Menu
ISBW logo

Incompany

Ook leidend in incompany en maatwerk

Iedere opleiding of training binnen het aanbod van ISBW kan ook specifiek voor organisaties worden georganiseerd op de door hen gewenste locatie en tijden. We staan bekend om onze unieke aanpak op gebied van maatwerk en incompany. Niet voor niets is ISBW preferred supplier van de top 500 werkgevers van Nederland. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen we snel en effectief maatwerk leveren met een bewezen track record.
Voordelen:

  • Trainen en opleiden op eigen locatie
  • Planning lesdata afgestemd op eigen wensen
  • Naar eigen wensen aangepast programma
  • Inbreng van cases uit eigen organisatie

Standaard incompany

Wanneer het gaat over incompany-opleidingen en -trainingen vinden organisaties in ISBW een ideale en professionele partner. De ISBW Action learning Methode is zeer effectief bij incompanytrajecten. Wij hebben de afgelopen jaren veel organisaties geholpen met uiteenlopende opleidingsvragen. Zowel in grote organisaties als in MKB-bedrijven vullen wij met een professioneel team iedere opleidings- en trainingsvraag op uiterst prettige en complete wijze in.

Maatwerk

Indien een vraag niet direct gekoppeld kan worden aan ons standaardportfolio, gaan we met de opdrachtgever om de tafel om een maatwerkopleiding of -training te maken. Dat kan heel uiteenlopende situaties betreffen, waarbij geen enkele uitdaging ons te gek is. Ons projectbureau is zeer ervaren in het organiseren van complexe opleidingstrajecten. Onze docenten en trainers zijn bij uitstek geschikt om vanuit de business een vertaling te maken naar de organisatie. Een organisatie trekt met ISBW een warme jas aan die ondersteunt in de verdere doorontwikkeling van de organisatie.

Coaching en personal development

Naast opleiding en training biedt ISBW ondersteunende coaching specifiek voor managers en professionals. Vraagstukken op het brede gebied van management en bedrijfskunde worden zo direct in de eigen praktijk opgepakt. Persoonlijke ontwikkeling ligt hier heel dicht bij professionalisering van de eigen werkomgeving. ISBW steekt dit altijd in vanuit de ontwikkeling van mensen en teams in organisaties. Een sterkere manager en een sterker team staan gelijk aan een sterkere organisatie. Hierbij zetten wij de Leadership Circle in: een mooi meetinstrument, waarmee je persoonlijk uitdiept hoe je op een bewuste wijze niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn managementsuccessen boekt en behoudt.

Partnership Boertien Vergouwen Overduin

Veel ontwikkelvraagstukken binnen organisaties waar ISBW bij betrokken is, hebben een functiegerichte insteek. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van management, sales en interne processen. Het middenkader en het hogere management, dat is precies de doelgroep waar ISBW veel mee werkt, met spin-off naar de gehele organisatie. Daarbij is er altijd een directe relatie met de sociaal-communicatieve vaardigheden, vanuit de vraag: hoe krijgen we dat samen voor elkaar? De interactie tussen ‘hard’ vanuit de vakspecifieke oriëntatie en ‘zacht’ van intermenselijke vaardigheden komt in onze trainingen altijd aan de orde. Als we bij een strategische incompanyverandering of een intensieve en complexe doorontwikkeling van business betrokken worden, werken wij graag met onze businesspartner Boertien Vergouwen Overduin. Boertien Vergouwen Overduin is wat de intermenselijke component betreft dé specialist. Die excelleert in het begeleiden van organisaties tijdens complexe ontwikkelvraagstukken. Voeg dit samen met ISBW als dé opleider voor professionals en kom zo tot de voor jouw bedrijf winnende en efficiënte mix!

Kennismakingsgesprek

Wil je weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluiten bij jouw bedrijf? En wat precies de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met het realiseren van je doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 035 - 7 604 810 of mail ons via Incompany@isbw.nl.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.