• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

HBO-opleidingen

Wil jij je loopbaan een boost geven en de volgende stap zetten in je carrière met een erkend HBO-diploma? Dan is de keuze voor een van de HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW een...

Lees meer

Wil jij je loopbaan een boost geven en de volgende stap zetten in je carrière met een erkend HBO-diploma? Dan is de keuze voor een van de HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW een juiste basis. Bijvoorbeeld bedrijfskunde, zorg en welzijn,...

Lees meer

Wil jij je loopbaan een boost geven en de volgende stap zetten in je carrière met een erkend HBO-diploma? Dan is de keuze voor een van de HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW een juiste basis. Bijvoorbeeld bedrijfskunde, zorg en welzijn,...

Lees meer

HBO-opleidingen: 51 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Erkende HBO Bacheloropleidingen (15)

Erkende HBO Associate Degrees (2)

HBO-programma (32)

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1)

Vaardigheidstraining (1)

Wil jij je loopbaan een boost geven en de volgende stap zetten in je carrière met een erkend HBO-diploma? Dan is de keuze voor een van de HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW een juiste basis. Bijvoorbeeld bedrijfskunde, zorg en welzijn, organisatiekunde of humanresourcesmanagement. Kwaliteit en rendement van leren zijn de kernwaarden van ons geaccrediteerde onderwijs. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn gericht op mensen met ambitie.

Hogeschool ISBW

Hogeschool ISBW is door het ministerie van OCW erkend. Wij bieden erkende HBO-opleidingen zoals de 4-jarige Bachelor en de 2-jarige Associate degree, maar ook kortere HBO-programma’s die weer vrijstellingen op kunnen leveren voor de erkende HBO-opleidingen. Zo kun je kiezen uit een opleiding die het beste bij jouw ambitie past. Kies bijvoorbeeld voor een HBO Bacheloropleiding om een officiële Bachelorgraad te halen of voor een HBO-programma om je te verdiepen of specialiseren op een bepaald vakgebied.

HBO Bedrijfskunde

Een van onze populairste Bacheloropleidingen is de HBO Bachelor Bedrijfskunde. Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde ontwikkel jij je tot een bedrijfskundig professional. Je kunt daarbij kiezen voor een van de volgende specialisaties:

 
Met deze praktische bedrijfsopleidingen op erkend HBO-niveau ben jij breed inzetbaar.

Kortere HBO-programma's

Je kunt ook kiezen voor een korter HBO-programma als HBO Middle Management, HBO Kwaliteits- en Procesmanagement, HBO Bedrijfskunde of een van de andere HBO-programma’s uit ons aanbod. De duur van deze praktijkgerichte programma's op HBO-niveau varieert van 6 tot 12 maanden. Je gaat direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar theorie die concreet toe te passen is in de praktijk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en je alsnog een erkende HBO-opleiding gaat volgen.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.