Persoonlijk studieconsult: zo kom je erachter welke opleiding bij je past

Wil je jezelf ontwikkelen? Maar weet je niet waar je moet beginnen en welke opleiding bij je ambities past? Dan biedt het persoonlijk studieconsult van ISBW de oplossing. Tijdens een persoonlijk gesprek met een ervaren studieadviseur krijg je een gericht advies en inzicht in jouw ambities en opleidingswensen.

Weten wat je wilt

Het is niet altijd even makkelijk om erachter te komen waar je ambities liggen. Of welke opleiding het beste bij je ambities past. Bij ISBW begrijpen we dat. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een gratis, persoonlijk studieconsult. Tijdens een verdiepend één-op-één-gesprek met een ervaren studieadviseur bespreken we je ambities, leerdoelen en de opleidingen die daarop aansluiten. Hierna krijg je een gericht advies over de opleidingen die bij jouw wensen passen.

Jouw (werk)ervaring nemen we mee

Tijdens het persoonlijk studieconsult bespreken we waar je in je carrière staat. Ben je net begonnen? Of wil je doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je van plan een carrièreswitch te maken naar een andere sector? Tijdens het persoonlijk studieconsult bespreken we het allemaal. Hierdoor creëren we een concreet beeld over het pad dat je wilt volgen. Tip: neem je geüpdatete cv mee naar het consult. Dit helpt ons je nóg beter te adviseren.

Aanmelden persoonlijk studieconsult

Wil je er ook achter komen wat écht bij je past? Misschien heb je al enkele opleidingen in gedachten. Maar ook als dat niet zo is, is het persoonlijk studieconsult dé manier om helder te krijgen waar je ambities liggen. Zo weet je zeker dat je een opleiding kiest die op je doelen aansluit. Meld je daarom meteen aan voor een persoonlijk studieconsult van ISWB. Dan nemen wij contact met je op voor een afspraak wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden persoonlijk studieconsult

Wil je in de tussentijd meer inzicht krijgen in je opleidingswensen? Doe dan alvast ons gratis assessment.