Persoonlijke aandacht: onze belofte aan jou

Een opleiding volgen bij ISBW betekent studeren met aandacht voor jou. En niet alleen tijdens je opleiding. Met een persoonlijk studieconsult helpen we je bijvoorbeeld een opleiding te kiezen die bij je ambities past. Bij ISBW doen we je 5 beloften. Hiermee word jij dé manager van morgen. Benieuwd wat je bij ISBW kunt verwachten? Onze eerste belofte lichten we hieronder aan je toe.

Bij ISBW sta jij centraal

Wil je een opleiding volgen en je doelen waarmaken? Dat is goed nieuws! Om te groeien in je functie, is het noodzakelijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Door te leren en ervaring in de praktijk op te doen. Bij ISBW begrijpen we dat. Uiteraard ben je geen nummertje. Bij ISBW sta jij dan ook altijd centraal. Tijdens de lessen, maar ook als je tijdens je opleiding obstakels tegenkomt. De lessen sluiten aan op de praktijk. Dat betekent dat je de leerstof snel eigen kunt maken en direct in de praktijk toe kunt passen.

Kleine klassen, grote impact

Wij zijn ervan overtuigd dat een grote klas persoonlijke aandacht in de weg staat. Daarom bestaat je klas bij ISBW uit maximaal 15 deelnemers. Zo weet je zeker dat je de aandacht krijgt die je verdient. En dat niet alleen. Ook is er voldoende ruimte om verschillende praktijkvoorbeelden met elkaar bespreken. In de les, met ervaren docenten uit het werkveld, maar ook met je medestudenten. Op deze manier komen theorie en praktijk feilloos samen. En leer je ook nog eens van elkaar!

Jouw persoonlijke coach

Als je een opleiding start bij ISBW, krijg je een eigen studieadviseur toegewezen. Met deze studieadviseur schakel je regelmatig over het verloop van je studie. Bij hem of haar kun je terecht voor al je vragen over planningen, lessen en examens. Maar voor andere zaken kun je ook een beroep doen op je studieadviseur. Hij of zij is namelijk jouw persoonlijke coach en weet wat jouw specifieke leerdoelen en persoonlijke omstandigheden zijn. Zo studeer je op je eigen tempo en haal je het maximale uit je opleiding. Volg je een erkende opleiding bij ISBW? Dan krijg je ook een persoonlijke begeleider toegewezen voor je stage en afstudeerscriptie.

Wil je ook studeren met persoonlijke aandacht?
Schrijf je dan nu in voor een van onze opleidingen.