Ons opleidingsaanbod is vernieuwd en weer helemaal up-to-date

We hebben ons opleidings- en trainingsaanbod onder de loep genomen en opgefrist voor 2021-2022. Zo is het weer helemaal up-to-date. Op basis van gesprekken met mensen uit het vakgebied en veranderingen in de maatschappij hebben we opleidingen aangepast. Ook hebben we een aantal nieuwe opleidingen toegevoegd aan ons aanbod.

Nieuwe opleidingssegmenten

Een nieuw segment is Management in de Kinderopvang met opleidingen voor managers en leidinggevenden in de kinderopvang. Binnen het segment Managen en Leidinggeven hebben we Next Management opleidingen toegevoegd zoals HBO Next Management. Met deze next-managementopleidingen volgen we de veranderingen die zeker ook spelen in het managementvak.

Managen op afstand

Heel actueel is natuurlijk managen op afstand. Daarom hebben we ook hiervoor enkele nieuwe opleidingen toegevoegd. Daarbij kun je kiezen of je voor een kort of een langer traject gaat:


Zo zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt bijblijven als effectieve manager in jouw vakgebied. Ben je benieuwd welke opleiding er voor jou bij zit? Neem dan meteen even een kijkje op onze site.

1-op-1-gesprek voor studieadvies

Kom je er zelf niet helemaal uit of weet je nog niet precies welke richting je op wilt? Vraag dan een 1-op-1-gesprek aan met een opleidingsadviseur. Je hebt dan een persoonlijk adviesgesprek met een van onze studieadviseurs. We bespreken je wensen, ambities en de opleiding(en) die je in gedachten hebt.

1-op-1-gesprek aanvragen