaardigheidstraining (1) ISBW biedt u een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd uw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat u nu nodig heeft.

Bijna alle organisaties hebben te maken met veranderingen. Ondanks grote inspanningen halen veel veranderprocessen niet het beoogde resultaat. Bij ISBW leer je met welke aspecten je als (verander)manager rekening moet houden om een verandering met succes te realiseren. Goede communicatie en effectief omgaan met weerstand is hierbij van essentieel belang. Er zijn verschillende manieren om verandering voor elkaar te krijgen. Bij het opzetten van een veranderplan kies je de aanpak die aansluit bij de behoeften van de organisatie. ISBW heeft diverse verandermanagementopleidingen die jou helpen om de juiste keuzes te maken.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Voordeel voor vroege beslissers

Zet jij na de zomer een nieuwe stap in je carrière? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om nóg waardevoller te worden voor je organisatie. En wie snel beslist, heeft al direct een voorsprong. Wil jij hiervan profiteren? Lees dan snel verder. 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe.
 

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.